ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ 1300-1800 ΕΥΡΩ.

@nickola τον πριμαλούνα (τον μικρό βέβαια) τον άκουσα με το Vienna νομίζω, του αντιπροσώπου. Ηχείο στα 90db. Δυστυχώς υήρχε πολλή χαλαρότης (και μουντότης και αδιευκρινιστότης) στο μπάσο.
Σίγουρα πάντως το ηχείο μου δεν είναι για πριμαλούνα. Δεν οδηγείται. Όχι, όχι! :o
 
γεια χαρα γκας.

το βιεννα δεν ειναι πανευκολο ηχειο οπως νομιζεις.
εχει περιεργη αντισταση.
απο την αλλη το ακουσμα που ειχες ηταν του βιεννα, οχι του πριμαλουνα
αν βαλεις πριμαλουνα σε τριαγκλ, θα εχεις αλλη αποψη.
και τα τριανγκλ που ειχα ηταν δυσκολουτσικα!

το δυσκολο ηχειο (αν δεν μιλαμε για ενισχυτες SET) δεν ειναι αυτο που εχει λιγα db, αλλα αυτο που εχει μικρη αντισταση και μαλιστα με μεγαλες διαφορες μεταξυ κορυφων και βυθισματων

ο 2 ειναι πιο τσαμπουκας απο τον 1 ειδικα στα μπασα αλλα η el34 ειναι πιο μουσικη λαμπα.
το βιεννα ειναι απο μονο του μουσικο , οπως και το σπεντορ, οποτε δεν εχει αναγκη τη μουσικοτητα της el34 και νομιζω οτι θα δεσει καλυτερα με τον 2

αλλα ισως εχεις δικιο, οποτε δεν μπορω να επιμεινω για τα σπεντορ.
 
Κι εσύ όμως τα εξηγείς πολύ ωραία και συμφωνώ σε όλα... γενικά πάντως πολλές φορές ενδέχεται να μην ταιριάζει η εξίσωση αλλά το αποτέλεσμα να δουλεύει. Ίσως δηλ. πράγματι ο 2 να δούλευε μια χαρά με τα Spendor. Ή για να το πω αλλιώς, η πλάστιγγα κέρδους ζημίας να έγερνε προς τη μεριά του κέρδους.
Θα ήταν υπέροχο να μπορούσε κανείς να παίζει ατελείωτα δοκιμάζοντας συσκευές μεταξύ τους... μίλαγα με αντιπρόσωπο, ο οποίος μου έλεγε ότι με τον trends και συγκεκριμένο ηχείο των 20.000 είχε ένα από τα ωραιότερα αποτελέσματα που έχει ακούσει!