Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Μέτριο το 19ο επεισόδιο .
Το μόνο που άξιζε ήταν η κοπελιά που έκανε τη σερίφη , έπαιζε στο Battlestar Galactica , δεν την είχα πετύχει σε άλλη σειρά από τότε .

Εμένα τα συναισθήματα είναι ανάμικτα για το 20ο επεισόδιο .

Η χρησιμοποίηση του Τσακ για Θεό δεν μου πολύ άρεσε.

Στο 21ο .
Εμένα δεν μου άρεσε η εξέλιξη με τον Θεό .
Θα περίμενα για Θεό κάτι σαν τον Κας ή και τον ίδιο τον Κας , φυσικά θα έπρεπε να είχε άλλη εξέλιξη η ιστορία του Κας .
Το σσς μην μιλάς θα σε ακούσει ο Θεός που είναι μερικά μέτρα πιο πέρα , μου φάνηκε αστείο .
Εδώ απλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να το καταλάβουν , όχι ο "πανταχού παρόν " .

Εμένα , μετά το 22ο ,δεν μου άρεσε το πως έχουν διαχειριστεί την κατάσταση στα τελευταία επεισόδια .

Πέρα από την επιλογή του Τσακ για Θεό , δεν μου άρεσε που ο Λούσιφερ ήταν μέσα στον Κας .
Πιστεύω ο Pellegrino θα έδινε πολλά περισσότερα στα τελευταία επεισόδια .
Ειδικά στους διαλόγους με τον Θεό , όπως είχαμε σε αυτό το επεισόδιο , ο Pellegrino με τους μορφασμούς του μπορούσε να απογειώσει το επεισόδιο .
Ο διάλογος τώρα Θεού - Λούσιφερ , παρά ήταν κωμικός .

Απάντηση: Supernatural

Τι άλλο να γίνει ? Αφού πάνε για νέα σαιζόν τότε έτσι έπρεπε να πάει η σειρά για να την εξοντώσουν στην επόμενη σαιζόν

Ξεκίνησε άριστα το 23ο επεισόδιο , με πολύ καλή ατμόσφαιρα , χιούμορ
και με όλα τα "βαριά χαρτιά" (μόνο ο Λούσιφερ έλειπε που θα ήθελα πολύ να ήταν και αυτός ).
Στη συνέχεια εμφανίστηκε η κοπελιά από την Αγγλία , σκέφτηκα καλό γκεστ για το φινάλε .
Όσο περνούσε η ώρα αναρωτιόμουν που θα βοηθήσει η κοπελιά ,αφού και τα λεπτά όλο και λιγόστευαν .
Τελικά η εξέλιξη ήταν πιο σοφτ από ότι περίμενα και η κοπελιά ,που αν και στη αρχή στο The Vampire Diaries μου ήταν αδιάφορη στη συνέχεια τη συμπάθησα, οπότε και χαίρομαι που θα την έχουμε του χρόνου .

Ανανεωθηκε για 12η σεζον..
Κατα την 20η σεζον, θα εμφανιστουν δυο 25χρονοι νεαροι, εξωγαμοι γιοι του Σαμ Και του Ντιν... και θα εχουμε τη νεα σειρα SUPERNATURALS

[FONT=&quot]Πολύ καλή η πρεμιέρα ![/FONT]
[FONT=&quot]Καλή η μαμά και μου αρέσει η Elizabeth Blackmore(μου άρεσε και στο The Vampire Diaries) .[/FONT]

[FONT=&quot]Είχαμε και την αστεία σκηνή στο αμάξι με τον Ντιν και τη μαμά , γέλασα αρκετά .[/FONT]

Χωρίς να είναι κάτι φοβερό , μου άρεσε το επεισόδιο .
Είχε μια καλή ατμόσφαιρα που θύμιζε πρώτες σεζόν .
Καλός ο ροκ σταρ , που του έβγαινε πολύ ωραία το όλο στυλ , από ότι είδα μετά είναι γνωστός τραγουδιστής .

