ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 8 ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

Δεν ξερω δεν εχω εμπειρια αλλα ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να "βρεις" τα μετρα και τα νεταρισματα του ειμαι σιγουρος οτι ο νεος χρηστης θα ειναι κρεμασμενος απτο ταβανι σε στυλ "αλλαξε την λαμπα"! και το χειροκινητο σεταρισμα του φακου απτο ταβανι φανταζω οτι χρειαζεται και 2 ατομα , 1 ρυμθιζει και ενας βλεπει, αλλιως ρυθμισε κατεβα να τσεκαρεις ξανανεβα και τουμπαλιν. Με το ηλετρικο ολα γινονται πιο ανετα πιο σωστα και με ηρεμια.

Δεν ξερω δεν εχω εμπειρια αλλα ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να "βρεις" τα μετρα και τα νεταρισματα του ειμαι σιγουρος οτι ο νεος χρηστης θα ειναι κρεμασμενος απτο ταβανι σε στυλ "αλλαξε την λαμπα"! και το χειροκινητο σεταρισμα του φακου απτο ταβανι φανταζω οτι χρειαζεται και 2 ατομα , 1 ρυμθιζει και ενας βλεπει, αλλιως ρυθμισε κατεβα να τσεκαρεις ξανανεβα και τουμπαλιν. Με το ηλετρικο ολα γινονται πιο ανετα πιο σωστα και με ηρεμια.

Ότι είναι βολικά τα ηλεκτρικά ρυθμιστικά, είναι. Απλά, IMO είναι πολύ χαμηλά στη λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να δεις.

και απο το συγκριτικο demo room του σαιτ, το οποιο φυσικα πολυ θα αμφισβητισουν δεν βλεπω ανωτεροτητα του benq εναντι του πανυ το αντιθετο θα ελεγα.
http://www.hometheaterpeople.com/projector-showroom/projector-video-demos.asp

Καλά, αυτό το "demo room" είναι για τα πανηγύρια.. Δοκιμάζει τα μηχανήματα όπως είναι out-of-the-box, και με διαφορετικές ρυθμίσεις στην camera για τον κάθε έναν.. :flipout:

Επιεικώς απαράδεκτοι.. Θα μου πεις, μαγαζί είναι, έχουν άλλες προτεραιότητες..

Από τους 8 έχω δει τον Epson & τον Optoma που έχω στο σπίτι.Ο Epson δεν με ενθουσίασε ιδίως στο τομέα της κίνησης στο οποίο ο Optoma υπερτερεί σαφώς με το PureMotion (κατά την γνώμη μου πάντα) αλλά και είναι ένα τίμιο μηχανάκι, πανέμορφος με τρομερο ANSI contrast, χρώμα και τίμιο μαύρο.Επίσης ότι και να αποφασίσεις, να απευθηνθείς σε calibrator (βλέπε Μανώλης) γιατί το μηχάνημά σου γίνετε άλλος προβολέας.Κάλή απόφαση.

Απλά, IMO είναι πολύ χαμηλά στη λίστα με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να δεις.[/QUOTE]
καλημερα,
" IMO" τι εννοείς?

Τα ηλεκτρικά ρυθμιστικά είναι άχρηστα μια φορά θα τα ρυθμίσεις και δεν θα τα ξαναπειράξεις και δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζεις . Αυτά είναι που ανεβάζουν την τιμή του Panasonic .

καλα αχρηστα δεν ειναι και μην ισωπεδωνουμε τον πανυ που εχει τις μεγαλυτερες οριζ-καθ. μετατοπισεις φακου της αγορας κατι που στα ελληνικα κλουβακια μας ειναι πολυ χρηστικα

Για μενα τα μονα μειονεκτηματα του πανυ είναι η τιμη του και μικρη εγγυηση. Βεβαια και τα δυο ειναι σημαντικα και πιθανως αποτρεπτικα για την αγορα του