O Zinman έχει κάνει 2η Racmaninoff με Bαλτιμόρη σε Τelarc και 2η Mahler με Tonhalle Zurich σε RCA αλλά για αξιολόγηση κάποιος ποιό επιμελής εμού. Δεν νομίζω να είναι σήμερα ενεργός.
Δεν το ήξερα ότι έχει κάνει και αυτός καλή 2η Ραχμάνινοφ. Θα ψάξω οπωσδήποτε να την ακούσω και αυτήν.O Zinman έχει κάνει 2η Racmaninoff με Bαλτιμόρη σε Τelarc και 2η Mahler με Tonhalle Zurich σε RCA αλλά για αξιολόγηση κάποιος ποιό επιμελής εμού. Δεν νομίζω να είναι σήμερα ενεργός.
Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί λίγο δίσταζα να το ανεβάσω.εξαιρετικό , φοβερή μουσική
Εξαιρετικός ήχος, ειδικα το λαούτο,Χαίρομαι που σου άρεσε γιατί λίγο δίσταζα να το ανεβάσω.
Εγώ το βρήκα στο Qobuz.Συγγνώμη αλλά πού το ακούσατε??
Εγώ έχω spotify αλλά δεν το χει!Δεν σκαμπάζω από άλλες πλατφόρμες
(τί το πληρώνω ώρες ώρες..)
Είσαι άδικος Μητσαρα. Το σποτι έχει σχεδόν τα πάντα... Ελάχιστες φορές θυμάμαι να μην βρήκα κάτι.Εγώ έχω spotify αλλά δεν το χει!Δεν σκαμπάζω από άλλες πλατφόρμες
(τί το πληρώνω ώρες ώρες..)
ε,με ξέρεις τώρα.Είσαι άδικος Μητσαρα. Το σποτι έχει σχεδόν τα πάντα... Ελάχιστες φορές θυμάμαι να μην βρήκα κάτι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.