Σύγκριση blu ray player

koslak

New member
12 January 2010
25
Καλησπέρα εχω μια τηλεόραση και συγκεκριμένα την UE40ES8000 και θέλω να πάρω ένα bd player λοιπόν αρχικά κοντά στα 100 ευρώ να είναι compact δηλαδή όχι μακρύ όπως η πλειοψηφία αυτών. Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς και έχω καταλήξει μεταξύ δύο του samsung bd-es5000 και του sony s185 αν έχει κάποιος ένα απο αυτά να πεί εντυπώσεις γενικότερα κάντε μου μια σύγκριση ποιό θα προτιμούσατε και γιατί και επίσης αν ξέρετε και κάποιο άλλο μοντέλο να μου προτείνεται
Ευχαριστώ

Ρε παιδιά λίγη βοήθεια κανένας δεν έχει να πεί τίποτα γι αυτά τα δύο?

εγω θαπερνα το σονυ, γιατι η τηλεοραση σου εχει ειδη καλο media player και εφοσον το σονυ ισος δεν εχει δεν θα σε πειραξει τοσο.
Αλλα το σονυ εχει πολυ καλη εικονα .....
χωρις παρεξηγηση ομως το ναχουμε μια τβ των 1200 ευρω και να παιρνουμε blu-ray απο 80,ειναι σαν να εχουμε μια ακριβη ρατσας σκυλο, δεμενο οχι με λουρι, αλλα με σκοινι.....

http://www.whathifi.com/review/sony-bdp-s185

Last edited:
Μπορεί ο φίλος ότι λεφτά είχε να τα' δωσε για την τηλεόραση και να ψάχνει τώρα μια οικονομική λύση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για το 3d γι αυτό και δεν ψάχνομαι τόσο για 3d player και όσον αφορά την tv ήταν πρόσθετο δεν την πήρα για το 3d. Και για τα player ρωτάω για αυτά διότι είναι σε καλή τιμή είναι συμαζεμένα που με ενδιαφέρει πολύ και επίσης το samsung έχει ωραίo design δεν βγαίνει tray όπως στο sony και τα κουμπιά του είναι αφής και το λέω αυτό γιατι σε ένα review είχα διαβάσει ότι κουμπιά του sony είναι κάπως σαν πιο φτηνιάρικα.Τελοσπάντων εμένα με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευης, η ποιότητα της εικόνας και του ήχου καθώς και ποιο έχει καλύτερο upscaling για dvd.