Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Οσα copy paste και να κάνεις δεν θα αλλαξει αυτο που σου ειπα οτι ειδα στην οθόνη του Nokia (που φαντάζομαι δεν ειναι και η καλυτερη amoled).

Χρηστο, μας το έκανε λιανά

Πιο λιανα σημαίνει να αρχίζει να βρίζει.

Οποτε πες απλώς ''ναι'' να τελειώνουμε και με δαύτο.

:p :p :p

Αφου παραδόθηκα ρε Συριε, ειπα οτι ειναι καλύτερο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.Παλι τα ακούω!
Πες μου εσυ τι να του γράψω να ησυχάσει που έχεις και μεγάλη εμπειρία μαζί του :p

Απάντηση: Re: Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Οσα copy paste και να κάνεις δεν θα αλλαξει αυτο που σου ειπα οτι ειδα στην οθόνη του Nokia (που φαντάζομαι δεν ειναι και η καλυτερη amoled).

Τι ακριβώς είδες; Την ιδια φωτογραφια ας πούμε;

Απάντηση: Re: Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Αφου παραδόθηκα ρε Συριε, ειπα οτι ειναι καλύτερο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.Παλι τα ακούω!
Πες μου εσυ τι να του γράψω να ησυχάσει που έχεις και μεγάλη εμπειρία μαζί του :p

Χρηστο, καλη η πλακα, αλλα πες μου εαν θες να συζητησουμε σοβαρα ή απλα να σπαμαρουμε...
Δεν συμφωνουμε; ΟΚ, μην το ξεφτυλιζουμε κιολας..

Τι σοβαρό να γράψουμε ρε Τάκη?Αφου δεν δέχεσαι καν αντίλογο.Ασε που απαντάς και με απόλυτο τρόπο.Πιστεύεις οσα γράφονται χωρίς να θες να κρίνεις μονος σου.
Την διαφορά στο contrast/μαυρο την βλέπεις anytime.Στο γράφουν όλοι.Εχεις καιρό μάλλον να βάλεις amoled δίπλα στο iphone σου.

ΥΓ.Δεν θα γραψω τιποτε αλλο γιατι σε βλέπω να αρπάζεσαι και δεν θελω να νομίζεις οτι έχω τιποτα και μαζί σου.Χεστηκα και για το iphone και για το galaxy.Δεν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου ...

Re: Απάντηση: Re: Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Τι ακριβώς είδες; Την ιδια φωτογραφια ας πούμε;
Οχι, απλώς μαυρο backround στα menu.

Στο Nokia εμοιαζε κατράμι σε σχέση με το iPhone (ναι, στον ιδιο χωρο και στα 2, στο γραφειο τα χω μαζι τωρα)

Ειναι όπως το μαυρο που βλέπεις στον JVC σε τίτλους τέλους ταινιών. Η διαφορά το μαύρου που φαίνεται.

Και λέω απλούστατα, αν αυτές οι (amoled) οθόνες δεν έχουν θέμα χαμηλής φωτεινότητας σε εξωτερικούς χώρους τότε ειναι Overall καλύτερες από του iPhone (και οχι μονο σε εσωτερικους χώρους που αυτό μάλλον ισχύει).

Τα περί χρωμάτων κλπ ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μεγάλη ιστορία που αλλάζει και από κομμάτι σε κομμάτι (πχ, όπως επισης εχω γραψει, η οθόνη του 4S μου δεν είχε καμία σχέση με την, θεωρητικά ίδια, του 4 μου).

Καπίς ή θα πρέπει να kneel 2 Zod / Steve για να ησυχάσεις; :p

Χρηστο, εσυ γραφεις με απολυτο τροπο πως το iphone "ειναι ξεπλυμένο" διπλα στο galaxy και πως "θα γελασει και ο καθε πικραμένος".
Αυτα που λεω εγω ,τουλαχιστον επιβεβαιωνονται απο την ν.1 αυθεντια στον κοσμο (τον οποιο εβγαλες biased)..
Τεσπα, δεν συνεχίζω γιατι ξενερωσα..

The Galaxy S III has a Color Gamut that is not only much larger than the Standard Color Gamut, which leads to distorted and exaggerated colors, but its Color Gamut is quite lopsided, with Green being a lot more saturated than Red or Blue, which adds a Green color caste to many images.

