συγκριτικο media-players...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: συγκριτικο media-players...

Πείτε μια γνώμη για αυτό: Βollo NMP-SE (μην το κρίνετε από εμφάνιση …)

Εδώ ο κινέζος: http://www.hdhorizon.com/en/product01.php
Εδώ το Maker Manual: http://www.jasmineaudio.net/Manuals/Bollo NMP-SE User's Manual.pdf
και εδώ review: www.mpcclub.com/modules/Reviews/reviews/review_bollo_nmpse.pdf

Τιμή γύρω στα 300 Ε.

Αν κάποιος το έχει πάρει, ας κάνει κάποια σχόλια πάνω στα specs (με τις λίγες γνώσεις μου δεν βλέπω να του λείπει τίποτα!

PS. ελπίζω να μην είμαι off topic

Απ' ότι βλέπω, είναι κλώνος των Egreat/PCH.

Δεν πιστεύω να κάνει τίποτα περισσότερο, ή καλύτερα.

Από τα specs των δύο βλέπω στο Hardware: External NOR Flash Support:16-bit 256MB (το EGREAT-Μ32Β:128ΜΒ), μία Audio Output Coaxial περισσότερη το "bollo" και το σημαντικότερο είναι αθόρυβο (χωρίς ανεμιστηράκι) και με αλουμινένιο περιτύλιγμα.
Από εμφάνιση, water cube, μόνο για κινέζους (αν ήταν ελληνικό θα έμοιαζε πιθανόν με τον «Σπύρος Λούης ή τον Παρθενώνα…), όμως βάφεται εύκολα με ηλεκτροστατική!

Πρέπει να παρακολουθήσουμε τουλάχιστον την εξέλιξή του, βλέπω προοπτικές ...

Το θέμα είναι ότι όσοι γκρινιάζουν για τα ΝΜΤ, παραπονιούνται κυρίως για 1080ρ που δεν τους παίζουν. Και το Bollo δεν πρόκειται να δώσει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα καθώς έχει και αυτό το γνωστό 8635 Sigma chip...

Αγορασα χθες το emtec. Το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Θα το δοκιμασω και γω και θα αναφερω εντυπωσεις

εχω το popcorn a110 εδω και κανα 2 βδομαδες.ενω στα περισοτερα εργα που εχω δει ως τωρα σε οτιδηποτε μορφη συμπεριφερερται αψογα σε καποια ομως αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.ενω παιζει κανονικα η εικονα ο ηχος κανει συνεχεια διακοπες.σημειοτεον εξοδο ηχου προς το παρον ειναι οπτικη αν και δεν νομιζω να φταει αυτο.

To emtec S800 καλο φαινεται αν και εχω παραπονο σχετικα με τους υποτιτλους δεν ξερω εαν γινεται να αλλάξω μεγεθος μεσω της συσκευης.
Δεν εχω δοκιμασει αλλά αποτι μου ειπε ενας φιλος μου (και αποτι διαβασα σε καποια φορουμ) η εγγραφη αναλογικης TV ειναι σχεδον αδυνατη γιατι υπαρχει προστασια εγγραφης (ή καποιο προβλημα με την AV in η οποια εχει σιγουρα προστασια εγγραφης). Βασικα με καποια πειραγμενα firmware το προβλημα λυνεται.

Γενικοτερα πιστευω οτι ενα pc λυνει ολα τα προβληματα των media cubes. Προχθες εβλεπα ενα επεισοδιο μιας σειρα που χρονικα δεν ταιριαζαν οι υποτιτλοι με το βιντεο. Δουλευω το gom player εκανα την σχετικη ρυθμιση για χρονικη καθυστερηση των υποτιτλων και ολα μια χαρα.
Βασικα το καθε media cube εχει τα δικα του θετικα και αρνητικα. πχ το izak εχει ρυθμιση μεγεθους και τοποθετηση υποτιτλων που δεν εχουν άλλα media cube.

Status
Not open for further replies.