Και η μαμά μου αρέσει , υπήρχε ο κίνδυνος να την "κάψουν" , αλλά τα πάει πολύ καλά .
Η Αγγλιδούλα μου άρεσε , αλλά από ότι βλέπω μάλλον μας τελείωσε .

[FONT=&quot]Καλό το 3ο επεισόδιο ![/FONT]
[FONT=&quot]Είχε λογική η κίνηση της [/FONT][FONT=&quot]Μαίρης , μόνο να μην μείνουμε μόνο με τα αδέρφια .
Σε πολλά επεισόδια ήταν βαρετό να βλέπουμε μόνο αυτά .[/FONT]

[FONT=&quot]Καλό το 4ο επεισόδιο που θύμισε τις πρώτες σεζόν .[/FONT]
[FONT=&quot]Η εισαγωγή με "ψάρωσε" ότι θα δούμε κάποιο χαρακτήρα από παλιά .[/FONT]

[FONT=&quot]Το μόνο αρνητικό ,που το φαντάστηκα ότι θα γίνει μετά την αποχώρηση της μαμάς, είναι ότι θα μείνουμε σε πολλά επεισόδιο μόνο με τα δύο αδέρφια .[/FONT]
[FONT=&quot]Η σειρά χρειάζεται νέα πρόσωπα , τα τελευταία χρόνια μερικοί χαρακτήρες που έδωσαν κάτι στη σειρά , "εξαφανίστηκαν" μετά από δυο ,τρία επεισόδια .[/FONT]

[FONT=&quot]Δεν ήταν πολύ καλό το 5ο επεισόδιο .[/FONT]
[FONT=&quot]Στη σειρά ,και γενικά το θέμα Ναζί , πάντα τραβάει .[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Το μόνο που είχε ενδιαφέρον ήταν ο Ντιν και οι γκριμάτσες στου .[/FONT]
[FONT=&quot]Όπως και η διακωμώδηση του [/FONT][FONT=&quot]Χίτλερ, που ήταν πετυχημένη .[/FONT]

[FONT=&quot]Νομίζω είχε τις προοπτικές να ήταν καλύτερο το 6ο επεισόδιο .[/FONT]
[FONT=&quot]Αλλά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα .[/FONT]

Παραμενει σταθερη αξια... Παρολο που γινεται ανακυκλωση πολλων ιστοριων... το διδυμο κραταει ακομα ενδιαφερον...

[FONT=&quot]Δεν ήταν κακό , για μένα , το 7ο επεισόδιο .[/FONT]
[FONT=&quot]Κάτι όμως λείπει ,ίσως κάποιος πιο ταλαντούχος ενδιαφέρον Λούσι.[/FONT]
[FONT=&quot]Ο [/FONT][FONT=&quot]Πελεγκρίνο δεν θα ξαναεμφανιστεί ;[/FONT]

[FONT=&quot]Πολύ καλό το 8ο !
Μου φαίνεται θα αλλάζουμε πρόσωπα μέχρι να βρούμε τον ιδανικό [/FONT][FONT=&quot]Εωσφόρο.
Μου άρεσε ο Άγγλος και τα παιχνίδια του .[/FONT]

Re: Απάντηση: Supernatural [CW]

Πολύ καλό το 8ο !
Πράγματι και όπως έγραψε και ο tolisspi πιο πάνω σταθερή αξία αφού στη 12η παρακολουθείται με αρκετό ενδιαφέρον. Άντε τώρα να περιμένουμε μέχρι την 26η του Γενάρη για το επόμενο. http://epguides.com/Supernatural/

Είχε κάποια θετικά να βγει καλό το 10ο επεισόδιο , αλλά δεν βγήκε .
Σαν να βαριόντουσαν πρώτα αυτοί , πως να μην βαρεθούμε εμείς .