Άριστο το 9ο !
Κάτι που αποδείχτηκε σε αυτήν τη σεζόν είναι, ότι αν θέλουν να κάνουν πολύ καλά επεισόδια , τα κάνουν .
Αν και δεν είμαι λάτρης του στόρι με Θεούς , αδερφές κ.τ.λ , καταλαβαίνω ότι έπρεπε να συνεχίσουν την ιστορία . Ωραία η Αμάρα , με τα προσόντα της , άριστη και η επιστροφή του Λούσιφερ .
Αν εξαιρεσεις ενα η δυο επεισοδια, ολα της ενατης μου αρεσαν. Δεν μου αρεσε μονο αυτο με την σεριφη. Για φετος το πανε πολυ καλα και κατι μου λεει οτι μπορει και να ειναι η προτελευταια σαιζον, ισως και η τελευταια. Ποσο να το τραβηξουν παραπανω? Και τι κακο να βαλουν μετα απο αυτα που δειχνουν τωρα?
Ωραία συνέχισαν στο 10ο την ιστορία που άνοιξαν από το προηγούμενο φοβερό επεισόδιο .
Το γεγονός ότι η σειρά δίνει στον ενδέκατο κύκλο τέτοια επεισόδια , δείχνει κάτι .
Ο Κας , ενώ το ξεκίνησε καλά ,στο τέλος μου φάνηκε λίγο υπερβολικός στο παίξιμό του .
Είναι δίκοπο μαχαίρι , η ιστορία με τον διαβολάκο μέσα του .
Βλέποντας το 12ο επεισόδιο δύο πράγματα σκέφτηκα .
1)Σε δυο , τρία επεισόδια προχώρησε η κεντρική ιστορία πάρα πολύ και στα υπόλοιπα είχαμε παντελή έλλειψη της κεντρικής ιστορίας , όπως και σε αυτό το επεισόδιο .Το οποίο ήταν λες και έβλεπες δεύτερη ή τρίτη σεζόν , σεζόν που γενικά μου άρεσαν .
2)Εδώ και δέκα χρόνια βλέπουμε τα δυο αδέρφια ως κυνηγοί να φοράνε τα ίδια δυο πουκάμισα , δεν έχουν τρίτο πουκάμισο αυτά τα παιδιά .
Στο καπάκι , η αντίθεση ,ντύνονται πράκτορες λες και είναι μοντελάκια .
Θύμιζε πολύ ,πάλι, το 15ο επεισόδιο πρώτες σεζόν .
Εντάξει μου αρέσει ο Ντιν όταν κάνει αυτές τις γκριμάτσες , αλλά είναι χιλιοπαιγμένο αυτό το σκηνικό , ειδικά τις πρώτες σεζόν .
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει ο Κας σαν Λούσιφερ ;
Μπορεί να χαρήκαμε που ξαναείδαμε τους Μπόμπι , Ρούφους , αλλά και το επεισόδιο ήταν και καλογυρισμένο , με τέλειες θα έλεγα τις εναλλαγές από το παρελθόν με τους Μπόμπι , Ρούφους , στο σήμερα , με τους Ντιν και Σαμ ,στον ίδιο χώρο και στην ίδια υπόθεση .
Μου φάνηκε μέτριο και χαζό το 17ο επεισόδιο . Ο ένας ηθοποιός, που έπαιξε σε αυτό το επεισόδιο , έχει ξανά παίξει στη σειρά σε άλλο ρόλο . Αυτό με τους ηθοποιούς, να ξανά παίζουν άλλους ρόλους στη σειρά , μόνο σε αυτήν τη σειρά το έχω δει .
Αν και έπαιξαν όλα τα καλά χαρτιά της σειράς στο 18ο ,νομίζω μπορούσε να ήταν καλύτερο . Κάτι δεν μου ταίριαζε , η μουσική, η σκηνοθεσία , κάτι άλλο, δεν ξέρω ...