Συγκριτικο προβολεα φιλμ 35mm - προβολεα ψηφιακου 1k

Οχι, αλλα απο οτι εχω ακουσει/διαβασει...
Γιατι, πιστευεις οτι ειναι ισαξιος με τον Sony στα σκοτεινα;

Απο αυτα που ακουω και διαβαζω εγω , ειναι πολυ κοντα αν οχι στο ιδιο επιπεδο. Αρκει να παιξεις σε καλη θεση την ιριδα !!

Nέα: Με την μεσολάβηση φίλου και κουμπάρου μου που είναι ο υπεύθυνος στα κιν/φικά της ΕΡΤ και έχει και εκπομπή σε αυτή, του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου, έχουμε πρόσβαση σε υλικό 35μμ σχεδόν απο ότι ταινία θέλουμε!!! Όταν ο Δημήτρης μας δώσει το ΟΚ για μηχανή, κάνω κίνηση για υλικό με λίστα απο τις ταινίες που υπάρχουν σε HDDVD-BD και είμαστε έτοιμοι. Αναμένω νέα απο Δημήτρη λοιπόν.

ΥΓ: Ο Λιζάρδος έχει και προσωπική συλογή απο 35άρια καρούλια με διάφορα και κυρίως τρέιλερ ταινιών που μπορούμε να βρούμε αρκετά για την φάση μας.

Ωραια νεα!!

Οσον αφορα τα τρειλερ, ειναι της ιδιας ποιοτητας με το κανονικο φιλμ?

Μπραβο! Κυρ δες ποιες προσφατες ταινιες ειναι διαθεσιμες για να τις αναζητησουμε σε HD..

Μπραβο Κυριακο!!!δυστυχως τα δικα μου νεα δεν ειναι καλα....ο φιλος μου θελει αμοιβη κανονικης προβολης για να ερθει,μου ειπε οτι ειναι μεγαλη φασαρια κλπ.@%$%!!!%$^$$#%:mad:,ντρεπομαι που τολεω αλλα τι να κανω......να πω την αληθεια δεν το περιμενα.....:frown:

Αν θελεις, στείλε μου ενα ΠΜ με την τιμή που ζητάει να δω αν υπάρχει μέλλον Δημήτρη. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ότι θέλει βέβαια, μην τσαντίζεσαι βρέ. Εγώ να δεις πόσα θα ζητήσω για τις πίττες ......... :drummer::antlers::beatnik2::jester:

Αν θελεις, στείλε μου ενα ΠΜ με την τιμή που ζητάει να δω αν υπάρχει μέλλον Δημήτρη. Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζητήσει ότι θέλει βέβαια, μην τσαντίζεσαι βρέ. Εγώ να δεις πόσα θα ζητήσω για τις πίττες ......... :drummer::antlers::beatnik2::jester:

ναι ισως υπερεβαλα,αλλα ξερεις τωρα, απο ενα φιλο περιμενεις περισσοτερα...
τελος παντων,επειδη μιλησα τηλεφωνικως,ασε να περασω μεσα στη βδομαδα να του μιλησω γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε τι θελουμε να κανουμε...μηπως βρω λυση....

καμια εξωφρενικη τιμη?

κριμα και ηθελα πολυ αυτο το συγκριτικο. ειχα ανοιξει κι ενα τοπικ πιο παλια για τη συγκριση φιλμ και μπλου ρει (HD)

HD κιν/φος.

(και πεσατε να με φατε!)