Συγκριτικο Media Players

Dune Prime 3.0 και αναβάθμιση

Μπορω με απολυτη βεβαιοτητα να πω οτι ειδικα το προτελευταιο fw (BETA) ειναι βραχος.
Ελπιζω σημερα να βαλω το τελευταιο.
Γενικα η HDI βγαζει πολυ καλα fw και οταν το κανει φροντιζει να ειναι σωστα.
Σαν μη beta χαρακτηριζει μονο τα fw με τις ριζοσπαστικες αλλαγες.Λαθος της ισως γιατι φαινεται σαν να μην κυκλοφορει updates.
Ειδικα το χθεσινο fw λενε οτι κανει ενα σκασμο πραγματα, με σημαντικοτερο ολων το auto framerate και την ουσιαστικα ελευθερη χρηση σςχεδον ολων των wifi modules!
Στο mpcclub δεν εχει αναφερθει κατι κακο για την τελευταια beta.

Κατ' αρχάς να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μου για τη δοκιμή. Εξαιρετική και κυρίως περιεκτική η δουλειά που έγινε. Αναμφισβήτητα, από ότι γράφτηκε, τέλειο μηχάνημα δεν υπήρξε.

Καλό είναι, μιας και ο vadergr το βεβαιώνει και εφ' όσον συμφωνεί και ο κάτοχος, βεβαίως, να γίνει η αναβάθμιση στο Dune, μπας και εξαλειφθούν τα όσα παρουσίασε. Αντιλαμβάνομαι πάντως ότι ακόμα κι αν οι αναβαθμίσεις ονομάζονται Beta, προέρχονται κατ' ευθείαν από την HDI, άρα από την πιο αξιόπιστη πηγή, δλδ. τον ίδιο τον κατασκευαστή, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοχοι μπορούν να τις εμπιστευτούν. Ειδικά μάλιστα, αφού έχουν δοκιμαστεί και ρεπορταριστεί από άλλους χρήστες.

Θα αναμείνουμε, λοιπόν, με αγωνία τα αποτελέσματα.

Εδώ θα ήθελα να πω ότι το Dune, σε σχέση με τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αγοράς: Το ενσωματωμένο BD drive, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν ένα κανονικό Blu-ray Disc Player, χωρίς την ανάγκη να προμηθευτεί ο χρήστης εξωτερικό drive, πράγμα που σημαίνει έξτρα χρήματα και κατάργηση μιας σύνδεσης στην μητρική, όπως φαντάζομαι ότι γίνεται με το C-200.

Στο Dune, η σύνδεση έξτρα σκληρού SATA γίνεται, είτε με την τοποθέτησή του εσωτερικά, αλλά πρέπει να είναι δίσκος 2.5", διότι μεγάλος 3.5άρης δεν χωράει μέσα, είτε εξωτερικά, στην θύρα SATA, πράγμα όμως που προϋποθέτει την μη ύπαρξη εσωτερικού SATA.

Και αυτό γίνεται χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης ή κατάργησης του BD drive.

Πέραν δε του SATA, βέβαια, το player δέχεται και δεύτερο (έναν ή περισσότερους) σκληρό (ή σκληρούς) μέσω της σύνδεσης USB, ενώ ο υπάρχων SATA - εσωτερικός ή εξωτερικός - εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος και να τον βλέπει το player ταυτόχρονα με το BD drive και τον (ή τους) USB.

Δεν ξέρω αν κάποιο από τα άλλα της δοκιμής έχει αυτή τη δυνατότητα. Π.χ. στο C-200, αν τοποθετηθεί BD drive, χάνεται η σύνδεση SATA για χρήση σκληρού και μένει μόνο το USB. Ίσως δεν έγινε ξεκάθαρο στην ξεχωριστή αναφορά για το καθένα. Αν έγινε, παρακαλώ, συγχωρείστε με και διορθώστε με, δεν το πρόσεξα.

