Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Re: Απάντηση: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Συγνωμη αλλα εχω κατι χρονια να γραψω στο φορουμ.Εδω ομως θελω να κανω μια ερωτηση.Ειστε ολοι μορφωμενοι ανθρωποι και σκεπτεστε ανοιχτομυαλα.Πως ειναι δυνατον να τσουβαλιεζατε ετσι ολοκληρη την ελληνικη αστυνομια?Δλδ δεν υπαρχει ενας καλος?Γιατι εγω μεχρι στιγμης στο 90% της επαφης μου με την ελληνικη αστυνομια εχω δει μονο αψογη συμπεριφορα.Ειδικα η ομαδα ΔΙΑΣ κανει εξαιρετικη δουλεια γιαυτο που εχει οδηγιες να κανει.
Υ.Γ. Για να μην βιαστητε οχι δεν ειμαι ουτε αστυνομικος,ουτε δημοσιος υπαλληλος ,ουτε ΠΑΣΟΚ .

Σαφως και υπαρχουν καλοι επαγγελματιες στους χωρους της αστυνομιας.

Το τσουβαλιασμα προκυπτει ομως απο τον ρολο της, που ερχεται παντα σε συγκρουση με τις κοινωνικες επιδιωξεις.

Και ιδιαιτερα σε περιπτωσεις σαν αυτη που ζουμε τωρα, η Ελ.ας αποτελει το μαντροσκυλο της εξουσιας.

Ας τα σκεφτοταν αυτα ο ¨"καλος" αστυνομικος, πριν επιλεξει εργοδοτη.

Last edited:
Οπως κ σε ολα τα χαλια κομματια αυτης της χωρας, ο ενας καλος τρωγεται απο (η εξομοιωνεται με) τους 9 κακους...

ΥΓ Επισης, οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια. Δεν γινεται ολοι αυτοι (εμεις) που λεμε οτι οι μπατσοι ειναι ακριβως αυτο, να ειμαστε τρελοι κ να εχουμε αδικο.

Απάντηση: Re: Συγκλονιστικό βίντεο του CNN με τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Οπως κ σε ολα τα χαλια κομματια αυτης της χωρας, ο ενας καλος τρωγεται απο (η εξομοιωνεται με) τους 9 κακους...

ΥΓ Επισης, οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια. Δεν γινεται ολοι αυτοι (εμεις) που λεμε οτι οι μπατσοι ειναι ακριβως αυτο, να ειμαστε τρελοι κ να εχουμε αδικο.

Ευτυχώς που δεν τσουβαλιάζετε, βρε παιδιά...

Εάν υπάρχει και ένας, πάλι καλά.

Φιλικά Ισίδωρε αλλά η κοινωνία στο 90% έχει δει άλλο πρόσωπο.Και δεν τσουβαλιάζουμε όλη την αστυνομία αλλά αν πάρουν εντολές για κάτι άσχημο δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να πει όχι.
Πάντως θεωρώ πολύ καλό και χρήσιμο κομμάτι της αστυνομίας τους τροχαίους.

Δεν θα βρεθει να πει οχι γιατι εχουν ''ειδικα'' ρεμαλια γι αυτες τις αποστολες.Μην ξεχνας οτι πρεπει να εχεις σκατα μεσα σου για να μπορεις να τα κανεις αυτα.Εδω ομως μιλαμε για χιλιαδες εργαζομενους στην ΕΛ.ΑΣ.
Ειναι σιγουρο παντως οτι υπαρχει διχασμος και στις ταξεις της αστυνομιας γι αυτο χρησιμοποιουνται συγκεκριμενα ατομα για σιγουρια.Αλλαξε ο υπουργος δημοσιας ταξης γιατι?Ολη η ηγεσια,γιατι?Μεθαυριο αν χρησιμοποιησουν τον στρατο θα λεμε τα παιδια μας φασιστες?

Σόρρυ Παντελή, αλλά, αυτά τα νούμερα που γράφεις, δεν υπάρχουν.

Και όταν λες 90% και ''δεν τσουβαλιάζουμε'' ένα από τα 2 είναι λάθος.

Εγω μιλησα για την προσωπικη εμπειρια και και οχι για το συνολο της ΕΛ.ΑΣ.

H κατάσταση σημερα είναι χειρότερη από του Παπαδόπουλου και των αλλων γιατί αν καταδικαζόσουν τότε....μετα θα μπορουσες να εκανες μέχρι και τον ηρωα.
Σημερα αν σε καταδικάσουν για κατι αντιστοιχο θα δηλωθείς μέχρι τρομοκράτης σε ''δημοκρατικό'' κιόλας καθεστός!!!!
και μου ερχεται πολύ απλά γιατι αν μου ερχόταν μηχανάκι πανω μου και μπορούσα μετα να σηκωθώ....

Εγω μιλησα για την προσωπικη εμπειρια και και οχι για το συνολο της ΕΛ.ΑΣ.

ναι βρε φιλος αλλα αμα η προσωπικη εμπειρια εξαντλειται πχ στο γνησιο της υπογραφης που κανεις στο ΑΤ της γειτονιας ή στο να καταγγηλεις τον γειτονα επειδη εκανε μια πολεοδομικη παραβαση . λεμε τωρα δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι κριτηριο... τραβα να βρεις ακρη και το δικιο σου
αμα σε διαρρηξουν,
αμα σου παρουν τις πινακιδες για ψυλλου πηδημα
αμα σε πανε για εξακριβωση στοιχεια και δεν εχεις ταυτοτητα και μηνεις ως τα ξημερωματα στο τμημα
αμα σε πιασουν για πολεοδομικη παραβαση και διανυκτευσεις μαζι διαφορα λουλουδια στην ψυρρου
αμα εισαι καμια ομορφουλα γυναικα και πεσεις σε κανα λιγουρη μπατσο
αμα διαδηλωνεις και σε ψεκαζουν
αμα σε στραβοκοιτα ο ασφαλιτης στην πορεια λες και του σκοτωσες την μανα
αμα...
αμα...
και μετα ελα να ξαναμιλησουμε για την ΓΕΛΑΣ...
και οταν να πηγα να βγαλω διαβατηριο μου φερθηκαν αψογα , Ευρωπη, και ηταν και μια μπατσινα με ενα κω...ακι ποιημα καθε μερα εκει θελω να ειμαι , εχω πολυ θετικες εντυπωσεις απο την ΓΕΛΑΣ!!!!

Σόρρυ Παντελή, αλλά, αυτά τα νούμερα που γράφεις, δεν υπάρχουν.

Φυσικά. Είναι πολύ παραπάνω, εκτός αν έχεις προσωπική εμπειρία.

Και να χέσω την όποια γνωριμία (συγνώμη δλδ) του οποιονδήποτε με οποιονδήποτε μπάτσο ΕΚΤΟΣ δουλειάς του.
Κάποτε μου έλεγαν ότι ο Χ (υπαρκτός, δεν θέλω να πω πιο πολλά) είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου όταν ήρθε στην Κόρινθο σαν συνταξιούχος. Με τα κεράσματα στα καφενεία, με τις γιορτές, τα πανηγύρια, τις εκκλησίες κλπ κλπ.
Μέχρι που μου είπε ο ίδιο του ο γιος πόσο σκατάς ήταν όταν ήταν εν υπηρεσία (σε άλλο τόπο μακρινό)
Να αρχίσω να μιλάω για τις χιλιάδες καταγγελίες?
Να μιλήσω για τα χιλιάδες κρούσματα παρανομίας?
Για τον τρόμο που τους αρέσει να μεταφέρουν στους πολίτες?
Ο σοφός λαός δεν τους έβγαλε τυχαία μπάτσους και μπασκίνες.
Ναι σίγουρα, θα υπάρχουν και καλοί και τίμιοι και με τον σταυρό στο χέρι.
Έτσι δεν είναι πάντα? Ο κάθε κανόνας έχει και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ναι, έχω προσωπική εμπειρία. Οι δικές σου πληροφορίες για τους 9 στους 10 κακούς ποιες είναι? Έκανες καμμιά δημοσκόπηση σε όλα τα Α.Τ. της Ελλάδας ή έχει προσωπικά μαζί σου το 90% της ΕΛΑΣ??

Όσο για το σοφό λαό που έβγαλε τα ''μπάτσος'' και τα ξέρει καλά σε πληροφορώ ότι δεν γνωρίζει την τύφλα του τη μαύρη για τη χρήση και τη σημασία της λέξης. Και αυτό, είναι, επίσης, Μήτσε μου από προσωπική εμπειρία.

Οπότε, αν έχεις προσωπικές εμπειρίες, την επόμενη φορά θα σε παρακαλούσα να τις καταθέσεις απλώς και ν' αφήσεις ήσυχες τις προσωπικές εμπειρίες των άλλων....

Ναι, έχω προσωπική εμπειρία. Οι δικές σου πληροφορίες για τους 9 στους 10 κακούς ποιες είναι? Έκανες καμμιά δημοσκόπηση σε όλα τα Α.Τ. της Ελλάδας ή έχει προσωπικά μαζί σου το 90% της ΕΛΑΣ??

Όσο για το σοφό λαό που έβγαλε τα ''μπάτσος'' και τα ξέρει καλά σε πληροφορώ ότι δεν γνωρίζει την τύφλα του τη μαύρη για τη χρήση και τη σημασία της λέξης. Και αυτό, είναι, επίσης, Μήτσε μου από προσωπική εμπειρία.

Οπότε, αν έχεις προσωπικές εμπειρίες, την επόμενη φορά θα σε παρακαλούσα να τις καταθέσεις απλώς και ν' αφήσεις ήσυχες τις προσωπικές εμπειρίες των άλλων....

Ρε έχεις όρεξη βραδιάτικα.
Οι εμπειρίες μου δεν βασίζονται σε δημοσκοπήσεις. Όπως επίσης και οι περισσότερες βιαιοπραγίες των μπάτσων δεν οφείλονται σε προσωπικά που έχουν οι μπάτσοι με τα θύματα τους.
Οι εμπειρίες σου λοιπόν είναι απ την δουλειά σου φαντάζομαι, απ την συμπεριφορά τους στον δρόμο, απ τις φορές που συναντήθηκες μαζί τους σε πορείες και στο γήπεδο?
Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.
Την προσωπική σου εμπειρία μου την έχεις πει και μάλλον επικοινωνούμε σε άλλο επίπεδο.
Μπασκίνας = μπας και είναι δω, απ τις κότες που έκλεψαν.
Μπάτσος: Απ την ίδια την λέξη.
Τα υπόλοιπα συνθήματα (του λαού ντε, αυτού που τον επικαλείσαι όποτε γουστάρεις) δεν τα γράφω γιατί τα γουρούνια είναι συμπαθέστατα ζώα και δεν θέλω να σου δημιουργώ "ενοχές" επειδή θα μου σβήσεις το μήνυμα με τα υπόλοιπα.

Ρε έχεις όρεξη βραδιάτικα.

Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.
Την προσωπική σου εμπειρία μου την έχεις πει και μάλλον επικοινωνούμε σε άλλο επίπεδο.

Ναι ρε έχω όρεξη...άμα δεν έχεις όρεξη να ακούς, παρά μόνον να αφορίζεις, να μη με quotaρεις.

Φυσικά και ζω σε άλλη χώρα. Αυτό έλειπε να ζω στη δική σου που βλέπει εχθρούς με το πηλίκιο σε κάθε γωνία.

Δεν χρειάζεται να επικοινωνούμε. Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε. Οπότε καληνύχτα....-bye-

Μπα δεν λέω ακόμα καληνύχτα.
Εσύ λοιπόν που ζεις σε άλλη χώρα απ την δικιά μου, μην παραπονιέσαι για τον GAP, τον νόμιμα (με τα δικά σου κριτήρια) εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρα σου. Αλλά αν δεν σ αρέσει, κάνε και μια αντίσταση ρε παιδί μου, σβήσε κανά μήνυμα, ρίξε μπαν αλλά προς θεού, μην πειράξεις μπάτσο.

Κριμα σε αυτους που σκοτωθηκαν εχτες !

να πεις οτι περνουν και μισθο της προκοπης ;;;;

καποιοι κανουν την δουλεια τους με κινδυνο της ζωης τους και καποιοι χρησιμοποιουν αυτο το επαγγελμα για να βγαλουν τα προσωπικα τους απωθημενα !

σεβασμος σε αυτους που σκοτωνονται προσπαθωντας για το καλο ολων μας !

αλλα για τους αλλους που προσπαθουν να σκοτωσουν αθωο κοσμο πρεπει να τους μαζεψουν και να τους ξεχωρισουν αλλιως μια ζωη η Αστυνομια θα εχει μαυρη φημη....

Και να χέσω την όποια γνωριμία (συγνώμη δλδ) του οποιονδήποτε με οποιονδήποτε μπάτσο ΕΚΤΟΣ δουλειάς του.
Κάποτε μου έλεγαν ότι ο Χ (υπαρκτός, δεν θέλω να πω πιο πολλά) είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου όταν ήρθε στην Κόρινθο σαν συνταξιούχος. Με τα κεράσματα στα καφενεία, με τις γιορτές, τα πανηγύρια, τις εκκλησίες κλπ κλπ.
Μέχρι που μου είπε ο ίδιο του ο γιος πόσο σκατάς ήταν όταν ήταν εν υπηρεσία (σε άλλο τόπο μακρινό)
Να αρχίσω να μιλάω για τις χιλιάδες καταγγελίες?
Να μιλήσω για τα χιλιάδες κρούσματα παρανομίας?
Για τον τρόμο που τους αρέσει να μεταφέρουν στους πολίτες?
Ο σοφός λαός δεν τους έβγαλε τυχαία μπάτσους και μπασκίνες.
Ναι σίγουρα, θα υπάρχουν και καλοί και τίμιοι και με τον σταυρό στο χέρι.
Έτσι δεν είναι πάντα? Ο κάθε κανόνας έχει και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ελα μωρέ τώρα...εδώ άλλοι καίνε ανθρώπους ζωντανούς και δεν γίνεται τίποτα...

Δεν μας έχει πει (για μια ακόμα φορά) ποιοι τους έκαψαν.
Και τελικά έμαθες ποιος είναι ο Ζαχαριάδης και ποιος ο Μπελογιάννης?

Δεν μας έχει πει (για μια ακόμα φορά) ποιοι τους έκαψαν.
Και τελικά έμαθες ποιος είναι ο Ζαχαριάδης και ποιος ο Μπελογιάννης?

o "ανθός" της Ελληνικής νεολαίας ή αλλιώς τα γνωστά καλόπαιδα...

Όσο για το βιαστικό μου ΛΑΘΟΣ στο οποίο ειρωνικά αναφέρεσαι εξήγησα και μέσω πμ οτι όντως το διέπραξα και προσπάθησα να γράψω στη συνεχεια όμως τα μηνήματα είχαν σβηστεί.

o "ανθός" της Ελληνικής νεολαίας ή αλλιώς τα γνωστά καλόπαιδα...

Όσο για το βιαστικό μου ΛΑΘΟΣ στο οποίο ειρωνικά αναφέρεσαι εξήγησα και μέσω πμ οτι όντως το διέπραξα και προσπάθησα να γράψω στη συνεχεια όμως τα μηνήματα είχαν σβηστεί.

Κι άλλο βιαστικό λάθος, θέλεις διάβασμα τελικά...Το έχουμε ξαναπεί για τον "ανθό". Το πανό της πορείας του Φλεβάρη του '91 ήταν απάντηση στη βλακώδη δήλωση τότε κυβερνητικού στελέχους ότι "Τα ΜΑΤ είναι ο ανθός της ελληνικής νεολαίας". Ήταν λίγο μετά την αθώωση του Μελίστα.
Βέβαια μπορεί και να το ήξερες και να ήθελες όντως να αναφερθείς στα ΜΑΤ τα οποία έχουν και προυπηρεσία στους εμπρησμούς με τον "Μαρούση", την Πρυτανεία του ΕΜΠ...

Κι άλλο βιαστικό λάθος, θέλεις διάβασμα τελικά...Το έχουμε ξαναπεί για τον "ανθό". Το πανό της πορείας του Φλεβάρη του '91 ήταν απάντηση στη βλακώδη δήλωση τότε κυβερνητικού στελέχους ότι "Τα ΜΑΤ είναι ο ανθός της ελληνικής νεολαίας". Ήταν λίγο μετά την αθώωση του Μελίστα.
Βέβαια μπορεί και να το ήξερες και να ήθελες όντως να αναφερθείς στα ΜΑΤ τα οποία έχουν και προυπηρεσία στους εμπρησμούς με τον "Μαρούση", την Πρυτανεία του ΕΜΠ...

Ειρωνικό ήταν το "ανθός"...

Μπα δεν λέω ακόμα καληνύχτα.
Εσύ λοιπόν που ζεις σε άλλη χώρα απ την δικιά μου, μην παραπονιέσαι για τον GAP, τον νόμιμα (με τα δικά σου κριτήρια) εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρα σου. Αλλά αν δεν σ αρέσει, κάνε και μια αντίσταση ρε παιδί μου, σβήσε κανά μήνυμα, ρίξε μπαν αλλά προς θεού, μην πειράξεις μπάτσο.

Αδίκως διαφωνείτε μιας και οι προσωπικές απόψεις επί γεγονότων σπανίως έχουν σημασία. Αν είχαν δεν θα χρειαζόμασταν ιστορικές καταγραφές ή στατιστική, ο καθένας θα έλεγε το μακρύ του και το κοντό του, χαρακτηριστικό των αφελών και των αγραμμάτων που σίγουρα δεν είστε.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό η δικιά μου ή η δικιά σου εικόνα για την ΕΛ.ΑΣ να βασίζεται σε άλλες εμπειρίες από αυτές που έχει ας πούμε η μάνα μου που είναι 74 και τελευταία της προσωπική επαφή ήταν στο Α.Τ. Κολωνού για να δηλώσει απώλεια ταυτότητας. (Τελευταία της χτυπάνε και το κουδούνι ασφαλίτες ρωτώντας ευγενικά πόσοι Σύριοι μένουν στην πολυκατοικία της, αλλά τέλος πάντων...Είναι πάντως ευγενικοί όπως η ίδια λέει.)

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όποιος έχει απορίες για την γενική εικόνα της ΕΛ.ΑΣ αρκεί να αντρέξει στο πόσες καταδίκες έχει φάει από το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (το οποίο δεν νομίζω να έχει προσωπικά μίση προς την ΕΛ.ΑΣ) για βάναυση συμπεριφορά, κατάχρηση εξουσίας και φυσικά αρκετές ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Μπορεί βέβαια κάποιος να επικαλεστεί ότι το ΕΔΑΔ είχε προσωπικές σχέσεις με τον Κύπριο φοιτητή, ή ότι η ζαρντινιέρα δεν κλήθηκε σαν μάρτυρας, κτλ.
Πάντως αν θέλουμε να συζητήσουμε στοιχειωδώς αντικειμενικά, το ΕΔΑΔ είναι μια καλή αρχή.

Last edited: