ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

Περίπου ίδιες είναι στο απλό σήμα

Επειδη εχω δει και τις δυο θα διαφωνησω...Η F εχει πολυ καλυτερη απεικονιση και ποιοτητα απο την W ...Ασε που θα παρει και παραπανω "χαρακτηριστικα"...και ξαναλεω οτι σε High Definition τα 100ΗΖ δινουν μια απιστευτη εικονα...Παντα βλεπω BD με motion plus στο Low-Medium και ποτε δεν ειχα προβλημα το αντιθετο μαλιστα...
Οσο για τα χρωματα αμα τις δεις διπλα διπλα καταλαβαινεις...Και για το μαυρο δεν συζηταω , πισσα η F...

τρελός υποστηρικτής της F86 o BMW...και καλά κάνει δηλαδή αφού την πλήρωσε...αλλά όσο για το μαύρο που λες, άνοιξε να μπεί φώς στο σαλόνι σου ενώ κάθεσαι μπροστά της, και κοίτα να έχει κάποια γωνία με το παράθυρο...μετά πες μου αν βλέπεις, όχι αν βλέπεις μαύρο, απλά αν βλέπεις κάτι, οτιδήποτε...

Αν όχι, είναι λόγω του Crystal Clear ...

αφού τα 100Hz είναι άχρηστα δεν χτυπας μια 40W3000?
1530Ε κανει

Στην Χ3500 με το motionflow απενεργοποιημένο η ανάλυση κινούμενης εικόνας πέφτει στις 300 γραμμές από τις 1080. Δεν νομίζω πως η W3000 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που παρακολουθεί αρκετά αθλητικά. Η 9632 μπορεί και αναλύει περίπου 900 γραμμές με κίνηση που είναι κορυφαίος αριθμός για LCD.

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

τρελός υποστηρικτής της F86 o BMW...και καλά κάνει δηλαδή αφού την πλήρωσε...αλλά όσο για το μαύρο που λες, άνοιξε να μπεί φώς στο σαλόνι σου ενώ κάθεσαι μπροστά της, και κοίτα να έχει κάποια γωνία με το παράθυρο...μετά πες μου αν βλέπεις, όχι αν βλέπεις μαύρο, απλά αν βλέπεις κάτι, οτιδήποτε...

Αν όχι, είναι λόγω του Crystal Clear ...

Τρελλος υποστιρικτης του τι βλεπω ειμαι...Απο την στιγμη που ειμαι ευχαριστημενος εχω το δικαιωμα να την προτεινω σε καποιον..εκτος αν δεν μπορω??ε??
οσο για το φως κτλ κτλ , δεν συνιθιζω ποτε μα ποτε να βλεπω ταινιες με φως και δεν θα κατσω να βρω συγκεκριμενη γωνια για να δω κατι η οτιδηποτε...
Φιλικα , Νικος

typical , normal

Όταν μπορέσεις βάλε mode: movie, colour tone: warm1, colour space:auto και γράψε τις εντυπώσεις σου για το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτερα στο αντίστοιχο thread της F86 για να μην γεμίζουμε με άσχετα μηνύματα το thread του φίλου που ψάχνει για τηλεόραση.

Όταν μπορέσεις βάλε mode: movie, colour tone: warm1, colour space:auto και γράψε τις εντυπώσεις σου για το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτερα στο αντίστοιχο thread της F86 για να μην γεμίζουμε με άσχετα μηνύματα το thread του φίλου που ψάχνει για τηλεόραση.

Απο την στιγμη που εγινε καλιμπραρισμα με το essentials γιατι να το κανω αυτο?για να δω κατι που την χαλαει?σημασια εχει πως δειχνει η τηλεοραση αρυθμιστη?

Τρελλος υποστιρικτης του τι βλεπω ειμαι...Απο την στιγμη που ειμαι ευχαριστημενος εχω το δικαιωμα να την προτεινω σε καποιον..εκτος αν δεν μπορω??ε??
οσο για το φως κτλ κτλ , δεν συνιθιζω ποτε μα ποτε να βλεπω ταινιες με φως και δεν θα κατσω να βρω συγκεκριμενη γωνια για να δω κατι η οτιδηποτε...
Φιλικα , Νικος

Σε αυτό το Forum κουβέντα κάνουμε και λέμε για κάθε Tv τα + και - της.Οι απαντήσεις του στυλ δεν θα κάτσω από καμία γωνία να δω οτιδήποτε κλπ δείχνει απλά ότι εθελοτυφλείς.όπως και να το κάνουμε ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί η alll around tv,που να τα κάνει όλα super,να μην είναι ακριβή και να μην έχει το παραμικρό μειονέκτημα.Ακόμα και οι KURO και η Χ3500 που θεωρούνται οι τοπ tv στην κατηγορία τους,αν τις ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις.Το θέμα είναι να παραθέτουμε τις γνώσεις μας και στους υποψήφιους νέους αγοραστές,οι οποίοι θα βλέπουν τηλεόραση σε συνθήκες όχι κινηματογράφου και απόλυτου σκότους αλλά σε καθημερινές καταστάσεις.Εγώ μπορεί για παράδειγμα να έχω τα εκκατομύρια στην άκρη και να λέω ότι η Χ3500 έχει τιμή χώμα,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι πανάκριβη..... Το ίδιο έχουν πει πόσα μέλη εδώ μέσα,ότι η Samsung κάνει κάποιες αντανακλάσεις.Το να λές ότι εσύ βλέπεις tv μόνο τη νύχτα δεν αναιρεί την παραπάνω παρατήρηση τόσων μελών.

Last edited:

Σε αυτό το Forum κουβέντα κάνουμε και λέμε για κάθε Tv τα + και - της.Οι απαντήσεις του στυλ δεν θα κάτσω από καμία γωνία να δω οτιδήποτε κλπ δείχνει απλά ότι εθελοτυφλείς.όπως και να το κάνουμε ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί η alll around tv,που να τα κάνει όλα super,να μην είναι ακριβή και να μην έχει το παραμικρό μειονέκτημα.Ακόμα και οι KURO και η Χ3500 που θεωρούνται οι τοπ tv στην κατηγορία τους,αν τις ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις.Το θέμα είναι να παραθέτουμε τις γνώσεις μας και στους υποψήφιους νέους αγοραστές,οι οποίοι θα βλέπουν τηλεόραση σε συνθήκες όχι κινηματογράφου και απόλυτου σκότους αλλά σε καθημερινές καταστάσεις.Εγώ μπορεί για παράδειγμα να έχω τα εκκατομύρια στην άκρη και να λέω ότι η Χ3500 έχει τιμή χώμα,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι πανάκριβη.....

Αν εβλεπες ολα τα ποστ μου θα εβλεπες κιολας οτι ειπα οτι εχει και αρνητικα οπως με τα 100ΗΖ στο φουλ+ποδοσφαιρο = 3 μπαλλες...
Δεν βλεπω μονο θετικα , αλλα τα θετικα ειναι περισσοτερα...Αφου ειμαι ευχαριστημενος και ειναι και το πρωτο προιον Samsung που αγοραζω κιολας (δεν ειμαι samsugakias) το προτεινω...Η τελεια τηλεοραση δεν ειναι σιγουρα (καμια) , και μην νομιζεις οτι δεν ξενερωσα που την πηρα απο το πλαισιο 1800 ευρω πριν 10 μερες και τωρα θα την αγοραζα 1500....

Μάλιστα ....

Απλα δεν μου εξηγησες τι θα δω...Πες μου και θα το κανω...:worshippy:
Αμα ειναι να δω τιποτα τερατα τοτε να το αφησω γιατι δεν ειμαι να αγοραζω αλλη τηλεοραση τωρα!!!!:music-smiley-005:

Αμα ειναι να δω τιποτα τερατα τοτε να το αφησω γιατι δεν ειμαι να αγοραζω αλλη τηλεοραση τωρα!!!!:music-smiley-005:

Αν και δεν νομίζω να εννοούσε ότι θα δεις τίποτα τέρατα ο g10rg0s (μάλλον για διαφορά στην απόδοση και που είναι καλύτερα-στις δικιές σου ρυθμίσεις ή σε αυτές που σου έδωσε), σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Δηλαδή εντάξει, παίρνουμε μια τηλεόραση και την ρυθμίζουμε. Την πάμε όσο καλύτερα μπορούμε στα μάτια μας. Ψαχνόμαστε, ρωτάμε, τσακωνόμαστε, δοκιμάζουμε και κάποια στιγμή καταλήγουμε. Από κει και πέρα πρέπει και να την ευχαριστηθούμε κιόλας κι όχι να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας "ΑΧ....γιατί να μην περιμένω λίγο να πάρω την πιο καινούργια ή με διαφορετική τιμή"!!!

Καταντάει αρρώστια!

Άλλο φυσικά το να επισημαίνουμε κάποια αρνητικά που έχουμε εντοπίσει στην δική μας tv. Αλλά με το να το παιδεύουμε τόσο πολύ στο τέλος δεν ευχαριστιόμαστε τίποτα και με τίποτα! Πολύ φιλικά το λέω αυτό και πρώτα και κύρια για να το ακούσω εγώ που ετοιμάζομαι για μια Toshiba ΖF355...

Στην Χ3500 με το motionflow απενεργοποιημένο η ανάλυση κινούμενης εικόνας πέφτει στις 300 γραμμές από τις 1080. Δεν νομίζω πως η W3000 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που παρακολουθεί αρκετά αθλητικά. Η 9632 μπορεί και αναλύει περίπου 900 γραμμές με κίνηση που είναι κορυφαίος αριθμός για LCD.

για τα 100Hz της F86 λέω ότι είναι άχρηστα της sony φυσικά δεν είναι αχρηστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΣΗ: Samsung-Philips-Toshiba

και μην νομιζεις οτι δεν ξενερωσα που την πηρα απο το πλαισιο 1800 ευρω πριν 10 μερες και τωρα θα την αγοραζα 1500....

....1599

Γιατί δεν βλέπεις και την Toshiba ZF355 είτε στις 40 είτε και στις 46 ίντσες; Τα έχει όλα και δεν κοστίζει όσα η Sony!

Τι εννοείς τα έχει όλα?

Υπάρχει κάποιος στο forum που να έχει δει και να έχει συγκρίνει F86-9732-ZF355?
αα... και να ειναι αμερόληπτος