Αυτό πάντως, ελπίζω να μην το έγραψε ο Dr. Soneira... :p

λογικό ακούγεται να περιορίζεται το max brightness σε full white page για οικονομία
ενώ φυσικά λογά μεγέθους οθόνης το s3 έχει και άλλες γκανιότες

από εκεί και πέρα ευτυχώς
κάθε χρόνο και καλύτερα

και φυσικά αυτό δε το οφείλουμε σε καμία apple… άλλοι έχουν τα εργοστάσια για τις οθόνες αυτές …

εγώ λ.χ. θεωρώ μικρή την οθόνη του iphone 5 (και την ανάλυση καθώς το 720π είναι minimum κατά την άποψή μου, ανεξάρτητα από το ppi), και από εκεί και πέρα με αυτό το μειονέκτημα , όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα. Priorities priorities τελείως προσωπικά

Φυσικά και χαίρομαι που μετρά καλά το 5αρι

Όπως χαίρομαι όλους αυτούς που έχουν custom kernels και κάνουν calibrate τα κινητά τους. Και εμένα υπερβολή μου φαινόταν να κάνουν calibrate, αλλά εδώ μέσα τουλάχιστο όλοι αγαπάμε την τεχνολογική μας τρέλα.

Δεν με νοιάζουν τα test. Μόνο οι προσωπικές ανάγκες. Είχα το 4S και φίλος το S III. Το 4S full φωτεινότητα, το S III στο μισό. Του ζήτησα να το βάλει full. Τα είδα κάτω από ήλιο και σε σκιά, σε τέτοιες συνθήκες εργάζομαι. Ίδια site, ίδια video, ίδιες φωτογραφίες. Με το ζόρι διάβαζα την amoled. Τα χρώματα, προσωπική γνώμη, ήταν τέρμα υπερκορεσμένα. Σε άλλους αρέσουν, σε μένα όχι τα βρίσκω υπερβολικά "ζωντανά". Κάπου εκεί τελείωσε και η σχέση μου με τις amoled. Προτιμώ γκριζίλα για χάρη φωτεινότητας και χρωμάτων, παρά το αβυσαλέο αλα Kuro μαύρο αλλά με τα μειονεκτήματα που προανέφερα. Στην τελική, όπως τη βρίσκει ο καθένας, κλάιν.

Αναμένω τώρα το 5 από Γερμανία για να ξανακάνω το τεστ :P

Εγώ πάλι στις δικές μου συνθήκες εργασίας έχω την φωτεινότητα στο SIII ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ και το βράδυ την ρίχνω στο 1/4

Με άλλα λόγια στο 99% της χρήσης απολαμβάνω το μαύρο το οποίο ΔΕΝ γκριζάρει ούτε καν αν ανεβάσω την φωτεινότητα στο τέρμα (Τάκη πριν πεταχτείς δες το με τα μάτια σου;) ) .

Αν ήμουν π.χ. ναυαγοσώστης πιθανόν να μην με βόλευε.

Re: Απάντηση: Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Εγώ πάλι στις δικές μου συνθήκες εργασίας έχω την φωτεινότητα στο SIII ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ και το βράδυ την ρίχνω στο 1/4

Με άλλα λόγια στο 99% της χρήσης απολαμβάνω το μαύρο το οποίο ΔΕΝ γκριζάρει ούτε καν αν ανεβάσω την φωτεινότητα στο τέρμα (Τάκη πριν πεταχτείς δες το με τα μάτια σου;) ) .

Αν ήμουν π.χ. ναυαγοσώστης πιθανόν να μην με βόλευε.

Χαχα, αυτό δεν είναι όραση, τα μάτια του Superman είναι :P Αλλά είπαμε, περί ορέξεως...:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκριτική δοκιμή Απεικόνισης iPhone 5 vs Samsung Galaxy SIII

Χαχα, αυτό δεν είναι όραση, τα μάτια του Superman είναι :P Αλλά είπαμε, περί ορέξεως...:)

Επειδή η ραδιοαρβύλα πάει σύννεφο, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις κι εσύ. Βρες ένα S3 και βάλε στην μέση την φωτεινότητα σε συνθήκες γραφείου και πες μου μετά αν πρέπει να έχεις τα μάτια του Superman.