Εγώ θα έπαιρνα Philips χωρίς δεύτερη σκέψη.
Όσο εντυπωσιακές να ήταν και είναι όλες οι Sony που έχω δει στη ζωή μου, μόλις ρίξεις το DVD Essentials συνειδητοποιείς ότι είναι μακράν εκτός του σωστού και στο λευκό και στα color points και στο decoder accuracy και σε πολλά άλλα σημεία!
Κάποια τεστ στο DVD Essentials καμία Sony δεν τα πέρασε ποτέ! (όπως το compression στα Shadows με αυξομοίωση του White Level).
Το DVD Essentials και το Avia Guide to Home Theater είναι DVD που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση και αξιολόγηση μιας τηλεόρασης, μόνιτορ, προβολέα κλπ.φιλε μπορεις να το απλοποιησεις λιγο? Για μας τους λιγο πιο ασχετους και λιγοτερο ριζωμενους στο κλαδο !!
τι ειναι το dvd essentials και τα υπολοιπα που εξηγεις ..
Προφανώς αναφέρεσαι στην 9732.
Η 9632 είναι εξίσου καλή στον τομέα αυτό ή είναι αρκετά υποδεέστερη;;
Το DVD Essentials και το Avia Guide to Home Theater είναι DVD που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση και αξιολόγηση μιας τηλεόρασης, μόνιτορ, προβολέα κλπ.
Σε αυτά υπάρχουν διάφορα σήματα (κάρτες) για να κάνουμε ΣΩΣΤΑ τις βασικές ρυθμίσεις (κοντραστ, φωτεινοτητα, κορεσμό, οξύτητα) και κάποιες πιο δύσκολες όπως γεωμετρία, θερμοκρασία λευκού, ομοιομορφία της κλίμακας του γκρι, καμπύλη γάμμα κλπ (που σε πολλές συσκευές δεν υπάρχουν ρυθμισεις για να κάνει ο χρήστης εκτος αν μπει σε κάποιο Service Mode).
Επίσης υπάρχουν διάφορα σήματα για να αξιολογήσουμε τη συσκευή σε πολλούς επιμέρους τομείς. (decoder error, χρωματική ακρίβεια, Y-C Delay, Απόκριση συχνότητας, ανάλυση, κίνηση και πολλά άλλα).
Α ωραία!ιδιες είναι το αμπιλαιιτ είναι διαφορετικό
H Kuro δεν είναι full HD και η θέαση σε φωτεινό δωμάτιο είναι προβληματική (σκοτεινό panel)
Καμία συσκευή παραγωγής εικόνας δεν είναι καλή αν δεν καλιμπραριστεί σωστά! Απλά κάποιες έχουν προβλήματα που δεν λύνονται με τις ρυθμίσεις και από την πείρα μου οι Philips έχουν λιγότερα "λάθη" από τις Sony μετά τη ρύθμιση.μαλιστα. και λες οτι μαυτο θα δουλευει πολυ καλυτερα η 9732.. χωρις αυτο δλδ δεν ειναι καλη ?
Ωραία.![]()
Αν μιλούσαμε μόνο για τηλεοπτικό σήμα και κίνηση, ποιά μοντέλα υπερτερούν;;
Από τις τηλεοράσεις που αναφέρθηκαν, εμφανίζει καμία τα συμπτώματα που παρουσιάζονται σε τηλεοπτικά προγράμματα κ κυρίως σε προγράμματα με γρήγορη κίνηση;;;
(Ειδικότερα όσοι έχετε κάποια από αυτές τις τηλεοράσεις ή τις έχετε δει σε άλλα σπίτια).
από την πείρα μου οι Philips έχουν λιγότερα "λάθη" από τις Sony μετά τη ρύθμιση.
Τι είδους χρήση προορίζεται για την TV και τι απόσταση θέασης θα έχεις στο περίπου ?
- Η απόσταση θέασης κυμαίνεται στα 3,5 - 4,5 μέτρα.
Τι λες;;
- Τηλεοπτικά προγράμματα και DVD, (ταινίες κ σπορ δηλαδή). Αργότερα μπορεί και ψηφιακά κανάλια...
Τι είδους χρήση προορίζεται για την TV και τι απόσταση θέασης θα έχεις στο περίπου ?
- Η απόσταση θέασης κυμαίνεται στα 3,5 - 4,5 μέτρα.
Τι λες;;
- Τηλεοπτικά προγράμματα και DVD, (ταινίες κ σπορ δηλαδή). Αργότερα μπορεί και ψηφιακά κανάλια...
Λέω να κοιτάξεις και τις 50άρες πλάσμα που μπορείς να πάρεις με τα αντίστοιχα χρήματαΑν πάλι δεν ψήνεσαι για πλάσμα προσπάθησε η LCD να είναι στις 46-47'' και όχι στις 40''-42''.
Λέω να κοιτάξεις και τις 50άρες πλάσμα που μπορείς να πάρεις με τα αντίστοιχα χρήματαΑν πάλι δεν ψήνεσαι για πλάσμα προσπάθησε η LCD να είναι στις 46-47'' και όχι στις 40''-42''.
Thanks. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις LCD.
Θες να μου προτείνεις και μερικά LCD μοντέλα μια και σου είπα γιατί προορίζεται..;;
Εκτός από τα x3500 και 9732.
Thanks. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τις LCD.
Θες να μου προτείνεις και μερικά LCD μοντέλα μια και σου είπα γιατί προορίζεται..;;
Εκτός από τα x3500 και 9732.
Πρότεινα πλάσμα γιατί είναι ότι πρέπει για την χρήση που θα κάνεις, αν επιμένεις για LCD νομίζω πως όλα τα κορυφαία μοντέλα έχουν αναφερθεί ήδη οπότε συνοψίζω τα + και - των δύο στις οποίες έχεις καταλήξει.
X3500:
+ Χρωματική απόδοση, Μαύρο
- Τιμή
9632/9732
+ Πολύ καλή με τηλεοπτικό σήμα χαμηλής ανάλυσης, ambilight (αν σου αρέσει σαν χαρακτηριστικό)
- Μέτριο μαύρο
Προσωπικά θεωρώ την X3500 καλύτερη επιλογή από τις Philips και στις 46άρες που οι τιμές δεν απέχουν πολύ θα προτιμούσα την Sony. Στις 40-42'' όμως η 9632 ξεκινάει από τα 1678 και μάλλον θα ήταν η επιλογή μου αν η τηλεόραση έπαιζε κυρίως τηλεοπτικό σήμα.
αφού τα 100Hz είναι άχρηστα δεν χτυπας μια 40W3000?
1530Ε κανει
Δεν έχεις άδικο.
Το θέμα όμως είναι αν η F86 χωρίς το "100Hz Motion Plus" δείχνει καλύτερα απλό σήμα κ σπορ από την W3000...
Αν ναι, τότε θα προτιμήσω την F86, ακόμα κι αν η W3000 υπερέχει ελαφρώς στα χρώματα κ την ποιότητα εικόνας γενικότερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.