Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Status
Not open for further replies.
Αποψή μου είναι ότι η ψηφιακή τεχνολογία μουσικής έτσι και αλλοιώς γιαυτό κατασκευάσθηκε. Οτιδήποτε έχει σχέση με ήχο (μουσική, λόγος, κλπ) θα παράγεται απο μία συσκευή. Απλά στην αρχή ξεκίνησε ανοργάνωτα, διάφορα πρωτόκολλα μετάδοσης, διαφορετικές συχνότητες δειγματοληψίας (44,1 και 48ΚΗΖ), διάφορα μήκη λέξης, υπερδειγματοληψίες κτα. Τα καινούρια μέσα αποθήκευσης, σκληροί δίσκοι, μνήμες flash, πιστεύω ότι είναι τα μέσα για την σύγκλιση αναπαραγωγής, γιατί η ψηφιακή ηχητική τεχνολογία έίναι μία και δεν τίθεται θέμα σύγκλισης.
Το hobby όμως της αναπαραγωγής μουσικής δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει ή θα καλυφθεί με αυτήν την σύγκλιση, γιαυτό και πιστεύω ότι σε λίγα χρονια το χαιεντ και το χαιφι θα είναι γραφικά χομπι και θα είναι για λίγους και ειδικούς.

Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Το hobby όμως της αναπαραγωγής μουσικής δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσει ή θα καλυφθεί με αυτήν την σύγκλιση, γιαυτό και πιστεύω ότι σε λίγα χρονια το χαιεντ και το χαιφι θα είναι γραφικά χομπι και θα είναι για λίγους και ειδικούς.
...Γι αυτό (όπως λέει και ο προφήτης Νιόνιος) θα πρέπει και συ ''ν' αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ' αφήσεις....''

Re: Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

...Γι αυτό (όπως λέει και ο προφήτης Νιόνιος) θα πρέπει και συ ''ν' αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ' αφήσεις....''
Ο Βαγγέλης νομίζω ότι έχει αποφασίσει ... :guitarist:

Μου φενεται πως ηρθε η ωρα να ψαξουμαι τις καρτες ηχου για να δουμε τι λενε !!!!!!
Ανοιξα το PC και εβγαλα την καρτα ηχου μου, της creative την SB AUTIGY 2 9400 HIGH QUALITY 24-bit / 192Khz και SNR 106 db και επιχρυσα βισματα συνδεσης !!!!!!!!
Με μια πρωτη ματια παρατητισα πως εχει στην εξοδο της τους τελεστικους F4558 στην εξοδο και παιζει πολυ καλα !!!
Για φαντασου να αρχιζα να αλλαζω τα F4558 με καλυτερα τι θα γινοταν ??????
Η συγκεκριμενη καρτα εχει και Digital output που την καθηστα καταλληλη ακομα και για συνδεση με εξωτερικο Dac αν καποιος θελει να το κανει !!!!
Να σας πω επεισης οτι σας ποσταρω και ενα demo για να καταλαβεται πως δουλευει ενα 24-bit DAC.
Για σου ρε Βασιλη -bye- -bye- -bye- που μας ανοιξες και παλι τα ματι και τα αυτια !!!!!
Και να φανταστειτε οτι τοσο καιρο εχω το PC ενωμενο στον ενισχυτη μου τον λαμπατο και δεν εδωσα σημασια να δω τι πεζει !!!!!
Δικαιολογουμε βεβαια διοτι δεν εχω καλα καλωδια και ηχεια ακομα γιατι ειμαι στο ξεκινημα της ενασχολησης μου με το Hi End.

