ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ SAMSUNG KAI SONY.....

big ks

Established Member
18 February 2008
125
Εχω μια samsung 40M87 ειμαι μισο ικανοποιημενος.θελω να ρωτησω η 40α536τ ειναι καλυτερη η χειροτερη?ποιες οι διαφορες? τι θελω για δευτερη τβ και η τιμη της ειναι καλη στα 800 ευρω.επισης μου αρεσει η sony v400 kai w400.Περιμενω της απαντησεις σας.ευχαριστω!!

Re: ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ SAMSUNG 40A536T KAI SONY.....

Δεν γνωριζει κανεις κατι για την samsung 40α536τ ??

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ SAMSUNG KAI SONY.....

Αν θελεις να δεις διαφορα απο την M87 παρε την W4000 , oι V4000 και 536 ειναι περιπου στα επιπεδα της M87 (λιγο καλυτερες).

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.αν καποιος αλλος εχει αλλα στοιχεια ας τα αναφερει.

Aφου εχεις ηδη την M87 που ειναι καλη για συνδεση με PC , κονσολα , BluRay κτλ. παρε και μια Panasonic 42PX8 για τηλεοπτικο σημα και DVD και καθαρισες.

γιωργο σε ευχαριστω για το θεμα που υπηρχε ηδη,ηταν κατατοπιστικο.αν συγκρινουμε την w4000 με την w4500 ποιες οι ουσιαστικες διαφορες.ευχαριστω και παλι ολους σας .

γιωργο σε ευχαριστω για το θεμα που υπηρχε ηδη,ηταν κατατοπιστικο.αν συγκρινουμε την w4000 με την w4500 ποιες οι ουσιαστικες διαφορες.ευχαριστω και παλι ολους σας .

Βλέπω μπήκες γρήγορα στο τριπάκι του "πάμε για κάτι καλύτερο":D

Η πιο ουσιαστική διαφορά τους είναι το Motionflow 100Ηz που έχει η δεύτερη και δίνει καλύτερα αποτελέσματα με κίνηση.

αν μπηκα λεει, το πορτοφολι ποιος θα μου το γεμισει δεν ξερω!!!!δωσε και μια τελευταια απαντηση ,με την 40Α656 μεσα στο παιχνιδι με της δυο sony.

Καλό value και η Α656, αφού έχει τα 100Hz που λείπουν από την W4000.

Σε θέμα εικόνας δεν νομίζω πως οι διαφορές των τριών τηλεοράσεων είναι πολύ μεγάλες. Όσον αφορά την κίνηση προτιμώ το Motionflow της Sony από το αντίστοιχο σύστημα της Samsung.

Προτείνω να τις δεις σε κάποιο κατάστημα ώστε να κρίνεις από κοντά και θέματα που αφορούν την σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής κλπ.