SWEEX SECURITY LOCK SLOT WITH CODE

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803232

Η παραπάνω κλειδαριά κάνει για όλα τα laptop ?

Προσωπικά είμαι κάτοχος του γνωστού πλέον ''μικρού'' MSI WIND~10'' και θα θελα προτού το προσθέσω στο καλάθι μου να σιγουρευτώ αν θα κάνει για την περίπτωσή μου.

Εντύπωση επίσης μου έκανε το : ''Ο κωδικός είναι resetable δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να βάλετε τον κωδικό που επιθυμείτε.'' Δλδ ???

υποθέτω οτι μπορείς να αλλάξεις τον "μαμά" κωδικό και να βάλεις κάποιον της αρεσκείας σου.

Re: Απάντηση: SWEEX SECURITY LOCK SLOT WITH CODE

υποθέτω οτι μπορείς να αλλάξεις τον "μαμά" κωδικό και να βάλεις κάποιον της αρεσκείας σου.

To πως ειναι το θεμα ?? Εχεις καμια ιδέα ?

Το σημαντικοτερο φυσικα ειναι ... Θα κάνει για το pc μου?????? ή τσάμπα θα το πάρω ??

Συνήθως υπάρχει ένα κουμπάκι που σου επιτρέπει αφού έχεις βάλει τον σωστό κωδικό να μπορείς μετά νααλλάξεις τον κωδικό και όταν το επαναφέρεις μένει ο καινούριος. Για να ξέρεις εάν κάνει για το δικό σου πρέπει να δεις εάν έχει μια μικρή πλατιά τρυπούλα που φαίνεται να έχει μέταλο από πίσω (η λεγόμενη secure lock).

Re: Απάντηση: SWEEX SECURITY LOCK SLOT WITH CODE

Συνήθως υπάρχει ένα κουμπάκι που σου επιτρέπει αφού έχεις βάλει τον σωστό κωδικό να μπορείς μετά νααλλάξεις τον κωδικό και όταν το επαναφέρεις μένει ο καινούριος. Για να ξέρεις εάν κάνει για το δικό σου πρέπει να δεις εάν έχει μια μικρή πλατιά τρυπούλα που φαίνεται να έχει μέταλο από πίσω (η λεγόμενη secure lock).

Φιλε pontios το βλέπω αυτο που μου λες, αλλα σ' όλα τα laptops ειναι το ίδιο ??

Tωρα που ξεθαψα το manual η συγκεκριμένη υποδοχη αναφερεται ως...

Kensington Lock
This notebook provides a Kensington Lock hole, which allows users to secure the notebook in
place with a key or some mechanical PIN device and attached through a rubberised metal cable. The
end of the cable has a small loop which allows the whole cable to be looped around a permanent
object, such as a heavy table or other similar equipment, thus securing the notebook in place.