Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Status
Not open for further replies.
αυτόν τον Leben τον είχα ακούσει ως Lux που τον είχε ένας θείος μου.
Λατρευτό μηχάνημα...
Τώρα τι ακριβώς κάνει ο Leben δεν ξέρω
Πάντως ο χώρος είναι μούρλια....

το praktiker πρέπει να είχε έναν κλώνο μπλουσκαι σε Schaub Lorenz στα 30 κάτι, ενώ προχτές δοκιμάσαμε έναν άλλο κλώνο που είχε και έξοδο συνιστωσών και οπτική πάλι στα 29

hehehehe (το ποιηματάκι στην υπογραφή? ποιος το ???? :flipout: :SFGSFGSF: ) οταν πάει 22.30 ευρο το ps3 θα το τσεκάρουμε κι αυτό !:violent-smiley-030:

"Τραγούδι κάνει ο Κρητικός
κάθε χαρά και πόνο ,
και λέει ό,τι αισθάνεται
με μαντινάδες μόνο"

"Τραγούδι κάνει ο Κρητικός
κάθε χαρά και πόνο ,
και λέει ό,τι αισθάνεται
με μαντινάδες μόνο"

ρε μπας και οι χαιφιντελάδες τελικά πέρα απο τα καλώδια, τους μετασχηματιστές και γενικώς τα μηχανήματα αγαπάνε και την τέχνη :worshippy:

Αν κάποιο από τα δυο είναι εφάμιλλο του μπλουσκάι και δείχνει και τον αριθμό του track στο display το παίρνω!

μάλλον έχασες...
το πράκτικερ έχει το ίδιο στρόγγυλο μάτι...
Το άλλο (του Κρυωνά) δεν είχε ΚΑΝ display.
Μιλάμε γιά ΤΟ χαι...

βέβαια έκανε και αυτό 29.
Αλλά είχε είπαμε οπτική και συνιστώσες.
Πως θα ζήσει ο Κινέζος ?

μάλλον έχασες...
το πράκτικερ έχει το ίδιο στρόγγυλο μάτι...
Το άλλο (του Κρυωνά) δεν είχε ΚΑΝ display.
Μιλάμε γιά ΤΟ χαι...

βέβαια έκανε και αυτό 29.
Αλλά είχε είπαμε οπτική και συνιστώσες.
Πως θα ζήσει ο Κινέζος ?

TELAMAX ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ 29 ευρα
με τον vadis 962 με ετικετα κολημένη πανω sto chip που κάτι αναφέρει
για revision νουμερο κατι , διαφορετικη πλακέτα βελτιωμένη νομίζω, αλλο τροφοδοτικο και τρανσπορτ ,οπτικη & componet out svhs και δεν εχει dispaly
ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΕΝΙΚΑ , ΠΙΟ ΜΕΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ?????? ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ BS!!!! :flipout:
Η ετσι νομίζω δηλαδή:blink:

Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

κατσε να δείς που ανακάλυψα αλλο κέρατο!! στα 29 ευρο αλλά αστο ακόμα !!!!:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

29 ευρώ στο Praktiker Norcent 313 το έχω πάρει αρκετό καιρό πριν "ανακαλυφθεί" το Blue Sky! ;)
Το Norcent μάλιστα είναι πιο high-high-end από το Blue Sky γιατί δεν έχει καθόλου display!!!

Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

29 ευρώ στο Praktiker Norcent 313 το έχω πάρει αρκετό καιρό πριν "ανακαλυφθεί" το Blue Sky! ;)
Το Norcent μάλιστα είναι πιο high-high-end από το Blue Sky γιατί δεν έχει καθόλου display!!!

ΜΑς δουλέυουν οι κινέζοι και κάθονται και γελάνε με τη πάρτη μας :smileJap: :p :smileJap:

Το συγκεκριμένο Norcent έχει ένα διακοπτικό τροφοδοτικό παρόμοιο με του μπλε σκατού, αλλά επειδή ο μηχανισμός ανάγνωσης βρίσκεται στο κέντρο καλύπτει την κεντρική πλακέτα η οποία δεν είναι προσβάσιμη παρά μόνο αν λυθεί και φύγει ο μηχανισμός. Πράγμα που βαρέθηκα να το κάνω, οπότε δεν είδα τι έχει επάνω της η πλακέτα...

Παίζει χαμηλό γιατί η νέα έκδοση του Vaddis 962 chipset έχει τετραπλό DAC. O τελεστικός είναι o νέος διπλός 627-2 της Born Down, το τρανσπορτ γράφει από κάτω Designed by Exoteric especially for audio.

Ηρεμία και τσιμουδιά, γιατί θα το ανεβάσουν στα 35 ευρώ.

Υ.Γ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσστττττττ !!!! , έχει και αποσπώμενο ρεύματος που γράφει επάνω "Kogiia Speed Of Frying .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

ΜΑς δουλέυουν οι κινέζοι και κάθονται και γελάνε με τη πάρτη μας :smileJap: :p :smileJap:

,,,μάλλον είναι απο τους λίγους που δεν μας δουλεύουν .....

μαμα χουχου

Re: Απάντηση: Σύγκλιση τεχνολογίας ήρθε η ώρα ?

Παίζει χαμηλό γιατί η νέα έκδοση του Vaddis 962 chipset έχει τετραπλό DAC. O τελεστικός είναι o νέος διπλός 627-2 της Born Down, το τρανσπορτ γράφει από κάτω Designed by Exoteric especially for audio.

Ηρεμία και τσιμουδιά, γιατί θα το ανεβάσουν στα 35 ευρώ.

Υ.Γ σσσσσσσσσσσσσσσσσσσστττττττ !!!! , έχει και αποσπώμενο ρεύματος που γράφει επάνω "Kogiia Speed Of Frying .
ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ!!! ΚΛΑΣΕΟΣ!!!!!!!3Α :flipout: :flipout:

Status
Not open for further replies.