Κατά τα άλλα, όπως είπα στην αρχή, οφείλω να επαναλάβω τις ευχαριστίες μου (και τα συγχαρητήριά μου) για την όλη παρουσίαση.
-

Last edited:
Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Μολις μπηκε το τελευταιο fw στο prime.
Ειναι απλα αλλη συσκευη.
Μαριε αν σου δωσει αδεια ο ιδιοκτητης προχωρα! (κατεβασε το zip αρχειο,οχι το αλλο, και αποσυμπιεσε το στο root ενος usb δισκου)

Καλοριζικο!
Να ρωτησουμε απο που το πηρες?

Για την ακριβεια το παρηγγειλα αμεσως μολις διαβασα τα αποτελεσματα του τεστ απο εδω http://www.hardshop.gr (τους βρηκα στο skroutz.gr) με αντικαταβολη (δεν εχω ξανααγορασει απο εκει).
Η παραδοση ειναι θεωρητικα σε 3-7 ημερες και τα μεταφορικα για την επαρχια 6 + 198,73 η τιμη του.
Τα 250 που ζητα η εδω αντιπροσωπεια μου φανηκαν πολλα για μια "πλαστικουρα" και δεν ηθελα να παραγγειλω απο εξω.
Αν ατυχησω με αυτους θα παω σε prime 3.0 base απο hdland.fr

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

4. xtreamer (150 ευρώ)

Εάν δεν είχε τον θόρυβο από το ανεμιστηράκι, τότε θα ήτανε ο απόλυτος νικητής σε value for money και όχι το wdtv. Κατά τα άλλα ωραίο interface, πολύ καλές δυνατότητες και πολύ καλή υποστήριξη αρχείων.

Υπέρ: interface, δυνατότητες, υποστήριξη αρχείων
Κατά: Ανεμιστηράκι

Πάντως και για το ανεμιστηράκι του Xtreamer υπάρχει λύση και ακούει στο όνομα SideWinder. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο ψύκτρες αλουμινίου, τις οποίες μπορεί ο κάτοχος του Xtreamer να προσθέσει πολύ εύκολα μόνος του, αντικαθιστώντας τα δύο πλαϊνά πλαστικά καλλύματα του Xtreamer με αυτές. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι με τη χρήση τους, ουσιαστικά εκμηδενίζεται ο θόρυβος του ανεμιστήρα.
Εγώ προσωπικά παρήγγειλα το Xtreamer για τον πεθερούλη μου (αφού για μένα το Dune Prime είναι καθ' οδόν), μαζί με το Sidewinder, με μία επιβάρυνση της τάξης των 20, η οποία ανέβασε το κόστος του Xtreamer στο συνολικό ποσό των 149 ( 99 για το Xtreamer + 20 για το Sidewinder + 30 για τα μεταφορικά)!

sidewindera.gif

sidewinderb.gif

sidewinderc.jpg

sidewinderd.gif

Last edited:

Μολις μπηκε το τελευταιο fw στο prime.
Ειναι απλα αλλη συσκευη.
Μαριε αν σου δωσει αδεια ο ιδιοκτητης προχωρα! (κατεβασε το zip αρχειο,οχι το αλλο, και αποσυμπιεσε το στο root ενος usb δισκου)

Θα την πω την κακια μου! Αυτα ειναι χαρακτηριστικα που εχει η τελευταια prerelease του WDLive (δε λεω οτι τα κλεψανε απαραιτητα, μπορει να τα πηρανε απο τη Sigma). Ειδικα ο αριθμος των USB-IDs ειναι ταυτοσημος (διαβασα το firmware με linux και τα μετρησα!!! )

- Added support for PGS (Blu-ray) subtitles in M2TS/TS files. It is now
possible to use Blu-ray subtitles not only playing full BD-images, but
also when playing individual M2TS files.

- Added support for external subtitles in SUB/IDX format.

- Included WiFi driver for RALink RT3070 chipset (the latest available
version 2.1.2.0), and allowed the use of all USB WiFI devices
supported by this driver (31 USB-IDs in total).

- Upgraded WiFi driver for RALink RT2870/RT2770 chipsets to the latest
available version 2.3.0.0, and allowed the use of all USB WiFi devices
supported by this driver (66 USB-IDs in total).

