Switcher 4 σε 2 που;

ρε παιδια αυτα που λετε ειναι πανακριβα
ειμαι και εγω στο ψαξιμο για 4 σε 2 και μαλιστα αυτο που βρηκα βγαζει και ταυτοχρονα σε 2 και ειναι και 1.3 και αν στειλεις email στελνουν και ελλαδα μεσω usps-ελτα αποφευγεις και τελωνειο το πηραν οι διπλα
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41144
και εδω
http://www.monoprice.com/products/p...=10110&cs_id=1011002&p_id=3728&seq=1&format=2

Re: Απάντηση: Switcher 4 σε 2 που;

ρε παιδια αυτα που λετε ειναι πανακριβα
ειμαι και εγω στο ψαξιμο για 4 σε 2 και μαλιστα αυτο που βρηκα βγαζει και ταυτοχρονα σε 2 και ειναι και 1.3 και αν στειλεις email στελνουν και ελλαδα μεσω usps-ελτα αποφευγεις και τελωνειο το πηραν οι διπλα
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41144
και εδω
http://www.monoprice.com/products/p...=10110&cs_id=1011002&p_id=3728&seq=1&format=2
Γιάννη δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα έκανα παραγελία απο την monoprice και τελικά με ενημέρωσαν οτι δεν το έχουν πια σε στοκ και μάλιστα δεν γνωρίζουν αν και πότε θα το ξαναέχουν! Έφαγα μεγάλη πίκρα γιατί με τα 135 δολλάρια που έχει, θα μου στοίχιζε συνολικά με τη μεταφορά σε Ευρώ 88,87!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχουν σε στοκ (back order είναι το status όπως λέει και στη σελίδα τους!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Switcher 4 σε 2 που;

Φίλε Θωμά όλα καλά φαίνονται εκτός από το : - Υποστηρίζει HDMI 1,1

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Πραγματικά, δεν είναι καλό αυτό και δεν το είχα προσέξει.
Καλά που ρώτησα.
Θενκς!-bye-

Είμαι και εγώ στο ψάξιμο φίλε, γι´αυτό προσπαθώ να τα παρατηρώ όλα. Και στο μεταξύ, στο γενικό ψάξιμο, βρήκα σ´ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στη γειτονιά μου ένα παρόμοιο switcher (4χ2), το οποίο είναι και "matrix", δηλαδή μπορεί να δίνει σήμα στις δύο εξόδους του από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα! Ευπρόσδεκτη προσθήκη με τιμούλα 150 γιούρια και εγγύηση εδώ αντιπροσώπου (μάλλον Κινέζικο). Απλά μέχρι να μάθω τι είναι το "matrix", το ένα και μοναδικό κομμάτι που είχε το μαγαζί πουλήθηκε, και τώρα περιμένω να φέρει άλλα!
Μόλις γίνει αυτό (ελπίζω μέχρι το Σάββατο), θα μελετήσω καλά το μάνιουαλ, και αν μου φανεί εντάξει θα το πάρω...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Παιδιά γεια.... Ελπίζω να σας διαφωτίσω σχετικά με το HDMI Matrix Switcher της Monoprice. Το έχω στην κατοχή μου από τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά από άπειρους πειραματισμούς είμαι 100% ευχαριστημένος. Κατ'αρχήν είναι matrix που σημαίνει ότι από τις δύο εξόδους του μπορεί να δώσει σήμα από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα. Επίσης υποστηρίζει το πρότυπο HDMI 1.3a και είναι συμβατό με το HDCP. Όσο για την τιμή του απίστευτα χαμηλή σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα, πλήρωσα και 47,15$ μεταφορικά (μαζί με δύο καλώδια HDMI) και 25Ευρώ τελωνείο. Το έψαχνα το όλο θέμα από το φθινόπωρο και πιστεύω ότι είναι το μόνο προϊόν της αγοράς αυτή τη στιγμή που πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις (άλλα 4χ2 HDMI switcher δεν είναι matrix, άλλα δεν είναι HDMI 1.3). Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι δεν έχει κουμπί power στο τηλεχειριστήριο (προσωπικά το έχω συνέχεια ανοιχτό) ενώ θα χρειαστεί να αγοράσετε και ένα μετατροπέα για ευρωπαϊκές πρίζες. Μην σας απασχολεί που είναι back order, έχει μεγάλη ζήτηση στο Αμέρικα αλλά σίγουρα θα ξαναφέρουν. Αν το βρείτε πάρτε το με κλειστά μάτια, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Εγώ δεν άντεξα τελικά και παρήγγειλα εχθές απο το ebay ενα που φαίνεται να έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά με της monoprice.

