Συγκριτικο Media Players

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Στο μεταξύ πήρα και το WD TV Live.
Το οποίο σε αρκετά σημεία είναι καλύτερο από τα άλλα δύο (Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD).Είναι και πιο φτηνό.
Εγώ θα σου πρότεινα το WD TV Live.

Περνάνε τα καινούργια φορμά ήχου απο το wd live?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Στο μεταξύ πήρα και το WD TV Live.
Το οποίο σε αρκετά σημεία είναι καλύτερο από τα άλλα δύο (Xtreamer και EGREAT EG-M34A HD).Είναι και πιο φτηνό.
Εγώ θα σου πρότεινα το WD TV Live.
Από τα 3 αυτά συνδέεται κάποιο ασύρματα στο internet?

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Το extreamer συνδέεται ασύρματα απο όσο ξέρω. Μπορεί να μου πει κάποιος εάν απο αυτό περνάνε τα DTS-MA και dolby trueHD?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Από τα 3 αυτά συνδέεται κάποιο ασύρματα στο internet?
Επειδή δεν με ενδιαφέρει η ασύρματη σύνδεση δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Το Xtreamer πάντως είχε και την κεραία μαζί όταν το αγόρασα ,οπότε σίγουρα συνδέεται ασύρματα.
Ενώ τα άλλα δύο είναι χωρίς κεραία.Με αγορά κεραίας νομίζω μπορούν και τα άλλα δύο.

όποιο media player έχει θύρα δικτύου τότε εύκολα γίνεται ασύρματο με χρήση ενός access point. Και δε μας απασχολεί η συμβατότητα, θα είναι σίγουρα.

Αν και η άποψη μου είναι ότι παίρνουμε κάποιο media player για να μην χρησιμοποιούμε το PC και να τα παίζουμε τα αρχεία από 'κει.Ποια είναι η διαφορά να κάνω stream ένα αρχείο από το να το παίξω κατευθείαν από το PC?

Αν και η άποψη μου είναι ότι παίρνουμε κάποιο media player για να μην χρησιμοποιούμε το PC και να τα παίζουμε τα αρχεία από 'κει.Ποια είναι η διαφορά να κάνω stream ένα αρχείο από το να το παίξω κατευθείαν από το PC?
τα αρχεία video λογικά τα έχεις στο PC. Οπότε είτε τα κάνεις copy σε εξ σκληρό και τα μεταφέρεις έτσι ή τα κάνεις steam ενσύρματα ή ασύρματα.
Το stream βολεύει, λιγότερο κόπο

τα αρχεία video λογικά τα έχεις στο PC. Οπότε είτε τα κάνεις copy σε εξ σκληρό και τα μεταφέρεις έτσι ή τα κάνεις steam ενσύρματα ή ασύρματα.
Το stream βολεύει, λιγότερο κόπο

Λιγότερος κόπος?.Ασύρματα να μεταφερεις 20+ giga η ακόμα και ενσύρματα.Μη τρελαθούμε.

Παίξτο απείθειας η τα κάνεις copy σε εξ σκληρό και τα μεταφέρεις έτσι.

Αν δεν έχεις hdmi στο pc τι κάνεις?

το xls στην πρώτη σελίδα είναι σωστό; γιατί για τα DTS-MA, Dolby TrueHD γράφει yes στη στήλη του xtreamer. Κανένα xtreamer δε βγάζει αυτά τα format εκτός και αν διαβάζω λάθος το xls

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Οι media players του συγκριτικού αναγνωρίζουν αρχεία με ελληνική ονομασία;

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ DUNE HD BASE??
ΘΕΩΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ C-200