Re: Dune Prime 3.0 και αναβάθμιση

Κατ' αρχάς να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μου για τη δοκιμή. Εξαιρετική και κυρίως περιεκτική η δουλειά που έγινε. Αναμφισβήτητα, από ότι γράφτηκε, τέλειο μηχάνημα δεν υπήρξε.

Καλό είναι, μιας και ο vadergr το βεβαιώνει και εφ' όσον συμφωνεί και ο κάτοχος, βεβαίως, να γίνει η αναβάθμιση στο Dune, μπας και εξαλειφθούν τα όσα παρουσίασε. Αντιλαμβάνομαι πάντως ότι ακόμα κι αν οι αναβαθμίσεις ονομάζονται Beta, προέρχονται κατ' ευθείαν από την HDI, άρα από την πιο αξιόπιστη πηγή, δλδ. τον ίδιο τον κατασκευαστή, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοχοι μπορούν να τις εμπιστευτούν. Ειδικά μάλιστα, αφού έχουν δοκιμαστεί και ρεπορταριστεί από άλλους χρήστες.

Θα αναμείνουμε, λοιπόν, με αγωνία τα αποτελέσματα.

Εδώ θα ήθελα να πω ότι το Dune, σε σχέση με τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αγοράς: Το ενσωματωμένο BD drive, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σαν ένα κανονικό Blu-ray Disc Player, χωρίς την ανάγκη να προμηθευτεί ο χρήστης εξωτερικό drive, πράγμα που σημαίνει έξτρα χρήματα και κατάργηση μιας σύνδεσης στην μητρική, όπως φαντάζομαι ότι γίνεται με το C-200.

Στο Dune, η σύνδεση έξτρα σκληρού SATA γίνεται, είτε με την τοποθέτησή του εσωτερικά, αλλά πρέπει να είναι δίσκος 2.5", διότι μεγάλος 3.5άρης δεν χωράει μέσα, είτε εξωτερικά, στην θύρα SATA, πράγμα όμως που προϋποθέτει την μη ύπαρξη εσωτερικού SATA.

Και αυτό γίνεται χωρίς την ανάγκη αποσύνδεσης ή κατάργησης του BD drive.

Πέραν δε του SATA, βέβαια, το player δέχεται και δεύτερο (έναν ή περισσότερους) σκληρό (ή σκληρούς) μέσω της σύνδεσης USB, ενώ ο υπάρχων SATA - εσωτερικός ή εξωτερικός - εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος και να τον βλέπει το player ταυτόχρονα με το BD drive και τον (ή τους) USB.

Δεν ξέρω αν κάποιο από τα άλλα της δοκιμής έχει αυτή τη δυνατότητα. Π.χ. στο C-200, αν τοποθετηθεί BD drive, χάνεται η σύνδεση SATA για χρήση σκληρού και μένει μόνο το USB. Ίσως δεν έγινε ξεκάθαρο στην ξεχωριστή αναφορά για το καθένα. Αν έγινε, παρακαλώ, συγχωρείστε με και διορθώστε με, δεν το πρόσεξα.

Κατά τα άλλα, όπως είπα στην αρχή, οφείλω να επαναλάβω τις ευχαριστίες μου (και τα συγχαρητήριά μου) για την όλη παρουσίαση.
-

Αν λίγο το καλοσκεφτείς θα δεις ότι μόνο μειονέκτημα είναι το εσωτερικό BD drive και μάλιστα μεγάλο μιας και δεν σου δίνει τη δυνατότητα άμα σου πάθει κάτι να το αλλάξεις η να βάλεις ένα ποιο γρήγορο 8χ η 12χ.Εγώ δοκίμασα της lg το recorder που είναι 8χ ανάγνωση στο C-200 και στο προς-πίσω,φόρτωμα το μηχάνημα πέταγε.Βεβαία το έβγαλα γιατί είναι recorder και δεν χρειάζεται και έβαλα ένα 6χ reader που είναι εξίσου γρήγορο.

Προσωπικά εγώ έχω μέσα στο C-200 ένα 200gb ίσα για να τρέχει τα nmt ένα BD reader και ένα USB docking station για καρφώνω δίσκους αφού τους γεμίσω με ISO από το PC και βασικά δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο.