Για δειτε ΕΔΩhttp://rapidshare.com/files/22564433/24Bit.swf.html

Μου φενεται πως ηρθε η ωρα να ψαξουμαι τις καρτες ηχου για να δουμε τι λενε !!!!!!
Ανοιξα το PC και εβγαλα την καρτα ηχου μου, της creative την SB AUTIGY 2 9400 HIGH QUALITY 24-bit / 192Khz και SNR 106 db και επιχρυσα βισματα συνδεσης !!!!!!!!
Με μια πρωτη ματια παρατητισα πως εχει στην εξοδο της τους τελεστικους F4558 στην εξοδο και παιζει πολυ καλα !!!
Για φαντασου να αρχιζα να αλλαζω τα F4558 με καλυτερα τι θα γινοταν ??????
Η συγκεκριμενη καρτα εχει και Digital output που την καθηστα καταλληλη ακομα και για συνδεση με εξωτερικο Dac αν καποιος θελει να το κανει !!!!
Να σας πω επεισης οτι σας ποσταρω και ενα demo για να καταλαβεται πως δουλευει ενα 24-bit DAC.
Για σου ρε Βασιλη -bye- -bye- -bye- που μας ανοιξες και παλι τα ματι και τα αυτια !!!!!
Και να φανταστειτε οτι τοσο καιρο εχω το PC ενωμενο στον ενισχυτη μου τον λαμπατο και δεν εδωσα σημασια να δω τι πεζει !!!!!
Δικαιολογουμε βεβαια διοτι δεν εχω καλα καλωδια και ηχεια ακομα γιατι ειμαι στο ξεκινημα της ενασχολησης μου με το Hi End.

Για δειτε ΕΔΩ http://rapidshare.com/files/22564433/24Bit.swf.html
Αφού σου αρέσουν τα ψηφιακά, τι ιδρώνεις με εκείνο το δίσκο και τον έχεις ζαλίσει... στο avatar σου?

Last edited:
Σκοπός δέν είναι εάν τα ψηφιακά παίζουν καλά ,
γιατί απλά παίζουν από καλά μέχρι καί υπερβολικά καλά (κατα ακρίβεια αναφορικά , αλλά σε άλλες κατηγορίες , όλα τα studios είναι πλέον κάθετη παραγωγή σε ψηφιακό format !!! ) ΤΟ θέμα εντέλει είναι εάν, οι consumer digital εφαρμογές θα μάς κάνουν την χάρη να παίξουν !!! χωρίς να χρειαστούν κόλπα ζόρικα που κάνουν στις ινδίες !!!!!

......
......

Εξαρτάται.
Όσοι έχουν υιοθετήσει τον ψηφιακό ήχο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην έχουν ένα dedicated ή και όχι laptop για πλέυερ. Ή γιατί να μην εμφανιστούν dac που θα έχουν λογισμικό και θα διαβάζουν απευθείας τα wav ή flac κλπ από τα φλασάκια. Το σημαντικό εδώ είναι η ποιότητα αναπαραγωγής αλλά "με το καλημέρα" αυτά τα μέσα δείχνουν να υπερτερούν από τα μηχανικά τράνσπορτ.
Το παιχνίδι για την διάδοσή τους θα παιχθεί στην προσπάθεια των δισκογραφικών να προστατευθούν από τα αντίγραφα.

Όσοι έχουν και ακούν βινύλια θα παραμείνουν ως έχουν. Κανείς δεν τους εμποδίζει να συνεχίσουν. Κι εγώ αν είχα μερικά χιλιάρικα παραπανίσια τώρα θα έστηνα ένα πλατώ. Με αυτά μεγάλωσα και τα γουστάρω. Αλλά προτιμώ να ορίζω εγώ την ζωή τους και όχι αυτά την δική μου!..

Το σίγουρο είναι ότι κάποτε τα βινύλια θα μπούνε στα μουσεία, πράγμα που με αφήνει αδιάφορο. Από κάτι καλύτερο και μάλλον ψηφιακότερο, είμαι σίγουρος , θα αντικατασταθούν. Το μέσο δεν μπορεί να γίνει αυτοσκοπός.

Εξαρτάται.
Το σίγουρο είναι ότι κάποτε τα βινύλια θα μπούνε στα μουσεία, πράγμα που με αφήνει αδιάφορο.
Μάλλον το cd πεθαίνει...Και οποιαδήποτε νέα μορφή του είναι καταδικασμένη...Εξ ού και η αποτυχία του sacd, hdcd.Την ίδια τύχη θα έχει και το blue ray και το hd dvd.Σε λίγα χρόνια η μοναδική πηγή μουσικής θα είναι το διαδίκτυο.Γι αυτό κι εμείς που αγαπάμε τη μουσική (και όχι τα gadgets) μαζεύουμε βινύλια.Ούτως άλλως τε η μουσική σταμάτησε στα 90'ς εκεί που σταμάτησε και το βινύλιο...Τώρα άν τα βινύλια μπουν στα μουσεία θα είναι ταιριαστό και πρέπον γιατί εκεί μπαίνουν τα πολύτιμα αντικείμενα και οι οι 'θησαυροί'...

Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μάλλον το cd πεθαίνει... Και οποιαδήποτε νέα μορφή του είναι καταδικασμένη... Εξ ού και η αποτυχία του sacd, hdcd. Την ίδια τύχη θα έχει και το blue ray και το hd dvd. Σε λίγα χρόνια η μοναδική πηγή μουσικής θα είναι το διαδίκτυο. Γι αυτό κι εμείς που αγαπάμε τη μουσική (και όχι τα gadgets) μαζεύουμε βινύλια. Ούτως η άλλως η μουσική σταμάτησε στα 90'ς εκεί που σταμάτησε και το βινύλιο... Τώρα άν τα βινύλια μπουν στα μουσεία θα είναι ταιριαστό και πρέπον γιατί εκεί μπαίνουν τα πολύτιμα αντικείμενα και οι οι 'θησαυροί'...
Αυτό είναι μάλλον το πιό πιθανό, τουλάχιστον όσον αφορά την πορεία του CD.

Να προσθέσω βέβαια ότι το βινύλιο δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει, γιατί είναι το μόνο που δεν αντιγράφεται και οι πραγματικοί λάτρεις της μουσικής θα το έχουν σαν την κύρια και μόνη πηγή για την ηχητική τους απόλαυση.

Εξ' άλλου, από τότε που ορισμένοι μιλούν ότι το βινύλιο πεθαίνει (θυμάμαι ένα άρθρο του HiTech πριν 10 χρόνια περί SACD, γραμμένο από τον υιό Κατσένη του εκλεκτού πατρός ακτινολόγου και καλύτερου reviewer που έχει περάσει από τον ΗΧΟ Τάσου Κατσένη ...), αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ η κατανάλωση αυξάνει (σε σύγκριση πάντα με το CD - αφήστε το SACD αυτό πέθανε) και αν δοθεί λίγο μεγαλύτερη σημασία στην τιμολογιακή πολιτική, πιστεύω ότι θα κατακτήσει πολύ περισσότερο και τις νέες γενιές που ήδη βέβαια έχει εισχωρήσει και εκεί.

Επ' αυτών θα μπορούσε να συνεισφέρει στη συζήτηση μας και ο Λουκάς Στεφανίδης αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλός (να μας πούν και στοιχεία της αγοράς περί βινυλίου κλπ...)

Δεν σας κάνει εντύπωση που όλο και περισσότερες εταιρίες ασχολούνται με κατασκευή πλατώ (http://aca.gr/turntable.htm ακόμα και ο Giannis Christou έχει φαγωθεί στην DIY να ρωτάει για να φτιάξει phono stage...)
Διαβάστε και ένα παλιό (αλλά επίκαιρο - γιατί άραγε?) άρθρο http://aca.gr/paper01.htm, πριν 9 χρόνια!!!

Τα βινύλια ούτε θα πεθάνουν ποτέ (πόσα χρόνια το ακούτε αυτό?) ούτε θα μπούν στα Μουσεία.

Θα ζουν και θα βασιλεύουν στα σπίτια μας και θα χαϊδεύουν τα αυτιά μας...

Το βινύλιο ποτέ δεν πεθαίνει - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μάλλον το cd πεθαίνει... Και οποιαδήποτε νέα μορφή του είναι καταδικασμένη... Εξ ού και η αποτυχία του sacd, hdcd. Την ίδια τύχη θα έχει και το blue ray και το hd dvd. Σε λίγα χρόνια η μοναδική πηγή μουσικής θα είναι το διαδίκτυο. Γι αυτό κι εμείς που αγαπάμε τη μουσική (και όχι τα gadgets) μαζεύουμε βινύλια. Ούτως η άλλως η μουσική σταμάτησε στα 90'ς εκεί που σταμάτησε και το βινύλιο... Τώρα άν τα βινύλια μπουν στα μουσεία θα είναι ταιριαστό και πρέπον γιατί εκεί μπαίνουν τα πολύτιμα αντικείμενα και οι οι 'θησαυροί'...
Αυτό είναι μάλλον το πιό πιθανό, τουλάχιστον όσον αφορά την πορεία του CD.

