Switch-Macbook Pro to Air;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Switch-Macbook Pro to Air;

Το λέω γιατί μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι τα παλιότερα air δεν έκαναν για σοβαρές δουλειές π.χ. imovie ήταν αργά.
ήταν στην ουσία μόνο για σερφάρισμα και κανά email.

Θεωρώ ότι πλέον με τον διπύρηνο i7 + ssd θα μπορεί να κάνει και καμιά δουλειά παραπάνω (όταν την χρειαστώ).

Δεν υπαρχει μηχανακι Τασο εδω και πολλα χρονια (προ εποχής iX στην ουσία) που να μην ''μπορει να κανει και καμια δουλεια'' (ειδικά σε Mac OS (που ειναι και πιο ελαφρύ) - υποθέτω).

Όπως είπε ο Γιάννης, ''ελαφρα'' laptops κλπ μόνο games και βαριές ''επαγγελματικές'' εφαργογές στην ουσία δεν ''παλεύουν''.

Μου μπήκε ιδέα..
..Ελεγα μήπως το αλλάξω με τα νέα air και συγκεκριμένα με το 13.3" με τον διπύρηνο i7 στα 1.8 που έχει και από "μαμά" 256 SSD . .

Έδωσα το παλιό air (2010) σε χρόνο dt και περιμένω το νέο (1.8/ι7/256) από Αμερική σε λίγες μέρες..

Με την εμπειρία μου από το παλιό air...απλά θα γίνει το αγαπημένο σου macbook όλων των εποχών! :a0210:

Φίλος μου έχει το προηγούμενο macbook air στις 13 ιντσες για βασικό υπολογιστή σπίτι του...!
Στο σαλόνι, στο κρεβάτι, στην τουαλέτα, έξω βόλτα...
Κάνει όλες τις δουλειές του, δλδ σερφάρισμα, εμαιλ, call of duty 4, imovie, όλα μια χαρά κ με δίσκο ssd 64gb κ μνήμη ότι είχε από 'μαμά'.
Νομίζω ότι θα σε βολέψει μια χαρά Τάσο το "φτερό".

καλά, μην υπερβαλλουμε τώρα....

Framed σε ανάλυση 800Χ600 και όλα τα effects στο off :flipout: :flipout:

Καμία υπερβολή...έγραψα πουθενά ότι παίζει HighDefinition το παιχνίδι ; Παίζει το παιχνίδι στο air φυσικά κ με συμβιβασμούς στα γραφικά κ δεν μιλώ σε ανάλυση 800*600 κ δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να σας το αποδείξω...όποιος θέλει το πιστεύει. -bye-

Πάρτε κ ένα βίντεο τώρα για να τελειώνουμε :

http://www.youtube.com/watch?v=mTAOFC21M9Q

Last edited: