ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 8 ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Προσπαθω ενα συγκριτικο τεστ αναμεσα 8 προβολείς της μεσαιας κατηγορίας οι προβολεις ειναι οι:

1.Mitsubishi HC7000 : 3000
2.Sanyo PLV-Z3000 : 1950
3.Optoma HD82: 2200
4.BenQ W6000: 2200
5.Sony BRAVIA VPL-HW15 :1850
6.Panasonic PT-AE4000U: 2500
7.Epson EH-TW5500: 2580
8.LG CF181D: 2100
Το λινκ με τα χαρακτηριστικά τους ειναι:
http://www.projectorcentral.com/par...id_8=4490&pid_9=5160&remove_compare_list=4268
Η προσωπικη λιστα καταταξης απο τον καλυτερο με φθινουσα σειρα ειναι:
BEST PROJECTOR:
1.Panasonic PT-AE4000U: 2500
2.Epson EH-TW5500: 2580
3.BenQ W6000: 2200
4.Mitsubishi HC7000 : 3000
5.Optoma HD82: 2200
6.LG CF181D: 2100
7.Sony BRAVIA VPL-HW15 :1850
8.Sanyo PLV-Z3000 : 1950

Απο αποψης τιμης και τι αγοραζεις ειναι:
VALUE MONEY:
1.Sony BRAVIA VPL-HW15 :1850
2.BenQ W6000: 2200
3.LG CF181D: 2100
4.Panasonic PT-AE4000U: 2500
5.Optoma HD82: 2200
6.Sanyo PLV-Z3000 : 1950
7.Epson EH-TW5500: 2580
8.Mitsubishi HC7000 : 3000
Θα ήθελα την δικ η σας καταταξη!
Παμε!

Τα νουμερα μετα απο καθε προβολεα ειναι οι χαμηλοτερες ιντερνετικες τιμες στην Ελλαδα.

φιλε μου benq να ξεμπερδεύεις...διαχρονική αξία..και εγγυημένη ποιότητα..

Καλός χρυσός και άγιος ο πάνυ, αλλά αυτό το smooth screen του μου κάθεται στο στομάχι. Μετά την κρυσταλλένια εικόνα που ζωγραφίζει ο (καταπληκτικός!!!) φακός του BenQ στο πανί, αν δείς την εικόνα του του πάνυ θα σου φανεί θαμπή, μουντή και θολή, πολύ ...smooth βρε παιδί μου...

Φιλικά
Γιώργος.

Καλημερα. Θα πω ,αφου δεν μπαινει αλλος, ας πω εγω τον λογος που εβαλα τον πανυ στην κορυφη, ειναι:
τα απειρα ρυθμιστικα που εχει για να "παιξεις" και να φερεις την εικονα εκει που θες
τα ηλεκτρικα ζουμ και shift φακου που έχει-τρομερη ευκολια αν τον κρεμασεις απ το ταβανι-
το memory lens και την μετατροπη απο 16:9 σε 2.35:1 (εχει καποιος αλλος της κατηγοριας, αληθεια και πιο πανω αυτη την δυνατοτητα?)
το cinefil προφιλ του
το μαυρο του
το ασπρο του - απο τα καθαροτερα χωρις κιτρινιλες-
οι κριτικες των βγαζουν πρωτο στην κατηγορια
Θα ηθελα : καλυτερη τιμη, (2000 δολ. στο Αμερικα έλεος!!)
Φοβάμαι: αν κανει για προβολες αγωνων -ερχεται και μουντιαλ!!-
αν στο economy mode εχει αρκετο φως
Απο αντιπροσωπεια πως ειμαστε? (δεν ειμαι πανασονακιας)
Αλήθεια ξερετε καποιο διαδικτυακο μαγαζι που να πουλα προβολια που μαζι με τα μεταφορικα να ειναι αρκετα κατω απο τα δικα μας, ωστε να αξιζει το ρισκο της παραγγελιας ?

Γιάννη ο JVC DLA HD1 είναι ¨μάχιμος" σε σχέση με τον 350 που λές?

Εγω παλι θα σου ελεγα να δεις τον JVC HD-350... αριστος προβολεας για τα λεφτα του.
Για μενα , μια κλαση πανω απο ολους αυτους ...

