Συγκριτικο Media Players

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Δεν αντιλέγω.Είναι κουραστική δουλειά.Από 30 μέχρι 45 λεπτά ο κάθε δίσκος θέλει.

Το αποτέλεσμα όμως σε αποζημιώνει.Αν γινότανε θα ανέβαζα ένα Screen shot για να καταλάβεις γιατί πράμα μιλάμε.

Εννοείς ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερη εικόνα από το ριπαρισμένο δισκάκι, σε σύγκριση με το να έχεις το original δισκάκι να παίζει στο BD player του μηχανήματος?

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Mε το ριπαρισμα απλα κρατας ενα backup στο pc σου, ή του κοβεις τα εξτρα για να γλιτωσεις χωρο.
Σε καμμια περιπτωση τα ripped δεν εχουν καλυτερη ποιοτητα απο το αυθεντικο.
Εχουν ακριβως την ιδια και παιζουν ακριβως το ιδιο ποιοτικά.Εκτος φυσικα αν του κανεις remux και του αλλαξεις bitrate και λοιπα...

Mε το ριπαρισμα απλα κρατας ενα backup στο pc σου, ή του κοβεις τα εξτρα για να γλιτωσεις χωρο.
Σε καμμια περιπτωση τα ripped δεν εχουν καλυτερη ποιοτητα απο το αυθεντικο.
Εχουν ακριβως την ιδια και παιζουν ακριβως το ιδιο ποιοτικά.Εκτος φυσικα αν του κανεις remux και του αλλαξεις bitrate και λοιπα...

Έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα γιατί κάνω Remux δηλαδή βγάζω τα μενού προσθετούς ήχους,υποτίτλους και έχτρα που είναι αρκετά giga σε μερικα περίπτωσης μέχρι και 20 giga και εχω τα εργα τονίζω:

ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΩ BITRATE.

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Αυτο λεω, το ιδιο θα παιζουν.

Άρα λοιπόν, ο μόνος λόγος για τον οποίον θα αναγκαζόμουν να κάνω rip ένα BluRay δισκάκι θα είναι πιθανά εάν δεν προλαβαίνω να το δω και πρέπει να επιστρέψει στο video-club!

Ή εάν θέλω να δημιουργήσω συλλογή από τις αγαπημένες μου BluRay ταινίες... :a0210:

Αλλά μάλλον βγήκαμε λίγο :offtopic:

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Άρα λοιπόν, ο μόνος λόγος για τον οποίον θα αναγκαζόμουν να κάνω rip ένα BluRay δισκάκι θα είναι πιθανά εάν δεν προλαβαίνω να το δω και πρέπει να επιστρέψει στο video-club!

Ή εάν θέλω να δημιουργήσω συλλογή από τις αγαπημένες μου BluRay ταινίες... :a0210:

Αλλά μάλλον βγήκαμε λίγο :offtopic:
+1:a0210:

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Παιδιά δεν γράφω πολλά -και τι καινούριο να πω άλλωστε:grinning-smiley-043-, κυρίως διαβάζω πολύ αυτό το φόρουμ.
Δεν μπορώ να πω τίποτε παρά πολλά μπράβο για το συγκριτικό.
Πιστεύω πως θα βοηθηθεί πολύς κόσμος στην επιλογή του.

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Διόρθωσα το αρχικό κείμενο και το excel με τα αποτελέσματα. Η αναβάθμιση του dune το βοήθησε αρκετά, ειδικά σε ένα θεματάκι με το δίκτυο. Εάν δεν μου άρεσε προσωπικά περισσότερο το C-200 θα ήτανε το Dune πρώτο.
Το WDTV Live τελικά παίζει DVD folders αλλά δεν έχει μενού και πρέπει να πατήσεις play στο video_ts folder για να παίξει.

Επίσης...με όλο το σεβασμό για την δουλειά που έχει γίνει θέλω να κάνω μια παρατήρηση όσο αφορά τα φορμά ήχου. (ως κάτοχος WDTV , WDTV live, HDX1000 (πρωην κατοχος) , Xtreamer , EgreatM34, HDX BD1 , αναφέροντάς τα μόνο και μόνο για να πω πως ότι έχω εντοπίσει είναι από πείρα κι όχι άποψη.)θέλω να αναφέρω ότι
π.χ. το Xtreamer αλλά και το WDTV Live δεν δίνουν DTS-MA ,Hi Res ktp. OK.. τα αναπαράγουν (core) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδίδουν το φορμά as it is !! Aκόμα..έχει δει κανείς στον ενισχυτή του από το EgreatM34 - έστω κι αν επιλέξει από το set-up DTS-MA την ανάλογη ένδειξη ?
Εχω ακούσει ότι αυτό το κάνει το C-200 , to Dune , και γνωρίζω ότι το κάνει το HDX BD 1 και λένε ότι θα το κάνει το Xtreamer Pro. Δεν ξέρω Μάριε (εύχομαι να μην σε βάζω σε κόπο χεχε) εάν μπορούσες να το εντοπίσεις κι εσύ αυτό . Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα του συγκριτικού.

Διορθώθηκε στο κείμενο και μπήκε η ένδειξη για True HD

Ρε παιδια....Ετσι όπως πάμε...κάθε 2μηνο θα πρέπει να γίνεται και νέο συγκριτικό!! Νέα players...νέα firmware ( βλέπε Dune και iptv,Internet browser και ποιος ξέρει τι άλλο..) Δεν προλαβαίνεις να καταλήξεις σε μια απόφαση.!!!

To 31b πάντως υποστηρίζει DVD Iso κανονικά με όλα τα μενού του DVD (Στο excel είναι Ν/Α). Εκτός και εννοούμε κλειδωμένα.
Το απόγευμα θα δοκιμάσω και DVD Folder (VIDEO_TS) και θα σας πω.

Τα ίδια και το 34Α (Στο excel είναι ΝΟ)

Στο dune στην τελευταια στηλη (internal hard disc) ειναι ολα N/A. δεν εχει τελειωσει το συγκριτικο ή δεν τα υποστηριζει?

πολυ καλο το συγκριτικο παντως!
ευχαριστουμε για τον κοπο σας!

To 31b πάντως υποστηρίζει DVD Iso κανονικά με όλα τα μενού του DVD (Στο excel είναι Ν/Α). Εκτός και εννοούμε κλειδωμένα.
Το απόγευμα θα δοκιμάσω και DVD Folder (VIDEO_TS) και θα σας πω.

Τα ίδια και το 34Α (Στο excel είναι ΝΟ)

To 31b δεν δοκιμάστηκε με iso λόγω παλαιότητας. Το 34Α υποστηρίζει μόνο dvd κα όχι bd iso. Το αρχείο έχει διορθωθεί.

Στο dune στην τελευταια στηλη (internal hard disc) ειναι ολα N/A. δεν εχει τελειωσει το συγκριτικο ή δεν τα υποστηριζει?

πολυ καλο το συγκριτικο παντως!
ευχαριστουμε για τον κοπο σας!

Δεν είχε σκληρό αλλά παίρνει. Δεν μπορούσα να βάλω γιατί είναι ξένο. Πάντως ότι υποστηρίζει με usb σίγουρα παίζει και από τον σκληρό.