Dune Prime 3.0 και Popcorn C-200

Αν λίγο το καλοσκεφτείς θα δεις ότι μόνο μειονέκτημα είναι το εσωτερικό BD drive και μάλιστα μεγάλο μιας και δεν σου δίνει τη δυνατότητα άμα σου πάθει κάτι να το αλλάξεις η να βάλεις ένα ποιο γρήγορο 8χ η 12χ.Εγώ δοκίμασα της lg το recorder που είναι 8χ ανάγνωση στο C-200 και στο προς-πίσω,φόρτωμα το μηχάνημα πέταγε.Βεβαία το έβγαλα γιατί είναι recorder και δεν χρειάζεται και έβαλα ένα 6χ reader που είναι εξίσου γρήγορο.

Προσωπικά εγώ έχω μέσα στο C-200 ένα 200gb ίσα για να τρέχει τα nmt ένα BD reader και ένα USB docking station για καρφώνω δίσκους αφού τους γεμίσω με ISO από το PC και βασικά δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο.

Αναμφισβήτητα και τα δυο μηχανάκια είναι κορυφαία. Δεν θα μπω στην διαδικασία ανταγωνιστικής σύγκρισης, που μπορεί να εκληφθεί ως άτυπη κόντρα, διότι κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Άλλωστε, γνώμη επ' αυτού έχουν μόνο όσοι παρακολούθησαν το συγκριτικό και κυρίως ο Μάριος, στα χέρια του οποίου είναι (ή ήταν) τα μηχανάκια, αφού μετά την πρώτη δοκιμή, έπρεπε να ξανα-τεσταριστούν αφού γίνουν αναβαθμίσεις σε firmware.

Απλά, ανέφερα την συγκεκριμένη ιδιομορφία του Dune Prime, επισημαίνοντας ότι η ύπαρξη του BD drive συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του, με το χρήστη να διατηρεί τη δυνατότητα χρήσης της σύνδεσης SATA (είτε με έξτρα εσωτερικό δίσκο είτε με σύνδεση εξωτερικού e-SATA), χωρίς να καταργεί το drive. Αν δεν κάνω λάθος, ένα BD drive προσθέτει καμιά 90αριά - 100στή ευρώ στην τελική τιμή, εάν είναι εσωτερικό (κουμπωτό) ή καμιά 200αριά ευρώ αν είναι εξωτερικό, ποσά που ίσως για κάποιους θεωρούνται σημαντικά.

Τώρα, σε ότι αφορά την πιθανότητα ζημιάς στο drive, δεν διαφωνώ, αλλά δύσκολα ο πρώτος χρήστης θα το θεωρήσει αρχικά μειονέκτημα, αν βάλει κάτω όλες τις παραμέτρους που μπορεί να καθορίσουν την τελική επιλογή του.
-

Δεν ξέρω αν κάποιο από τα άλλα της δοκιμής έχει αυτή τη δυνατότητα. Π.χ. στο C-200, αν τοποθετηθεί BD drive, χάνεται η σύνδεση SATA για χρήση σκληρού και μένει μόνο το USB. Ίσως δεν έγινε ξεκάθαρο στην ξεχωριστή αναφορά για το καθένα. Αν έγινε, παρακαλώ, συγχωρείστε με και διορθώστε με, δεν το πρόσεξα.-

Παναγιώτη εάν δεν κάνω λάθος το C-200 έχει 2 Sata γι' αυτό και μπορεί να πάρει μέσα 2 σκληρούς ('ενα 2,5 και ένα 3,5 στο tray) ή ('ενα 2,5 και το BD στο tray).

Αν λίγο το καλοσκεφτείς θα δεις ότι μόνο μειονέκτημα είναι το εσωτερικό BD drive και μάλιστα μεγάλο μιας και δεν σου δίνει τη δυνατότητα άμα σου πάθει κάτι να το αλλάξεις η να βάλεις ένα ποιο γρήγορο 8χ η 12χ.

Συμφωνώ κι εγώ ότι αυτό είναι ίσως και το πιο μεγάλο μειονέκτημα του Dune Prime.

Αναμφισβήτητα και τα δυο μηχανάκια είναι κορυφαία. Δεν θα μπω στην διαδικασία ανταγωνιστικής σύγκρισης, που μπορεί να εκληφθεί ως άτυπη κόντρα, διότι κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.
-

Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκαιο. Τα μηχανάκια είναι στήθος με στήθος και είναι θέμα γούστου αλλά και επιμέρους αναγκών του κάθε χρήστη σε ποιο από τα δύο θα καταλήξει τελικά.

Το πρόβλημα του BD Που ανέφερε ο neof1z είναι μία αρνητική παράμετρος, όπως όμως είναι πρόβλημα και η έλλειψη 7.1 αναλογικών εξόδων ήχου στο Popcorn (που είναι και ο λόγος που εγώ προσωπικά κατέληξα στο Prime). Εμένα κάτι το οποίο μου άρεσε επίσης πολύ ως χαρακτηριστικό στο Popcorn, είναι η δυνατότητα της αναπαρωγής μουσικών αρχείων χωρίς να χρειάζεται να ανάβεις την τηλεόραση, χάρη στην εξωτερική του οθονίτσα.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι τα δύο μηχανάκια διαφέρουν στα σημεία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι περίπου στην ίδια κατηγορία τιμής, ένα από τα δύο θα ικανοποιήσει σίγουρα στο έπακρο κάποιον που θέλει ένα δυνατό media player!!!

Θα την πω την κακια μου! Αυτα ειναι χαρακτηριστικα που εχει η τελευταια prerelease του WDLive (δε λεω οτι τα κλεψανε απαραιτητα, μπορει να τα πηρανε απο τη Sigma). Ειδικα ο αριθμος των USB-IDs ειναι ταυτοσημος (διαβασα το firmware με linux και τα μετρησα!!! )

- Added support for PGS (Blu-ray) subtitles in M2TS/TS files. It is now
possible to use Blu-ray subtitles not only playing full BD-images, but
also when playing individual M2TS files.

- Added support for external subtitles in SUB/IDX format.

- Included WiFi driver for RALink RT3070 chipset (the latest available
version 2.1.2.0), and allowed the use of all USB WiFI devices
supported by this driver (31 USB-IDs in total).

- Upgraded WiFi driver for RALink RT2870/RT2770 chipsets to the latest
available version 2.3.0.0, and allowed the use of all USB WiFi devices
supported by this driver (66 USB-IDs in total).

Το σημαντικο φιλε μου ειναι το auto framerate detection.Ολα τα λεφτα.
Τα μηχανακια εχουν παρεμφερες τσιπακι.Δεν ειναι παραλογο να βλεπεις καποια κοινα πραγματα στις αναβαθμισεις.

Παναγιώτη εάν δεν κάνω λάθος το C-200 έχει 2 Sata γι' αυτό και μπορεί να πάρει μέσα 2 σκληρούς ('ενα 2,5 και ένα 3,5 στο tray) ή ('ενα 2,5 και το BD στο tray).

Πολύ σωστά, έχει μία θέση 3,5 και μία 2,5.
Παρεπιμπτώντως σε test έπεξε άνετα mkv 90 Mbps λόγω του ότι είναι φτιαγμένο για να παίζει BD. Τα συνήθη MPs σταματούν στα 30-40 Mbps.

Ξανασυμφωνώ με την πρωτιά του C-200. Μπορεί να μην είναι πρώτο σε ΟΛΑ αλλά είναι στις 3 πρώτες θέσεις:
1) εμφάνιση: άκυρο το σχόλιο περί μεγέθους εκτός αν το βάλεις κάτω από τηλεόραση 24 ιντσών. Ταιριάζει απόλυτα με τον ενισχυτή και τα υπόλοιπα κομμάτια ενός σοβαρού HomeCinema.
2) ποιότητα υλικών, μέσα και έξω.
3) υποστήριξη από μεγάλο, έμπειρο και παθισμένο community
4) Παθητική ψύξη out-of-the-box. Γιατί στις 2 τη νύχτα οτιδήποτε πάνω από 0 db είναι ενοχλητικό. (0 ορίζεται ο ουδός ακοής για συγκεκριμένη συχνότητα)
4) ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ: το πιο σημαντικό απόλα. Τα στάνταρντς συν ενσωματωμένο BD, οθόνη LED (για να μην χρειάζεται να ανάβεις την τηλεόραση για να παίξεις μουσική), καταπληκτικό τηλεκοντρόλ.