Να προσθέσω βέβαια ότι το βινύλιο δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει, γιατί είναι το μόνο που δεν αντιγράφεται και οι πραγματικοί λάτρεις της μουσικής θα το έχουν σαν την κύρια και μόνη πηγή για την ηχητική τους απόλαυση.

Εξ' άλλου, από τότε που ορισμένοι μιλούν ότι το βινύλιο πεθαίνει (θυμάμαι ένα άρθρο του HiTech πριν 10 χρόνια περί SACD, γραμμένο από τον υιό Κατσένη του εκλεκτού πατρός ακτινολόγου και καλύτερου reviewer που έχει περάσει από τον ΗΧΟ Τάσου Κατσένη ...), αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ η κατανάλωση αυξάνει (σε σύγκριση πάντα με το CD - αφήστε το SACD αυτό πέθανε) και αν δοθεί λίγο μεγαλύτερη σημασία στην τιμολογιακή πολιτική, πιστεύω ότι θα κατακτήσει πολύ περισσότερο και τις νέες γενιές που ήδη βέβαια έχει εισχωρήσει και εκεί.

Επ' αυτών θα μπορούσε να συνεισφέρει στη συζήτηση μας και ο Λουκάς Στεφανίδης αλλά και ο Γιάννης Μιχαηλός (να μας πούν και στοιχεία της αγοράς περί βινυλίου κλπ...)

Δεν σας κάνει εντύπωση που όλο και περισσότερες εταιρίες ασχολούνται με κατασκευή πλατώ (http://aca.gr/turntable.htm ακόμα και ο Giannis Christou έχει φαγωθεί στην DIY να ρωτάει για να φτιάξει phono stage...)
Διαβάστε και ένα παλιό (αλλά επίκαιρο - γιατί άραγε?) άρθρο http://aca.gr/paper01.htm, πριν 9 χρόνια!!!

Τα βινύλια ούτε θα πεθάνουν ποτέ (πόσα χρόνια το ακούτε αυτό?) ούτε θα μπούν στα Μουσεία.

Θα ζουν και θα βασιλεύουν στα σπίτια μας και θα χαϊδεύουν τα αυτιά μας...

Μάλλον το cd πεθαίνει...Και οποιαδήποτε νέα μορφή του είναι καταδικασμένη...Εξ ού και η αποτυχία του sacd, hdcd.Την ίδια τύχη θα έχει και το blue ray και το hd dvd.Σε λίγα χρόνια η μοναδική πηγή μουσικής θα είναι το διαδίκτυο.Γι αυτό κι εμείς που αγαπάμε τη μουσική (και όχι τα gadgets) μαζεύουμε βινύλια.Ούτως άλλως τε η μουσική σταμάτησε στα 90'ς εκεί που σταμάτησε και το βινύλιο...Τώρα άν τα βινύλια μπουν στα μουσεία θα είναι ταιριαστό και πρέπον γιατί εκεί μπαίνουν τα πολύτιμα αντικείμενα και οι οι 'θησαυροί'...

Για να μήν εθελοτυφλούμε , αυτό πού κρατάει ολοζώντανη την μουσική ετσι όπως ακριβώς φτιάχτηκε ακόμα και πολλα χρόνια πρίν , είναι η ψηφιακή τεχνολογία . Aυτό που defacto πέθανε απο την μουσική βιομηχανία είναι το βινύλιο! , τώρα εαν εμείς συλλέγουμε δίσκους είναι αλλο θέμα, δέν σημαίνει ομώς οτι ανήκουμε σε καμοία ελιτ!!! αντιθέτος άνετα μπορούμε να κατηγορηθούμε για φορμαλισμό , η μετουσίωση της φυσικής πραγματικότητας σε αισθητική πραγματικότητα με τεχνικο μέσο και τις δύο τεχνολογίες πρέπει να είναι το ζητούμενο,, και η τεχνική τους ιδιότητα να παράγουν σημεία πίσω απο τα οποία να διατηρείται πολλη ζωντανή μνήμη του έκαστοτε μουσικού υλικού ,και εν γένει η δυνατότητα σύνθεσης της αντικειμενικής πραγματικότητας μεσω υποκειμενικων μέσων (cd lp tape mp3 etc.etc.etc).
Aυτός και μόνο πρέπει νάναι ο σκοπός!!

TAS-DVRA1000HD.jpg

Απαυτό το βρομοψηφιακό γενήθηκαν πολλά απο τά βυνίλια μας !!!

Εγώ θά'λεγα απ'αυτό.
http://www.alesis.com/products/hd24/HD24.jpg

Το οποίο παίζει θανατερά :guitarist: τα master του στο σύστημά μου, σε αντίθεση με τα cdιά (και τα βινύλια) που προέρχονται απ'αυτό!
Κάτι πρέπει να χάνεται στην μεταφορά των data στις ανα τον κόσμο κόπιες...

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΉΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ ??? (εαν κολλάτε τόσο με τα αναλογικά αρχίζω και πιστέυω οτι πάσχεται απο ιδεολυπτικές μονομανίες , αλλά θα το εκλάβω απλά σαν εγωισμούλη!)

Last edited:
Οοοοπ, καπου ειδα το ονομα μου εδω μεσα.
Η αληθεια ειναι οτι οι φωνογραφοι παιζουν "καλα" αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος της βελονας και η παραμορφωση που εμφανιζεται μετα απο ορισμενα παιξιματα, αυτο θα πρεπει να το παραδεχτουν ολοι, ακομα και οι κατοχοι των καλυτερων φωνογραφων χαλουν με το παιξιμο τους πολυτιμους δισκους τους.
Τα ψηφιακα μηχανηματα παρεμβαλονται παντου σημερα η μαλλον εδω και 10 η 15 χρονια.
Παραδειγμα: Ειμαι της γνωμης οτι μια καλη εκπομπη στα FM ειναι δυσκολο να την φτασει οποιοδηποτε αλλο μηχανημα, εννοειται οτι εχουμε ενα πολυ καλο ραδιο και μια ακομα καλυτερη κεραια ληψεως. Αναλογικο ραδιο, ετσι? ΟΜΩΣ, ολα τα μηχανηματα μετα το μικροφωνο και μικτη ειναι ψηφιακα, μεχρι τον πομπο που εκπεμπει αναλογικα ξανα.
Ημουν πριν λιγο καιρο στην αιθουσα συναυλιων της πολης μου και το κονσερτο που μολις ακουσα το ειχαν μεταδωσει και λαιβ και στο ραδιο. Περνοντας το μικρο δρομακι πισω απο την αιθουσα ηταν παρκαρισμενο το OB-buss της Ραδιοφωνιας, μια πορτα στα πλαγια του λεωφορειου ηταν ανοιχτη και μπορουσες να δεις μεσα, εξω ενας απο τους τεχνικους μιλαγε στο τηλεφωνο του.Σταματησα να χαζεψω τα μηχανηματα, εντυπωση μου εκανε ενα ρακ με 12 παρομοιες συσκευες σε ροζ χρωμα. Μολις τελειωσε το τηλεφωνημα του ο τεχνικος και με ειδε να εχω σταματησει και να κοιταζω, ευγενικα με ρωτησε αν μπορουσε να με βοηθησει σε κατι. Ναι, του απαντησα, τι ειναι αυτα τα μηχανηματα και πως δουλευουν, η ερωτηση μου.
Του ειπα οτι ακουω πολυ ραδιο και με εκπλησει η ανωτερη ποιοτητα των εκπομπων εν σχεσει με τα αλλα μεσα αναπαραγωγης.
Μου λεει οτι τα μηχανηματα στα FM βελτιωνονται συνεχεια, κατι που φαινεται και στα ραδια με την καλυτερευση της ποιοτητος των εκπομπων. Το ποιο σημαντικο που εχει συμβει, μου λεει, ειναι η εισαγωγη της ψηφιακης τεχνολογιας σε ολο και περισοτερο μηκος της αλυσιδας. Μου εκανε μια συντομη περιγραφη πως δουλευει το συστημα, αρχιζοντας απο τα χοντρα καλωδια που ερχοντουσαν μεσα στο λεωφορειο απο την αιθουσα και αφου περναγανε απο το πεζοδρομιο και τα παταγανε οχι και ολιγοι.
Ααα ναι, Χρηστο, αν διαβασες καλα, εχω μερικες χιλιαδες δισκους 78 στροφων γιαυτο θελω εναν προενισχυτη για να τους παιξω επιτελους σωστα, τωρα στα γεραματα, δεν αγοραζω πλεον καινουργιους δισκους πλαστικους, καπου πρεπει να διαχωρισουμε την νεκροφιλια απο τους ζωντανους. Στο secondhand ομως οταν βρω κανεναν καλο πλαστικο τον παιρνω, κανουν 10 με 20 σεντ εδω, εχω βρει και σπανιους συλλεκτικους ετσι.
Συγχνωμη αν σας κουρασα, αλλα σημερα ειμαι σπιτι.