Για όσο ισχύει το λινκ, μπορείτε να το δείτε εδω...
http://cgi.ebay.com/HDMI-Matrix-4x2...photoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

συνολικό κόστος με μεταφορικά περίπου 93 ευρώ!

Παιδιά πριν από λίγο αγόρασα του μηχάνημα που σας έλεγα , το τοποθέτησα και δούλεψε μια χαρούλα, (αύριο βράδυ θα το ψάξω περισσότερο...) και μόλις ξανακοίταξα τις φωτο που ανάβασε ο φίλος panoskarzas, διαπίστωσα ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μηχάνημα με το ίδιο ακριβώς τηλεκοντρόλ και με το ίδιο ακριβώς manual! Μόνο που δεν γράφει πουθενά χώρα προέλευσης!!! (δεν πιστεύω να τρώει ...μπανάνες :BDGBGDB55:, θα δούμε...)

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

150 ευρώ το πήρες τελικά, όπως έλεγες?

Ναί. Μου έκανε καλή τιμή όπως είπε επειδή είμαι πολλά χρόνια πελάτης του! Πάντως το μηχανάκι δουλεύει σαν Splitter και μάλιστα αυτόματα. Είχα ανοιχτό τον προβολέα που τον σύνδεσα στην έξοδο Β, και μόλις άνοιξα την τηλεόραση που έχει συνδεθεί στην έξοδο Α, αυτόματα άναψε λαμπάκι στην πρόσοψή του και γυρνώντας την είσοδο της TV στην HDMI έδειξε αμέσως. Και μάλιστα άψογα: ούτε μείωση του σήματος, ούτε κομπιάσματα στην κίνηση ή στον ήχο, τελικά άψογο!!!
Κρίμα που δεν μπορώ να ελέγξω εάν δουλεύει και σαν matrix αφού δεν έχω άλλο pleyer με HDMI έξοδο, αλλά πιστεύω ότι ούτε εκεί θα έχει πρόβλημα.
Τελικά μάλλον αξίζει τα λεφτά του!-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Σχετικά καλή τιμή πρέπει να είναι αν υποθέσεις οτι εγώ θα το αγόραζα απο την Monoprice (αν το είχαν διαθέσιμο) στα 88 ευρώ, με την τωρινή ισοτιμία (όχι με αυτή που θα το είχε αγοράσει εκείνος πιθανόν) και χωρίς έξοδα τελωνείου.

Επειδή είμαι στο ψάξιμο για hdmi splitter,στο Avsforum γράφουν για προβλήματα του Monoprice στην μετάδοση του ήχου.
Το έχει αγοράσει κανείς από εδώ μέσα για να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα;

Τελικά το παρέλαβα, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Είναι ολόϊδιο με της MONOPRICE μόνο που δεν γράφει το logo τους στο καπάκι!

Φοβερή αγορά και μάλιστα με μόλις 93 ευρώ!

Τελικά το παρέλαβα, είναι ΤΕΛΕΙΟ! Είναι ολόϊδιο με της MONOPRICE μόνο που δεν γράφει το logo τους στο καπάκι!

Φοβερή αγορά και μάλιστα με μόλις 93 ευρώ!
93 Ευρώ κομπλέ με τα μεταφορικά???

Από Ευρώπη ή Αμερική???

Αν το πήρες από e-shop δώσε μας το URL αν θες.

93 Ευρώ κομπλέ με τα μεταφορικά???

Από Ευρώπη ή Αμερική???

Αν το πήρες από e-shop δώσε μας το URL αν θες.
4-5 ποστ πιο πάνω γράφω τα πάντα! Και URL.

Απο ebay το πήρα και είναι ΚΟΜΠΛΕ με μεταφορικά στα 93 ευρώ! Απο Hong-Kong...

Υ.Γ. ο πωλητής έχει 31.000 feedback!!! Άρα μη φοβάστε!

Last edited: