Supernatural [CW]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 17 34.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 38.8%
  • Καλή

Votes: 7 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 2 4.1%
  • Κακή

Votes: 4 8.2%

• Total voters
    49
Καλό το 8ο επεισόδιο !
Η κοπέλα και ο τυπάς είχαν στυλ εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει στη σειρά .
Ο τύπος μου θύμιζε τον Dr. Wells από το Flash .
Από την άλλη αυτός που έπαιζε τον Luther Shrike κάτι μου θύμιζε ,και από ότι είδα είναι ο The Night King στο Game of Thrones.

Kαλό το 9ο επεισόδιο !
Ο πρώτος ονειροβάτης μου θύμισε ...Σίσκο .
Η κοπελιά δεν μου πολυ άρεσε , νομίζω χρειαζόταν άλλη ηθοποιό για αυτό το ρόλο .

Νορμαλ το 11ο επεισόδιο .
Τα αδέρφια και και οι δευτοροκλασάτοι πρωταγωνιστές της σειράς σε νορμάλ στόρι .
Φαίνονταν ότι ο πράκτορας θα είχε κάποια αναμειξη .

Πολύ καλό το 13ο !
O Πελεγκρίνο δίνει ρεσιτάλ κάθε φορά με τις εκφράσεις του και τους μορφασμούς του .
Ωραία η κοπελίτσα , "έδεσε" με τον Λούσιφερ .Και το όλο σκηνικό είχε πολύ ερωτισμό ,λόγω το ότι ήταν "κοντά" το επεισόδιο κοντά στου Αγ. Βαλεντίνου .

Και το 20ο , όπως και το προηγούμενο ,μου δίνουν την αίσθηση ότι το πάνε λαου λαου (με μικρές εξελίξεις) για να τα δώσουν όλα στο τελευταίο ή στα δυο τελευταία επεισόδια .

Στην αρχή του 21ου επεισοδίου η χιουμοριστική διάθεση έδειχνε να το πάνε σε ένα νορμάλ επεισόδιο .
Aνεβάσανε στη συνέχεια όμως στροφές και αναμένουμε να πάμε στα δυο τελευταία ,σε "δυνατά" επεισόδια .

[FONT=&quot]Πολύ γέλιο γέλιο στο 6ο .[/FONT]
[FONT=&quot]Όλο το επεισόδιο ήταν η σκηνή με το ...γέρος .[/FONT]
[FONT=&quot]Πέρα από την ατάκα ,είναι πολύ καλά γυρισμένη η σκηνή .[/FONT]

[FONT=&quot]Στο 13ο και [/FONT][FONT=&quot]300ο [/FONT]επετειακό[FONT=&quot] επεισόδιο .
[/FONT]
[FONT=&quot]
Συγκίνηση αλλά και γέλιο στo βιντεάκι με τον Σαμ και πολύ περισσότερο γέλιο με το "[/FONT][FONT=&quot]Constantine[/FONT][FONT=&quot]".[/FONT]

Μέτρια εν πολλοίς η 14η σαιζόν, με τα πάνω και τα κάτω της, εκτός από το πολύ καλό τελευταίο επεισόδιο. Πλέον, έμεινε η 15η και τελική σαιζόν για την - κατά τα άλλα - αγαπημένη σειρά. :cool:

Τελείωσε και η πιο αγαπημένη μου σειρά .

Περίμενα κάτι καλύτερο για κλείσιμο.
Θα προτιμούσα το προηγούμενο επεισόδιο για φινάλε .
Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα καλό αποχαιρετιστήριο επεισόδιο αν εκεί που ο Μπόμπι έλεγε στον Ντιν ποιοι άλλοι ήταν στο παράδεισο ,να τους επισκέπτονταν και να εμφανίζονταν στη σειρά (περίμενα κάτι τέτοιο να γίνει ,όπως πήγαινε το επεισόδιο) .
Θα μπορούσαν να ξεπερνούσαν οποιαδήποτε προβλήματα και να εμφανίζονταν κάποιοι από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς .

Σαν επεισόδιο βαθμός :7
Σαν φινάλε ακόμη χαμηλότερα .