Συγκριτικο Media Players

Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Μάλλον δεν το είχε κάποιος χρήστης τα το πάει στο συγκριτικό τεστ αλλά δεν θα είχε και σημασία μιας και θα είχε δώσει τα ίδια αποτελέσματα με το prime αφού η μόνη διαφορά τους είναι BD player.

Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες που είδα στο συγκριτικό και κρίνοντας με βάση τις ανάγκες μου λέω να πάω προς xtreamer pro μεριά...Ελπίζω να εχει βελτιωθεί η διαθεσιμότητα πλέον αλλά ρε παιδί μου αυτά τα 25 ευρώ μεταφορικά είναι πολλά ...

Απάντηση: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Σήμερα, μετά την ευγενική παραχώρηση από μέλος, του Xtreamer Pro, θα γίνει τεστ και θα προσθέσω τα αποτελέσματα καθώς και τις εντυπώσεις στο συγκριτικό.

Ίσως είναι λίγο νωρίς μιας και δεν νομίζω οτι θα δώσει κάτι διαφορετικό από το απλό Xtreamer λόγο firmware.

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Ίσως είναι λίγο νωρίς μιας και δεν νομίζω οτι θα δώσει κάτι διαφορετικό από το απλό Xtreamer λόγο firmware.

Όντως οι μεγάλες διαφορές θα είναι με το 2.4 firmware (το οποίο είναι beta ακόμα). Όταν βγει θα προσπαθήσω να το ξαναπάρω για update της δοκιμής.

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ MEDIA PLAYERS

Όντως οι μεγάλες διαφορές θα είναι με το 2.4 firmware (το οποίο είναι beta ακόμα). Όταν βγει θα προσπαθήσω να το ξαναπάρω για update της δοκιμής.

Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένεις 1 εβδομάδα. Το 2.4 έχει περάσει σε Release Candidate και κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι στον αέρα. Με το νέο firmware θα αναβαθμιστεί σε διαφορετικό σε κύρια σημεία μηχανημα οπότε ....θάναι κρίμα ένα τέστ για 3-4 μέρες μόνο.

EGREAT EG-M34A HD NETWORKED MEDIA TANK

EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER)

μεταξυ των δυο πιο προτεινετε γιατι ειμαι ασχετος και ποιες ειναι οι σημαντικοτερες διαφορες τους?

Παρε το R1.Παιζει σχεδον ολα τα προσφατα αρχεια και ειναι μακραν πιο γρηγορο σε φορτωμα και αποκριση.
Το Μ34 υποστηριζει hd audio που το r1 δεν το κανει.

το r1 δηλαδη εχει ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα toy m34a υποστηριζει παραπανω αρχεια αλλα δεν υποστηριζει high definition audio?
και ειναι πιο νεο μοντελο?
Νομιζω το R1 οτι δεν ειναι ΝΜΤ.

Νομιζω το R1 οτι δεν ειναι ΝΜΤ
αυτο τι σημαιναι γιατι δεν το εγραψα εγω στο ποστ μου.

ελληνικους υποτιτλους υποστηριζει?

Last edited:

Aντι να κανω edit το δικο μου ποστ , εκανα το δικο σου! :afro:
NMT ,δεν εχει το r1 applications , torrents κλπ.
Παρε το R1.

NMT ,δεν εχει το r1 applications , torrents κλπ.

αν θα σου ηταν ευκολο να μου το εξηγησεις πιο απλα...
Thanks παντως για τις αμεσες απαντησεις σου.

ρε παιδια ισχυει τελικα το συγκριτικο ?? Θελω να παρω το Α200 αλλα δεν διαβαζω τοσο θετικα σχολια ! Αξιζει τελικα ή να ψαξω για κατι αλλο ? Ευχαριστουμε παντως για ολη την ενημερωση των παιδιων εδω μεσα !