- 20 October 2025
- 886
Ναι, κανένα θέμα, στο κρατάω και οποτε μπορείς να συναντηθούμε να το πάρεις..Λευτέρη καλησπέρα,
Μπορείς να μου το κρατήσεις για μένα?
Αν ναι,να σου στείλω το τηλέφωνο μου και σε πρώτη ευκαιρία να συναντηθούμε να το πάρω.
Αυτό τον καιρό έχω τρομερό πρόβλημα με τον αυχένα μου (γραμμάτιο που πληρώνω τώρα για τα χρόνια που καβαλουσα μηχανές)
και ούτε το παπί που κράτησα δεν μπορώ να καβαλήσω.
Μένω Μοσχάτο.
Ευχαριστίες
Μιχάλης
Έγινε, κρατάω το καλώδιο και το τηλέφωνο σου και τα λέμε από κοντά..Άστο ....θα τα πούμε από κοντά.
Εγώ βαδίζω ολοταχώς προς την 7η δεκαετία και το έπαθα στα 60 μου.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς το πιο ελαφρύ επώνυμο κράνος που υπάρχει.
Δυστυχώς, είναι ίσως ο μεγαλύτερος ένοχος για τα αυχενικά.
Και πάλι αν είναι να το πάθεις,θα το πάθεις.
Πάντα φορούσα τα καλύτερα κράνη και ειδικά τον τελευταίο διάστημα τα ogk-kabuto που είναι ίσως τα ελαφρύτερα της αγοράς.
Και όμως , κοίλες μεταξύ τρίτου τέταρτου σπονδύλου και παρτον κάτω από τους πόνους τον γέροντα
Είναι και ο σωματότυπος και η μοτοσικλέτα.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα το πάθουν,αλλά παρά μοτοσικλετιστές έχουν αυτό το πρόβλημα με το αυχενικό.
Το τηλέφωνο μου είναι 6974/778525.
Στο έξω φόρουμ δεν έχει νόημα να σου απαντήσω .
Θα βάλω ένα
Τα λέμε
Μιχάλης
Άνω Γλυφάδα μένω, θα σου στείλω το τηλέφωνό μου..Όταν θελήσεις στείλε μου και το δικό σου τηλέφωνο και όταν συνέλθω,θα σε πάρω .
Καλά,μπορώ να έρθω και με αυτοκίνητο.
Δεν πρέπει να μένουμε και πολύ μακριά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.