............................................................... Να πω ότι ο Χρήστος Κ. του Studio Hi-Fi είναι άνθρωπος ευγενής και εξυπηρετικότατος. Τον ευχαριστώ πολύ.........................
Ο κατάλογος διαμορφώνεται ως εξής:
Cambridge audio azur 840a....(120w)...1300 ευρώ
Vincent SV 236 (100w) 1300 ευρώ
Nuforce IA-7V2......( 100W) 1300 ευρώ
Hegel H1 MK4 (120W)....1800 ευρώ
---------
Αλλά από 400 άτομα που είδαν αυτό το thread κανένας δεν έχει κάποιον από τους παραπάνω ενισχυτές να καταθέσει μια γνώμη;
Παράπονο δεν έχω. Ενισχυτή δεν βρίσκω
Βρε παιδιά. Μήπως κατά τύχη έχει κάποιος το τεύχος 368 του Ήχου; Με τους υπολογισμούς μου πρόκειται για Νοέμβριο του 2003. Αν μπορούσε να σκανάρει το τεστ του Vincent, θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση.
Διότι, σύμφωνοι σε όλα Bart... αλλά εγώ, λάμπα στον Vincent, δεν άκουσα! (την είδα μόνο, χε χε)
Ανάλυση μάλιστα. Πολύ καλή. Μπάσο giant. Αλλά λάμπα; Ουόχι.
Παράπονο δεν έχω. Ενισχυτή δεν βρίσκω
Βρε παιδιά. Μήπως κατά τύχη έχει κάποιος το τεύχος 368 του Ήχου; Με τους υπολογισμούς μου πρόκειται για Νοέμβριο του 2003. Αν μπορούσε να σκανάρει το τεστ του Vincent, θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση.
Προφανώς πρόκειται για παλιότερο στυλ βαθμολόγησης το οποίο "αναπροσάρμοσαν" κάποια στιγμή. Από το 404 τεύχος κι εξής (που έχω μπροστά μου) ο Vincent παίρνει 3,6 και ο Audio aero prima 4,2...
Άρα κι εσύ κι εγώ, δίκιο είχαμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.