Τώρα που είπες για Dune.Καλως μας ηρθες!
Ποσα χρηματα θες να διαθεσεις?Ενα dune base 3.0 (απο το εξωτερικο ) στα 300ε θα ηταν οτι καλυτερο.
Το xtreamer pro ειναι επισης πολυ καλο , δυστυχως μονο απο εξωτερικο και αυτο με τιμη αρκετα κατω απο 200ε.
Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω ένα media player που να κάνει dts downmix για να ακούω τον ήχο από την τηλεόραση αλλά δε βρίσκω κανένα.Ξέρω για τον Egreat M34 αλλά δεν υπάρχει πλέον στην αγορά και αυτοί της Popcorn είναι λίγο ακριβοί.Μήπως ξέρετε κανένα εσείς?
WD TV HD LIVE προτείνω μιας και έχω αυτό και δουλευει άψογα. Κάνουν και πολλά άλλα dts downmix αν το ψάξεις καλύτερα...
Άν κατάλαβα καλά ρωτάς άν στην μια είσοδο USB ,μπορείς να βάλεις στικάκι με ταινίες με υπότιτλους .Στο Western Digital Media Player WD TV Live (WDBAAP0000NBK) μπορώ να βαλω (ταινιεσ και ελληνικους υποτιτλουσ χωρια στο USB) και να τα διαβάσει? μπορω να βάλω εξωτερικο σκληρο δισκο στην USB?
Το είδα και αυτό αλλά δεν ήμουνα σίγουρος για το dts downmix.Με τους ελληνικούς υπότιτλους δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.