Συγχώνευση Focal / Naim!

Re: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ FOCAL / NAIM !!!!!!!!!!!!!

Πρωταπριλιάτικο αστείο μου φάνηκε στην αρχή.Όντως αναπάντεχη εξέλιξη..

Mετά από αυτό, μιλώντας για ταιριαστές εταιρίες που ενοποιούνται, λέτε να συγχωνευτεί και η Audio Research με την Μagnepan?

:flipout:

Mετά από αυτό, μιλώντας για ταιριαστές εταιρίες που ενοποιούνται, λέτε να συγχωνευτεί και η Audio Research με την Μagnepan?

:flipout:

Ηλία η Audio research έχει ήδη εξαγορασθεί από το fund που πριν είχε εξαγοράσει την Sonus Faber και πιο πρόσφατα Wadia & Sumiko.

Eγώ βλέπω οτι η κρίση έχει αγγιξει για τα καλά τους κατασκευαστές αφου αναγκάστηκαν δύο καταξιωμένα και super αναγνωρισιμα brands να συγχωνευθούν. Και μη μου πείτε οτι το έκαναν για να βελτιώσει ο ένας τον άλλο μιλάμε για δύο εταιρίες με όνομα και μέχρι πρόσφατα και κάποιο "εγωισμό" όλα τα άλλα είναι για το τμήμα μαρκετινγ.

Αρχίζουν να σφίγκουν τα γάλατα.. και σύντομα βλέπω και άλλες συγχωνεύσεις αλλα ακόμη και λουκέτα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι ανάλογα με τον βαθμό επιρρόής της μίας εταιρίας στην άλλη θα προκύψει και μία μετάλλαξη.

Ο κύβος ερίφθη λοιπόν σίγουρα σε πέντέξι χρόνια, η βιομηχανία του ΗΙ-FI (ότι απο μείνει δηλαδη) θα έχει γίνει αγνώριστη..

+10000 φίλε μου :a0210: