Σύγκριση 3 τηλεοράσεων - help!!!

Marianna80

New member
31 October 2021
2
Καλησπέρα, χρειάζομαι την άποψη σας για το ποια από τις παρακάτω 3 τηλεοράσεις θα αγοραζατε:
1.LG 55UP75006
2.Samsung UE55AU7172
3.LG 55UP78006

Με ενδιαφέρει κυρίως για θέαση, αντε και ένα PlayStation. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στη συσκευασία για τη UP7800 περιλαμβάνεται το Magic Remote, ενώ σε αυτή για τη UP7500 όχι. Αμφότερες διαθέτουν IPS panels, στις 55". Η AU7172 έχει VA panel (εκτός, αν παίζει panel lottery...), που σημαίνει ότι είναι καλύτερη επιλογή, αν δεν είναι απαραίτητες σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης. Αν η απόσταση θέασης είναι πάνω από τρία μέτρα, καμιά 55" δεν είναι κατάλληλη λύση.

Last edited:
Στη συσκευασία για τη UP7800 περιλαμβάνεται το Magic Remote, ενώ σε αυτή για τη UP7500 όχι. Αμφότερες διαθέτουν IPS panels, στις 55". Η AU7172 έχει VA panel (εκτός, αν παίζει panel lottery...), που σημαίνει ότι είναι καλύτερη επιλογή, αν δεν είναι απαραίτητες σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης. Αν η απόσταση θέασης είναι πάνω από τρία μέτρα, καμιά 55" δεν είναι κατάλληλη λύση.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,5 μέτρα.
Απ'ολα τα άλλα το μόνο που κατάλαβα (είμαι άσχετη με το θέμα) είναι ότι μεταξύ των 2 LG είναι προτιμότερη η UP7800 ενώ μεταξύ LG και Samsung, είναι προτιμότερη η Samsung.
Κατάλαβα σωστά?
Η ακριβότερη από όλες είναι η LG UP7800, αν αυτό λέει κάτι...
Εσείς ποια θα επιλέγατε τελικά?
Τις έχω βρει προσφορά και πρέπει να αποφασίσω σήμερα... Ουφ!

Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2,5 μέτρα. Απ'ολα τα άλλα το μόνο που κατάλαβα (είμαι άσχετη με το θέμα) είναι ότι μεταξύ των 2 LG είναι προτιμότερη η UP7800 ενώ μεταξύ LG και Samsung, είναι προτιμότερη η Samsung. Κατάλαβα σωστά? Η ακριβότερη από όλες είναι η LG UP7800, αν αυτό λέει κάτι... Εσείς ποια θα επιλέγατε τελικά? Τις έχω βρει προσφορά και πρέπει να αποφασίσω σήμερα... Ουφ!
Σου λεει οτι η 1 και 3 ουσιαστικά είναι η ίδια τηλεόραση απλά η μια έχει καλύτερο τηλεχειριστήριο (οπότε αναλόγως τις τιμες αποφασίζεις αν αξίζει η διαφορά). Έχουν ips πάνελ δηλαδή χειρότερα μαυρα, καλύτερες γωνίες θέασης (αν βλέπεις υπο μεγάλη γωνία τοτε σε ενδιέφερουν οι γωνίες). Ίσως και μεγαλύτερη φωτεινότητα.
Η 2 έχει va panel (ρώτα το κιόλας για σίγουρια) καλύτερα μαύρα, λογικά καλύτερη εικόνα αν βλέπεις στο σκοτάδι, αλλα υπο γωνία χανει λιγο. Οπότε οτι απο αυτα σε ενδιαφέρει περισσότερο, αποφασίζεις..

Marianna80,αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης : περίπου 2,5 μέτρα

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : για θέαση;Aντε και ένα PlayStation

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...