Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Απάντηση: Supernatural

Καλά πάει η σαιζόν μέχρι τώρα. Βέβαια, αν δεν παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον ο Θεός, ενδέχεται να συνεχιστεί η σειρά επ' άπειρον... :smile:

Άριστο το 9ο !
Κάτι που αποδείχτηκε σε αυτήν τη σεζόν είναι, ότι αν θέλουν να κάνουν πολύ καλά επεισόδια , τα κάνουν .

Αν και δεν είμαι λάτρης του στόρι με Θεούς , αδερφές κ.τ.λ , καταλαβαίνω ότι έπρεπε να συνεχίσουν την ιστορία .
Ωραία η Αμάρα , με τα προσόντα της , άριστη και η επιστροφή του Λούσιφερ .

Τέλος τον Κας θα ήθελα στο επεισόδιο .

Re: Απάντηση: Supernatural

Άριστο το 9ο !
Κάτι που αποδείχτηκε σε αυτήν τη σεζόν είναι, ότι αν θέλουν να κάνουν πολύ καλά επεισόδια , τα κάνουν .

Αν εξαιρεσεις ενα η δυο επεισοδια, ολα της ενατης μου αρεσαν. Δεν μου αρεσε μονο αυτο με την σεριφη. Για φετος το πανε πολυ καλα και κατι μου λεει οτι μπορει και να ειναι η προτελευταια σαιζον, ισως και η τελευταια. Ποσο να το τραβηξουν παραπανω? Και τι κακο να βαλουν μετα απο αυτα που δειχνουν τωρα?

Ο κας βλεπει netflix ακομα!!!!

Ωραία συνέχισαν στο 10ο την ιστορία που άνοιξαν από το προηγούμενο φοβερό επεισόδιο .
Το γεγονός ότι η σειρά δίνει στον ενδέκατο κύκλο τέτοια επεισόδια , δείχνει κάτι .

Ο Κας , ενώ το ξεκίνησε καλά ,στο τέλος μου φάνηκε λίγο υπερβολικός στο παίξιμό του .
Είναι δίκοπο μαχαίρι , η ιστορία με τον διαβολάκο μέσα του .

Καλό το 11ο επεισόδιο !
Θύμιζε επεισόδιο από τις πρώτες σεζόν με μια πάλι θείτσα .
Τότε νομίζω η θείτσα γούσταρε τον Σαμ .

Βλέποντας το 12ο επεισόδιο δύο πράγματα σκέφτηκα .
1)Σε δυο , τρία επεισόδια προχώρησε η κεντρική ιστορία πάρα πολύ και στα υπόλοιπα είχαμε παντελή έλλειψη της κεντρικής ιστορίας , όπως και σε αυτό το επεισόδιο .Το οποίο ήταν λες και έβλεπες δεύτερη ή τρίτη σεζόν , σεζόν που γενικά μου άρεσαν .
2)Εδώ και δέκα χρόνια βλέπουμε τα δυο αδέρφια ως κυνηγοί να φοράνε τα ίδια δυο πουκάμισα , δεν έχουν τρίτο πουκάμισο αυτά τα παιδιά .
Στο καπάκι , η αντίθεση ,ντύνονται πράκτορες λες και είναι μοντελάκια .

Στο 13ο θα μπορούσαν με το συγκεκριμένο θέμα (τη γιορτή που ήταν κοντά , και λογικά το θέμα θα ήταν ο έρωτας ) να έκαναν καλύτερο επεισόδιο .

Μου άρεσε το 14ο επεισόδιο !
Το μόνο μου δεν μου άρεσε ήταν ο Κας .
Νομίζω ότι δεν τον έπαιξε καλά τον διαβολάκο .

Θύμιζε πολύ ,πάλι, το 15ο επεισόδιο πρώτες σεζόν .
Εντάξει μου αρέσει ο Ντιν όταν κάνει αυτές τις γκριμάτσες , αλλά είναι χιλιοπαιγμένο αυτό το σκηνικό , ειδικά τις πρώτες σεζόν .
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει ο Κας σαν Λούσιφερ ;

Άριστο το 16ο επεισόδιο !
Μπορεί να χαρήκαμε που ξαναείδαμε τους Μπόμπι , Ρούφους , αλλά και το επεισόδιο ήταν και καλογυρισμένο , με τέλειες θα έλεγα τις εναλλαγές από το παρελθόν με τους Μπόμπι , Ρούφους , στο σήμερα , με τους Ντιν και Σαμ ,στον ίδιο χώρο και στην ίδια υπόθεση .

Δεν ήταν το τέλειο επεισόδιο .Είχε όμως αγαπημένους χαρακτήρες από παλιά και ήταν καλογυρισμένο .

Μου φάνηκε μέτριο και χαζό το 17ο επεισόδιο .
Ο ένας ηθοποιός, που έπαιξε σε αυτό το επεισόδιο , έχει ξανά παίξει στη σειρά σε άλλο ρόλο . Αυτό με τους ηθοποιούς, να ξανά παίζουν άλλους ρόλους στη σειρά , μόνο σε αυτήν τη σειρά το έχω δει .

Αν και έπαιξαν όλα τα καλά χαρτιά της σειράς στο 18ο ,νομίζω μπορούσε να ήταν καλύτερο .
Κάτι δεν μου ταίριαζε , η μουσική, η σκηνοθεσία , κάτι άλλο, δεν ξέρω ...

^^^
Μάλλον η σκηνοθεσία. Πλέον, αναμένεται να εμφανιστεί και ο Θεός στη σειρά...

Re: Supernatural

Supernatural 11x19 Promo "The Chitters" (HD)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.