Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Καλό το 21ο !
Η Τσάρλι μου είχε αρέσει μόνο στο πρώτο επεισόδιο που είχε εμφανιστεί .
Έτσι όταν την ξανά είδα στο επεισόδιο , σκέφτηκα ότι θα έχουμε μέτριο επεισόδιο .
Θα έλεγα εκεί κινήθηκε το επεισόδιο στην αρχή , μεταξύ μέτριου και καλού , η γνωριμία με την οικογένεια Φρανκεστάιν έδωσε κάποιο ενδιαφέρον στο επεισόδιο .
Το τέλος δεν το περίμενα , περίμενα ότι θα έπαιρνε την Τσάρλι όμηρο και τα αδέρφια θα την έσωζαν σε επόμενο επεισόδιο .
Κάτι τέτοιο πιστεύω θα ήταν και το καλύτερο για τη σειρά .

Άριστο το 22ο επεισόδιο !
Από την αρχή με τους πιτσιρικάδες φαίνονταν ότι θα είναι καλό επεισόδιο .
Μου άρεσε ο πιτσιρικάς Στάιν , πίστευα ότι θα τη γλίτωνε .
Μου άρεσε και ο Κράουλι , ξανά έγινε πραγματικά κακός , πραγματικός βασιλιάς της κόλασης .
Το επεισόδιο θα μπορούσε να είναι και φινάλε της σεζόν .

Το προηγούμενο επεισόδιο θα ήταν καλύτερο για φινάλε . Το 23ο δεν μου άρεσε .
Δεν μου αρέσει που χρησιμοποιούν την πετυχημένη συνταγή του "Swan Song" και την έχουν σε κομμάτια σε αυτό, αλλά και σε άλλα επεισόδια .
Ο Θάνατος έδωσε λίγο κύρος στο επεισόδιο , αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα .
Ελπίζω να μην τελειώσαμε με αυτόν (τον Θάνατο ).

Re: Supernatural

Αν και δεν εχω δει τα 2 τελευταια επεισοδια, ο 10ος κυκλος ηταν καπως αδιαφορος.... σαν να μην ειχε καποια κεντρικη ιστορια...

Προ των πυλών η ενδέκατη σαιζόν... :smile:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μου άρεσε η πρεμιέρα .
Η σειρά έχει ανάγκη από νέα φρέσκα πρόσωπα κάτι που το είχε το επεισόδιο με την κοπελίτσα (από ότι βλέπω θα έχει συμμετοχή και σε άλλα επεισόδια).

Πολύ ωραία στήνεται το σκηνικό για το υπόλοιπο της ενδέκατης σαιζόν, μετά το πρώτο φετινό επεισόδιο... :cool:

Δεν ξέρω ... εμένα δεν μου πολύ άρεσε το 2ο επεισόδιο .
Η σειρά κατάντησε πολύ φτωχή σε καλούς ηθοποιούς , πέρα από τα δυο αδέρφια τον Κας και τον Κράουλι υπάρχει το χάος .
Λίγο η κοπελίτσα έδωσε μια όμορφη νότα , την καθάρισαν αμέσως .

Η μικρή Αμάρα ήταν όλα τα λεφτά στο 3ο επεισόδιο ...
περίμενα ότι θα την είχαμε και στο επόμενο επεισόδιο .

Έμεινα άφωνος στην αρχή με το 4ο επεισόδιο .
Η σκηνοθεσία , η μουσική , τα αδέρφια να φαίνονται να το απολαμβάνουν , μου θύμισε παλιό καλό Supernatural .
Μου τη χάλασε η ιστορία με την παρκαδόρο , θα μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο να δικαιολογήσουν το πως θα βρεθούν τα παλιά νομίσματα .

Πολυ ωραιο επεισοδιο. Αν και filler ειχε και λιγο απο το main story. Ελπιζω να το κρατησουν αυτο, να δειχνουν κατι λιγο απο την κεντρικη ιστορια στα fillers επεισοδεια για να κραταει και αμειωτο το ενδιαφερον. Τα οποια fillers αν θυμιζουν τις παλιες καλες εποχες οπως αυτο θα ειναι το κατι αλλο.
Συμφωνω για το spoiler αλλα δεν βαριεσαι, μικρο το κακο. Ολο το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο.

Το 5ο επεισόδιο θύμισε 1η , 2η σεζόν .
Όλα ήταν ήταν σχεδόν ίδια , η υπόθεση (τα φαντάσματα) , τα ρούχα τον αδερφών και ότι είχαμε μόνο αυτούς τους δύο , χωρίς κάποιον άλλο βασικό χαρακτήρα .
Αν δεν ήταν η Αμάρα , θα έλεγες ότι έκαναν copy paste , κάποιο επεισόδιο της 1ης , 2ης σεζόν .

Πολύ καλό το 6ο επεισόδιο , όπου είχαμε συμμετοχή από όλα "τα βαριά χαρτιά" (που έχουν μείνει) της σειράς .
Εκτός τα δύο αδέρφια είχαμε τους Κράουλι , Κας και φυσικά την Αμάρα, που μας απασχολεί το τελευταίο καιρό .

[FONT=Segoe UI, Arial, Helvetica, sans-serif]Μέτριο το 7ο .[/FONT]

Η Ντόνα μου είναι αδιάφορη σαν χαρακτήρας , οπότε την ψιλιάστηκα με που την είδα, ότι θα είναι μέτριο επεισόδιο .

Δεν μου άρεσε το 8ο επεισόδιο .
Το σταμάτησα στα πρώτα λεπτά , για να παρατήσω το επεισόδιο .
Να ήταν στην πρώτη , δεύτερη σεζόν της σειράς να το καταλάβω , τώρα στην 11η σεζόν που έχουν γίνει δυο τεράστιοι μαντράχαλοι , δεν το καταλαβαίνω .

Το ενατο και τελευταιο για φετος επεισοδιο ηταν απιστευτο. Και κλασικα, σε αφηνει στο τελος με ενα σκασμο ερωτηματα για την συνεχεια, η οποια θα ειναι μετα απο 40 μερες περιπου. Αντε να κανεις υπομονη τωρα.