Συγχώνευση Focal / Naim!

Απάντηση: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ FOCAL / NAIM !!!!!!!!!!!!!

Σπουδαίο νέο και απρόσμενο για μένα!
Δεν ξέρω αν είχε βγεί βρώμα. αλλά εγώ είχα πάρει χαμπάρι τίποτα...

Η μία σπουδαία ηχεία σε όλη τη γκάμα, ή άλλη σπουδαία ηλεκτρονικά στη μεσουψηλή... Αν τα ματσάρουν και καλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα μαζέψουν και χαρτί και ανάπτυξη - εξέλιξη.

Ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των fans των δύο στρατοπέδων... Φαντάζομαι θα πάρουν φωτιά τα σχετικά forums! χεχε...

Εγώ... αλλά δεν βγαίνει συμπέρασμα...

Απλά έτυχε να έχω συνδεδεμένα σπίτι μου τα dome και υπό δοκιμή τον 5... και για πλάκα τα σύνδεσα.

Τα dome έπαιξαν πολύ καλά για τις δυνατότητές τους αλλά δεν βγαίνει έτσι συμπέρασμα... θα έπρεπε να παίξουν πιο καλά μηχανήματα και από τις δύο εταιρείες που άλλωστε διαθέτουν!

Re: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ FOCAL / NAIM !!!!!!!!!!!!!

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα την ειδηση. Δύο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα και ακόμη καλύτερα προϊόντα.
Well done!

Να δω κωλοτούμπες από τις αντιπροσωπείες (ΧΟ ΧΟ ΧΟ)

Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για τους λόγους για τους οποίους θα γίνει η συγχώνευση.Και οι δυο είναι δυνατές εταιρίες,άλλωστε
ο πρόεδρος της Focal & Co εξηγεί το λόγο:“For future success the key point is that there is no future for a speaker or electronic company alone.

Αφού με τα vac υποτίθεται ότι ταίριαζαν πολυ και ματσαρονται παντού μαζί! Anyway προφανώς οι λόγοι είναι πάνω από όλα οικονομικοί για μένα. Αλλά αυτο που είπες πριν θα έχει πολυ πλάκα να το δούμε, κυρίως γιατί και οι δυο αντιπρόσωπειες είναι πολυ δυνατές οποτε είναι χλωμο να αφήσουν τις εταιρίες η να προσπαθήσουν να πάρουν την άλλη...πλάκα θα χει!

Eγώ βλέπω οτι η κρίση έχει αγγιξει για τα καλά τους κατασκευαστές αφου αναγκάστηκαν δύο καταξιωμένα και super αναγνωρισιμα brands να συγχωνευθούν. Και μη μου πείτε οτι το έκαναν για να βελτιώσει ο ένας τον άλλο μιλάμε για δύο εταιρίες με όνομα και μέχρι πρόσφατα και κάποιο "εγωισμό" όλα τα άλλα είναι για το τμήμα μαρκετινγ.

Αρχίζουν να σφίγκουν τα γάλατα.. και σύντομα βλέπω και άλλες συγχωνεύσεις αλλα ακόμη και λουκέτα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι ανάλογα με τον βαθμό επιρρόής της μίας εταιρίας στην άλλη θα προκύψει και μία μετάλλαξη.

Ο κύβος ερίφθη λοιπόν σίγουρα σε πέντέξι χρόνια, η βιομηχανία του ΗΙ-FI (ότι απο μείνει δηλαδη) θα έχει γίνει αγνώριστη..

Εντελως διαφορετικες φιλοσοφιες.

Ειμαι περιεργος να δω τι κοινα συστηματα θα παρουσιασουν και προς που θα κλινει η ζυγαρια οσον αφορα την ηχητικη ταυτοτητα,αλλα και σε ποια επιπεδα.

Περίεργα παιχνίδια...προφανώς όλα γίνονται για λόγους οικονομικούς...να δούμε ποιόν από τους δύο θα επηρεάσει αρνητικά...!!

Kαραρά προσωπική άποψη (να μήν παρεξηγηθώ) αλλα στην παρούσα συγκυρία χαίρομαι που δεν είμαι Naimάκιας...

Η οικονομική κρίση της καπιταλιστικής οικονομίας αναγκαστικά, όπως και στην περίοδο του μεσοπολέμου, οδηγεί στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών. Ας μην ξεχνάμε ότι έτσι το 1931 προέκυψε η ΕΜΙ με την συνένωση δύο ανταγωνιστικών Βρετανικών δισκογραφικών εταιρειών, της Gramophone και της Columbia Graphophone. Αναμενόμενο είναι να δούμε και άλλες συνενώσεις. Λ.Σ.

Η οικονομική κρίση της καπιταλιστικής οικονομίας αναγκαστικά, όπως και στην περίοδο του μεσοπολέμου, οδηγεί στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών. Ας μην ξεχνάμε ότι έτσι το 1931 προέκυψε η ΕΜΙ με την συνένωση δύο ανταγωνιστικών Βρετανικών δισκογραφικών εταιρειών, της Gramophone και της Columbia Graphophone. Αναμενόμενο είναι να δούμε και άλλες συνενώσεις. Λ.Σ.

Να και σε ένα πράμα που συμφωνούμε(για την συγχωνεύσεις σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης). Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι το σπούδασες το θέμα....

Re: Απάντηση: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ FOCAL / NAIM !!!!!!!!!!!!!

Αφού με τα vac υποτίθεται ότι ταίριαζαν πολυ και ματσαρονται παντού μαζί! Anyway προφανώς οι λόγοι είναι πάνω από όλα οικονομικοί για μένα. Αλλά αυτο που είπες πριν θα έχει πολυ πλάκα να το δούμε, κυρίως γιατί και οι δυο αντιπρόσωπειες είναι πολυ δυνατές οποτε είναι χλωμο να αφήσουν τις εταιρίες η να προσπαθήσουν να πάρουν την άλλη...πλάκα θα χει!

Αυτό πραγματικά θέλω να το δω, ποιος θα πάρει την αντιπροσωπεία... δεν το κόβω να τα βρουν.

Εκτός κι αν συγχωνευτούν κι αυτοί! :D

Δεν είναι υποχρεωτικό να αλλάξουν οι κατά τόπους αντιπρόσωποι λόγω τις συγχώνευσης. Συνήθως οι συγχωνευμένες εταιρείες μπορεί να λειτουργούν αρκετά αυτόνομα και συγχώνευση δεν σημαίνει πλήρη εξάλειψη των συνθετικών μερών του νέου σχήματος που θα προκύψει. Άλλωστε συντρέχουν και εμπορικοί-ιστορικοί λόγοι.
Με εκπλήσσουν τα συναισθήματα ορισμένων φίλων που η συμπεριφορά τους είναι τέτοια λες και είναι αντίπαλοι με τις εδώ αντιπροσωπίες ή θα έχουν κάποιο προσωπικό όφελος από όποια τυχόν *αναταραχή*! Λ.Σ.