Συγκριτικο προβολεα φιλμ 35mm - προβολεα ψηφιακου 1k

κοιτα εχω κολλητο φιλο τεχνικο,παρα πολυ εμπειρο που ο ανθρωπος αυτος ασχολειται μια ζωη με φιλμ.Εχει φορητη μηχανη που εχω δει πολλες φορες και μπορει να παιξει οπου ναναι,και στο σαλονι σου πχ. δεν χρειαζεται τεραστιος χωρος!!!!Το μεγεθος του χωρου εχει σημασια για να χωρεσει ο κοσμος οχι για την προβολη.Οποτε απ'αυτης της πλευρας δεν υπαρχει προβλημα.Το προβλημα ειναι να βρουμε ταινια.Αν δεν γινει τιποτα με τις ακρες
περι Φοξ,θα δω τι μπορουμε να κανουμε.

Eισαι απλά θεός! Και ο φίλος σου! Και άσχετα με αυτό θα ήθελα να σας γνωρίσω και απο κοντά κάποια στιγμή. Μήπως στην έκθεση αύριο; Λέω τώρα.

Χώρος υπάρχει και θα δούμε μήπως υπάρξει και μεγαλύτερος .....

Απο τη στιγμη που η μηχανη ειναι ψιλοεξασφαλισμενη ( και ο ανθρωπος να την χειριστει φυσικα) ας κανουμε μερικες αναφορες για τον χωρο που θα προβληθει.
Οπως επισης και εναν πιθανο αριθμο παροντων.
Αν και το τελευταιο δεν εχει και τοση σημασια μιας και τα συμπερασματα θα αναρτηθουν στο φορουμ μας.

Για την μηχανη και το θεμα του Φλικερ καλα θα ηταν αν ειχαμε την αποψη του φιλου σου Dima.

Και για να καταληγουμε παμε για συγκριτικο προβολεα φιλμ 35mm για μικρη προβολη - προβολεα ψηφιακου 1k σε οθονες 100´´ ?????

Απάντηση: Re: Συγκριτικο προβολεα φιλμ 35mm - προβολεα ψηφιακου 1k

κοιτα εχω κολλητο φιλο τεχνικο,παρα πολυ εμπειρο που ο ανθρωπος αυτος ασχολειται μια ζωη με φιλμ.Εχει φορητη μηχανη που εχω δει πολλες φορες και μπορει να παιξει οπου ναναι,και στο σαλονι σου πχ. δεν χρειαζεται τεραστιος χωρος!!!!Το μεγεθος του χωρου εχει σημασια για να χωρεσει ο κοσμος οχι για την προβολη.Οποτε απ'αυτης της πλευρας δεν υπαρχει προβλημα.Το προβλημα ειναι να βρουμε ταινια.Αν δεν γινει τιποτα με τις ακρες
περι Φοξ,θα δω τι μπορουμε να κανουμε.

Δημητρη ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! :BDGBGDB55:
Αν ειναι ετσι, το Σ-Κ αμεσως μετα τις εκθεσεις το κανονιζουμε!!

Παιδιά να προτείνω κάτι; Μήπως να ρωτάγαμε την εταιρία ελλήνων σκηνοθετών που έχει μια μικρή αίθουσα στην Τοσίτσα, και έχει εγκατεστημένη 35άρα εκεί; Το λέω αυτό γιατί στην πανεπιστημιακή λέσχη δεν μπορούμε να έχουμε μικρό κάδρο για την 35άρα που έχουμε εκεί. Ενώ στην ΕΕΣ η οθόνη δεν είναι μεγάλη και η απόσταση προβολής δεν ξεπερνά τα 10 μέτρα. Πιστέυω ότι ένας DILA θα μπορούσε να στηθεί και αυτός σχετικά εύκολα εκεί. Θα περάσω μια βόλτα και από εκεί να ρωτήσω.

Απο τη στιγμη που η μηχανη ειναι ψιλοεξασφαλισμενη ( και ο ανθρωπος να την χειριστει φυσικα) ας κανουμε μερικες αναφορες για τον χωρο που θα προβληθει.
Οπως επισης και εναν πιθανο αριθμο παροντων.
Αν και το τελευταιο δεν εχει και τοση σημασια μιας και τα συμπερασματα θα αναρτηθουν στο φορουμ μας.

Για την μηχανη και το θεμα του Φλικερ καλα θα ηταν αν ειχαμε την αποψη του φιλου σου Dima.

Και για να καταληγουμε παμε για συγκριτικο προβολεα φιλμ 35mm για μικρη προβολη - προβολεα ψηφιακου 1k σε οθονες 100´´ ?????

Χωρος θα βρεθει, ντοντ γουορι.
Βρες εσυ μια πιτα που να εχουμε και σε HD, αυτο ειναι το δυσκολο...

ΥΓ. Για το που καταληγουμε, μονος σου απαντησες...