Σιγουρα φανταζομαι οτι τα specs του JVC δεν τα εχει κανεις απο του 8 που ανεφερα,αλλα ειναι και 1200-1300 ευρω πανω απο το μπατζετ μου!! Ξεφευγουμε πολυ! Απο τους υπολοιπους που εβαλα ποιον θα διαλεγες?
Ευχαριστω

Καλός χρυσός και άγιος ο πάνυ, αλλά αυτό το smooth screen του μου κάθεται στο στομάχι. Μετά την κρυσταλλένια εικόνα που ζωγραφίζει ο (καταπληκτικός!!!) φακός του BenQ στο πανί, αν δείς την εικόνα του του πάνυ θα σου φανεί θαμπή, μουντή και θολή, πολύ ...smooth βρε παιδί μου...

Φιλικά
Γιώργος.

Ναι ακουω καταπληκτικα πραγματα για τον benq -δεν τον εχω δει- όμως μηπως αυτη την φοβερη λαμπρη εικονα του την ειναι μόνο στο foul mode το οποιο οταν το δουλευεις συνεχεια εισαι για νεα λαμπα σε λιγοτερο απο 500 ωρες? Θελω να πω μηπως σε νορμαλ mode ο benq χανει την υπεροχή του?

δεν νομιζω να εχει πανω απο 3000ε street price.
3370 (χωρις μεταφορικα) στις Ωδες έχει τωρα μετρητοις! (φιλακια δλδ), και 3700
στο αποθεμα (σε 36 ατοκες), -θελω τις ατοκες αλλιως δεν αγοραζω-. 3000 που τον εχεις βρει -θα με βοηθουσες.

ευχαριστω

Με την ''μεταβατικη'' κατασταση στο θεμα αντιπροσωπειας JVC στην Ελλαδα οι τιμες ειναι μια ''περιεργη'' υποθεση.

Μεχρι τα Χριστουγεννα παντως ο 3500, αν θυμαμαι καλα, επαιζε κατω απο 3.000.

Κανε λιγο υπομονη καλυτερα γιατι οι JVC ειναι αρκετα καλυτεροι (ειδικα σε μαυρο) απο τους παραπανω.

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 8 ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

Ναι ακουω καταπληκτικα πραγματα για τον benq -δεν τον εχω δει- όμως μηπως αυτη την φοβερη λαμπρη εικονα του την ειναι μόνο στο foul mode το οποιο οταν το δουλευεις συνεχεια εισαι για νεα λαμπα σε λιγοτερο απο 500 ωρες? Θελω να πω μηπως σε νορμαλ mode ο benq χανει την υπεροχή του?
Πήρα πολύ πρόσφατα τον beng 6000 τον παίζω σε normal mode αλλα και σε wisper mode πάλι φωτεινός είναι!
Η ευκρίνεια που εχει σε συγκριτικό με τους άλλους πού αναφέρεις είναι καλύτερη.
Τα χρώματα του είναι πολύ σωστά η ομοιογένεια εξαιρετική και μονο η κίνηση είναι απλώς καλη αλλα δεν ενοχλεί(σε σύγκριση με τους αλλους).:a0210:

Καλος και χρυσος ο μπενκ αλλα το 2010 και αν πληρωσω +2000 ευρω θεωρω λιγο αστειο, και πιθανως επικινδυνο για τον προτζεκτορα, στην περιπτωση που τον κρεμασω απτο ταβανι, να ανεβαινω σε καρεκλα για να ρυθμισω το ζουμ και το focus και φορα που θα προβαλω κατι με διαφορετικο format. Mπορει να πεσω, να γκρεμισω το προβολι, καθε φορα που θα θελω να διορθωσω κατι!!

Καλος και χρυσος ο μπενκ αλλα το 2010 και αν πληρωσω +2000 ευρω θεωρω λιγο αστειο, και πιθανως επικινδυνο για τον προτζεκτορα, στην περιπτωση που τον κρεμασω απτο ταβανι, να ανεβαινω σε καρεκλα για να ρυθμισω το ζουμ και το focus και φορα που θα προβαλω κατι με διαφορετικο format. Mπορει να πεσω, να γκρεμισω το προβολι, καθε φορα που θα θελω να διορθωσω κατι!!

Κοίταξε, καλό είναι να υπάρχουν ηλεκτρικά zoom / shift / κτλ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα έθετα ως παράγοντα επιλογής προβολέα.

Είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Στην πράξη, μια φορά θα τα ρυθμίσεις, και τέλος.