Και όλα αυτά για 100 ευρώ παραπάνω σε ένα σύστημα των Χ χιλιάδων?

Τώρα, στην υποκατηγορία MP για υπνοδωμάτιο, οκ δεν είναι η πρώτη επιλογή...

Last edited:

Το πρόβλημα του BD Που ανέφερε ο neof1z είναι μία αρνητική παράμετρος, όπως όμως είναι πρόβλημα και η έλλειψη 7.1 αναλογικών εξόδων ήχου στο Popcorn (που είναι και ο λόγος που εγώ προσωπικά κατέληξα στο Prime). Εμένα κάτι το οποίο μου άρεσε επίσης πολύ ως χαρακτηριστικό στο Popcorn, είναι η δυνατότητα της αναπαρωγής μουσικών αρχείων χωρίς να χρειάζεται να ανάβεις την τηλεόραση, χάρη στην εξωτερική του οθονίτσα.

Αναλογικες το c200 εχει.

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Αναλογικες το c200 εχει.

Όχι δεν έχει αλλά για μένα δεν το θεωρό μειονέκτημα μιας και είμαι κάτοχος του Yamaha RX-V3900 και θέλω να βλέπω της ενδείξεις του HD.Κάποιος με παλιό ενισχυτή θα το θεωρήσει μειονέκτημα και θα έχει δίκιο.

Δεν διαφωνώ ότι είναι κορυφαία μηχανήματα και τα δυο και ότι έχουν πολλά ακόμη να δώσουν.

Που είναι οι 7.1 αναλογικές του, φίλε Βασίλη??? Γιατί εγώ δεν τις βλέπω!!!
Μήπως είμαι αόματος??? :afro:

124768d1245138875-popcorn-c-200-specs-pictures-c-200-backpanel-antenna.jpg

Εχεις δικιο. Απλα δικη μου βλακεια. Ειχα την εντυπωση οτι και το c-200 ειχε αλλα δεν ειχα δωσει βαση οταν το πηρα γιατι μονο η hdmi με ενδιεφερε.

Θέσεις σκληρών & άλλα

ΟΚ, αυτό δεν το ήξερα, γι αυτό άλλωστε ζήτησα εκ των προτέρων συγχώρεση αν κάνω λάθος.

Πάντα όμως παραμένει το ζήτημα ότι στο C200, αν θέλεις αναπαραγωγή BD, πρέπει να αγοράσεις έξτρα drive, πράγμα που ούτως ή άλλως προσθέτει στο αρχικό κόστος.

Όσον αφορά στην αναλογική έξοδο 7.1, κι εγώ νόμιζα ότι και το C200 έχει τέτοια. Εϊναι μάλλον έκπληξη ότι σε αυτό το κόστος δεν υπάρχει, αν και μάλλον θα τίθεται ένα ερωτηματικό σε σχέση με την ποιότητά της στο Dune. Δεν περιμένω δηλαδή τίποτα σπουδαίες επιδόσεις από το Dune σ' αυτό τον τομέα. Άσχετα βέβαια, αν αυτό το χαρακτηριστικό βολεύει κάποιους με παλαιότερης γενιάς ενισχυτές, όπως επεσήμαναν οι φίλοι gregsoul και neof1z.
-

Οσον αφορα τη δυνατοτητα να παιζουν Multimedia αρχεια , υπερτερει καποιο απο τα 2 ? (c200 - prime).
Παιζουν και τα 2 riparismena και κανονικα δισκακια DVD - Bluray με μενου , υποτιτλους κλπ ?

Re: Θέσεις σκληρών & άλλα

ΟΚ, αυτό δεν το ήξερα, γι αυτό άλλωστε ζήτησα εκ των προτέρων συγχώρεση αν κάνω λάθος.

Πάντα όμως παραμένει το ζήτημα ότι στο C200, αν θέλεις αναπαραγωγή BD, πρέπει να αγοράσεις έξτρα drive, πράγμα που ούτως ή άλλως προσθέτει στο αρχικό κόστος.

