Χρηστο, μας το έκανε λιανά
Πιο λιανα σημαίνει να αρχίζει να βρίζει.
Οποτε πες απλώς ''ναι'' να τελειώνουμε και με δαύτο.
![]()
![]()
![]()
Οσα copy paste και να κάνεις δεν θα αλλαξει αυτο που σου ειπα οτι ειδα στην οθόνη του Nokia (που φαντάζομαι δεν ειναι και η καλυτερη amoled).
Αφου παραδόθηκα ρε Συριε, ειπα οτι ειναι καλύτερο ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.Παλι τα ακούω!
Πες μου εσυ τι να του γράψω να ησυχάσει που έχεις και μεγάλη εμπειρία μαζί του![]()
Οχι, απλώς μαυρο backround στα menu.Τι ακριβώς είδες; Την ιδια φωτογραφια ας πούμε;
The Galaxy S III has a Color Gamut that is not only much larger than the Standard Color Gamut, which leads to distorted and exaggerated colors, but its Color Gamut is quite lopsided, with Green being a lot more saturated than Red or Blue, which adds a Green color caste to many images.
Εγώ πάλι στις δικές μου συνθήκες εργασίας έχω την φωτεινότητα στο SIII ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ και το βράδυ την ρίχνω στο 1/4
Με άλλα λόγια στο 99% της χρήσης απολαμβάνω το μαύρο το οποίο ΔΕΝ γκριζάρει ούτε καν αν ανεβάσω την φωτεινότητα στο τέρμα (Τάκη πριν πεταχτείς δες το με τα μάτια σου) .
Αν ήμουν π.χ. ναυαγοσώστης πιθανόν να μην με βόλευε.
Χαχα, αυτό δεν είναι όραση, τα μάτια του Superman είναιΑλλά είπαμε, περί ορέξεως...
![]()
20 best mobile phones in the world today
Number 1: Samsung Galaxy S3
Number 2: HTC One X
Number 3: iPhone 5
http://www.techradar.com/news/phone...-the-world-today-645440/page:1#articleContent
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.