Συγχαρητήρια Avclub...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Δικιο εχεις Κωστα μου, απολυτο δικιο.

Αυτα απλα ειναι προσωπικα καθυστερημενα χρωστουμενα σε καποια ατομα που με στολισαν καποτε οταν πηγα να πω το ιδιο σε καποιο αλλο φορουμ.

Η πλακα ειναι οτι τωρα περναμε καλυτερα απο πριν...

Βασίλη 1000% μαζί σου.Η Μνήμη ειναι το πιο απαραίτητο στοιχείο στόν άνθρωπο.
Δεν γινόμαστε μνησίκακοι,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε και τά πάντα.Αμοιβάδες είμαστε???
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια Avclub...

Μπάμπης Κολέζας said:
Σπύρο σίγουρα μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα και τώρα που σιγά σιγά μαζευόμαστε απο τις διακοπές ήδη κάποια πράγματα έχουν αρχίσει και δρομολογούνται.
Σ´αυτή τη προσπάθεια όμως σας χρειαζόμαστε όλους.
Αν κάποιος έχει κάποια καλή ιδέα καλό θα είναι να τη γνωστοποιεί στη διαχειριστική ομάδα, πχ με ένα PM, ώστε να την αξιολογήσουμε και να δούμε κατά πόσο είναι εφικτή και εφαρμόσιμη.
Αν πάλι κάποιος έχει την όρεξη και το μεράκι να συμμετέχει πιο ενεργά καλό θα είναι κι αυτό να μας γνωστοποιείται ώστε σε μια δεδομένη στιγμή που θα προκύψει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί.
Το Avclub δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στα μέλη του. Είναι και θα φροντίσουμε να παραμείνει ένας ζωντανός οργανισμός.
Και σαν ζωντανός οργανισμός έχει ανάγκη απο ανανέωση και φρεσκάρισμα.
Και σε πρόσωπα και σε ιδέες.

Eγώ για ακόμη μια φορά θα αναφέρω ότι είμαι στην διάθεση του club για όπως μπορέσω να βοηθήσω. (νομίζω είναι γνωστό πλεόν...XA!)