Όσον αφορά στην αναλογική έξοδο 7.1, κι εγώ νόμιζα ότι και το C200 έχει τέτοια. Εϊναι μάλλον έκπληξη ότι σε αυτό το κόστος δεν υπάρχει, αν και μάλλον θα τίθεται ένα ερωτηματικό σε σχέση με την ποιότητά της στο Dune. Δεν περιμένω δηλαδή τίποτα σπουδαίες επιδόσεις από το Dune σ' αυτό τον τομέα. Άσχετα βέβαια, αν αυτό το χαρακτηριστικό βολεύει κάποιους με παλαιότερης γενιάς ενισχυτές, όπως επεσήμαναν οι φίλοι gregsoul και neof1z.
-

Επειδή έχω BD drive στο C-200 ζήτημα να έχει παίξει 5 δίσκους και αυτούς για τεστ(Τα blu ray της FOX είναι τα ποιο κλειδωμένα και τα έπαιξε σφαίρα το C-200).
Από την εμπειρία μου σου λέω είναι πολυτιμότερο να βάλεις BD drive στο PC όχι απαραίτητα recorder και να ρυπάρης παρά να το έχεις πάνω στον player όποιος και να είναι (DUNE C-200)

Ένας δίσκος 1.5 τέρα χωράει παπάδες βολεύει καλύτερα και έχει κάτω από 100 ευρώ.

Εχεις δικιο. Απλα δικη μου βλακεια. Ειχα την εντυπωση οτι και το c-200 ειχε αλλα δεν ειχα δωσει βαση οταν το πηρα γιατι μονο η hdmi με ενδιεφερε.

Δεν έγινε και τίποτε φίλε μου! Απλά εγώ ήθελα να σιγουρευτώ, γιατί εγώ είμαι ο νέος κι εσύ ο παλιός που πάντα είναι αλλιώς!!! :grinning-smiley-043

μάλλον θα τίθεται ένα ερωτηματικό σε σχέση με την ποιότητά της στο Dune. Δεν περιμένω δηλαδή τίποτα σπουδαίες επιδόσεις από το Dune σ' αυτό τον τομέα. Άσχετα βέβαια, αν αυτό το χαρακτηριστικό βολεύει κάποιους με παλαιότερης γενιάς ενισχυτές, όπως επεσήμαναν οι φίλοι gregsoul και neof1z.
-

Ούτε εγώ περιμένω τίποτε σπουδαίες επιδόσεις, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά επειδή περνάμε και οικονομική κρίση, σειρά, μετά το Dune, έχει κι ένα FullHD προβόλι και μετά μάλλον θα πάμε σε αναβάθμιση av ραδιοενισχυτή, οπότε το Dune είναι το μοναδικό που μου λύνει τα χέρια!!!

Από την εμπειρία μου σου λέω είναι πολυτιμότερο να βάλεις BD drive στο PC όχι απαραίτητα recorder και να ρυπάρης παρά να το έχεις πάνω στον player όποιος και να είναι (DUNE C-200)
Ένας δίσκος 1.5 τέρα χωράει παπάδες βολεύει καλύτερα και έχει κάτω από 100 ευρώ.

Για εμάς τους τεμπέληδες :grandpa:, που βαριόμαστε το ριπάρισμα και θέλουμε να βάζουμε κατ' ευθείαν το δισκάκι και να παίζει λοιπόν, είναι απαραίτητο το BD player είτε στο Dune, είτε στο C-200!!! :BDBDG54:

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Για εμάς τους τεμπέληδες :grandpa:, που βαριόμαστε το ριπάρισμα και θέλουμε να βάζουμε κατ' ευθείαν το δισκάκι και να παίζει λοιπόν, είναι απαραίτητο το BD player είτε στο Dune, είτε στο C-200!!! :BDBDG54:

Δεν αντιλέγω.Είναι κουραστική δουλειά.Από 30 μέχρι 45 λεπτά ο κάθε δίσκος θέλει.

Το αποτέλεσμα όμως σε αποζημιώνει.Αν γινότανε θα ανέβαζα ένα Screen shot για να καταλάβεις γιατί πράμα μιλάμε.