Τώρα είδα και το ποστ του Δημήτρη, οπότε αν έχουμε φορητή κάμερα, το μόνο πρόβλημα που έχουμε στη πανεπιστημιακή Λέσχη είναι το χάλια πανί. Από χώρο όμως εχουμε πολύ.

Παιδιά να προτείνω κάτι; Μήπως να ρωτάγαμε την εταιρία ελλήνων σκηνοθετών που έχει μια μικρή αίθουσα στην Τοσίτσα, και έχει εγκατεστημένη 35άρα εκεί; Το λέω αυτό γιατί στην πανεπιστημιακή λέσχη δεν μπορούμε να έχουμε μικρό κάδρο για την 35άρα που έχουμε εκεί. Ενώ στην ΕΕΣ η οθόνη δεν είναι μεγάλη και η απόσταση προβολής δεν ξεπερνά τα 10 μέτρα. Πιστέυω ότι ένας DILA θα μπορούσε να στηθεί και αυτός σχετικά εύκολα εκεί. Θα περάσω μια βόλτα και από εκεί να ρωτήσω.

Go 4 it...

Πανί θα βρούμε, τα άλλα ήταν δύσκολα. Την πίτα που λέει ο Τάκης να βρούμε και όπως βλέπω είμαστε έτοιμοι! Γουστάρω!

Γουσταρεις ? Να δω τι μηχανακι θα βαλουμε διπλα !!!!:flipout::flipout:

Αυτό είναι ενα θέμα αλλα έχω εναν VW60 στο μυαλό μου ...............

Νεκτάριε διαβάζεις; αν ναι κλείσε τον φυλλομετρητή σου ΤΩΡΑ!

Αυτο ειναι θεμα. Παντως χωρις να εχω στοιχεια παρομοιαζοντας οσο μπορω το φως αυτης της μηχανης με του κινηματογραφου, χωρις να ξερω επισης τη σχεση τους, δεν ξερω αν πρεπει να συζηταμε τιποτα ποιο κατω απο infocus 82.

Δεν ξερω καν αν πρεπει να συζηταμε και για τριτσιπα μηχανακια .

just some thoughts -bye-

Last edited:

Αυτο ειναι θεμα. Παντως χωρις να εχω στοιχεια παρομοιαζοντας οσο μπορω το φως αυτης της μηχανης με του κινηματογραφου, χωρις να ξερω επισης τη σχεση τους, δεν ξερω αν πρεπει να συζηταμε τιποτα ποιο κατω απο infocus 82.

Δεν ξερω καν αν πρεπει να συζηταμε και για τριτσιπα μηχανακια .

just some thoughts -bye-

Ε, ενταξει δεν θα παρασυρθουμε δα και απο το εκτυφλωτικο φως της μηχανης προβολης! Αλλωστε, αν βαλουμε τον Infocus, θα παιζει καλα στα φωτεινα αλλα οχι και τοσο καλα οσο ο Sony στα σκοτεινα!
Σε τελικη, ας το κανουμε το τεστ και ας φερουμε δυο ψηφιακους ρε μαγκες!

Ε, ενταξει δεν θα παρασυρθουμε δα και απο το εκτυφλωτικο φως της μηχανης προβολης! Αλλωστε, αν βαλουμε τον Infocus, θα παιζει καλα στα φωτεινα αλλα οχι και τοσο καλα οσο ο Sony στα σκοτεινα!
Σε τελικη, ας το κανουμε το τεστ και ας φερουμε δυο ψηφιακους ρε μαγκες!

Εχεις δει τον 82 Τακη ?

Οχι, αλλα απο οτι εχω ακουσει/διαβασει...
Γιατι, πιστευεις οτι ειναι ισαξιος με τον Sony στα σκοτεινα;

φερτε και τους 2 εκει θα κολλησουμε τωρα?

χρειαζομαστε ομως αιθουσα με 2 Χ 100'' διπλα διπλα ετσι δεν ειναι?

η πανω κατω.

φερτε και τους 2 εκει θα κολλησουμε τωρα?

χρειαζομαστε ομως αιθουσα με 2 Χ 100'' διπλα διπλα ετσι δεν ειναι?

η πανω κατω.

Ναθ, βρες φιλε μου την πιτα και ασε τις οθονες σε εμας..
Κατι θα σκαρφιστουμε..

Κυριακο θα χαρω πολυ.Στην εκθεση λεω να παω σημερα.-bye-

Σήμερα δεν μπορώ να ανέβω γιατι έχω μαθήματα (δασκαλος βλέπεις .. ) ως τις 8:30. Αν δεν έρθεις αύριο, το κανονίζουμε άλλη φορά. Τάκη, δεν χρειάζεται να στο πώ βέβαια, αλλα να βάλεις απο τα ''καλά'' ποτά στον Δημήτρη, όχι απο τα ληγμένα, ξέρεις......:flipout: Περιποιήσου τζέτ.

-bye-