Περνοντας το μικρο δρομακι πισω απο την αιθουσα ηταν παρκαρισμενο το OB-buss της Ραδιοφωνιας, μια πορτα στα πλαγια του λεωφορειου ηταν ανοιχτη και μπορουσες να δεις μεσα, εξω ενας απο τους τεχνικους μιλαγε στο τηλεφωνο του.Σταματησα να χαζεψω τα μηχανηματα, εντυπωση μου εκανε ενα ρακ με 12 παρομοιες συσκευες σε ροζ χρωμα.
Φίλε Giannis αν και είσαι στο εξωτερικό κουβαλάς τη νοοτροπία του έλληνα και κάθε τόσο μας το υπενθυμίζεις με 'θεωρίες' σε στυλ έκθεσης ιδεών και επαναλαμβανόμενα κλισσέ...Από επιστημονική ή τεχνική τεκμηρίωση όμως...αντίο...Επιμένεις να αποκαλείς το πικάπ 'φωνόγραφο' ενώ έντεχνα και πονηρά αποφεύγεις να ονομάσεις το CD PLAYER 'αναπαραγωγέα συμπυκνωμένου δίσκου'..Γιατί δεν τα λες όλα ελληνικά...Αφού λες 'ψηφιακά' πες και 'αναλογικά'...Θέλω να σου πω πως εκθέσεις γράφω και γω φίλε μου άψογες...Και τελικά δε μας είπες τα '12 ροζ κουτάκια' τι ήταν??? Από το γνωστό ανέκδοτο ή ήταν κούτες με BARBIE μέσα και τα είχε ο παραγωγός για να τα δώσει στα ορφανά της ενορίας...Πες μας γιατί έχουμε μεγάλη αγωνία...Τους χαιρετισμούς μου...

"Γιαπωνεζε"
δεν καταλαβα την κριτικη σου, απλα περιεγραψα αυτην την μικρη συναντηση που ειχα με τον τεχνικο της Ραδιοφωνιας, τι μου ειπε και το μετεφερα ακριβως ετσι σε εσας, αν ειναι εκθεση ιδεων δεν το καταλαβαινω, εννοεις οτι λεω ψεμματα? Αν δεν θελεις να το πιστεψεις ειναι αλλη ιστορια οπως λεμε. Δεν εχω καμμια επιστημονικη εξηγηση για το παραπανω συμβαν, υποθετω οτι ο τεχνικος ηξερε γιατι μιλαγε.
Πικαπ για εμενα ειναι αυτο το εξαρτημα που ειναι στην ακρη του βραχιωνα και εχει πανω του την βελονα, φωνογραφος ειναι η λεξη που χρησιμοποιω για το turntable στα Αγγλικα, μου εχει μεινει απο τοτε που ημουν μικρος, καταλαβες τι εννοω με αυτην την λεξη, ετσι?
Χμμμ, δεν εχω χρησιμοποιησει την λεξη αναλογικα??? Μου φαινεται πως ναι.
Τα 12 αυτα ροζ κουτακια ειχανε ενα αστειο ονομα γιαυτο το θυμαμαι ακομα, οπως τα ειπε ο τεχνικος, Ροζεττες 800 αν θυμαμαι καλα τον αριθμο τωρα.
Εισαι επιθετικος ( και λιγακι αξεστος) εναντιων μου η εγω το αντιλαμβανομαι ετσι?
Για την ιστορια: Ακουσα ηχογραφιση αυτου του κονσερτου μια εβδομαδα μετα στα FM σε επαναληψη και ηταν μια καλη εμπειρια για εμενα, μερικα σημεια τα αναγνωριζα, αλλα κοντα συην πραγματικουητα, χμμμμμμ, ουτε κατα διανοιαν.

Status
Not open for further replies.