ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Αν θες γραψε σε παρακαλω την ωρα προσελευσης και την διαρκεια παρουσιασης για το καθε γκρουπ.

Είμαι καινούργιο μέλος. Δέν θα μπορέσω να έλθω παρόλο που θα το ήθελα πάρα πολύ γιατι είμαι στο παρά πέντε για να αγοράσω προβολέα αυτής της κατηγορίας τιμής, και συγκριτικές θεάσεις δεν γίνονται. Πιστεύω οτι θα διαβάσω τα συμπεράσματά σας. Καταθέτω όμως το εξής (έτσι για προβληματισμό) : Σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί και ο SONY VW-30 στην ίδια κατηγορία τιμής και με τεχνολογία θεωρητικά καλύτερη. Εγώ προσωπικά θα τον περιμένω πριν καταλήξω.
Καλή θέαση.

Κύριε Κώστα βγάλτε κι εμένα από τη λίστα.Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω.Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση.

Αν είναι για 3 η ώρα προλαβαίνω οπότε θα είμαι εκεί.

επειδη δεν βλεπω καμμια κινηση απο πλευρας καταστηματος ως προς το γνωστο θεμα,κατι που προσωπικα θεωρω απαραιτητο ως θεμα αρχης,δεν θα μπορεσω να παρευρεθω ως avclub(δεν εχω κανενα προβλημα να παω ως ιδιωτης βεβαια)συνεπως παραχωρω την θεση μου σε καποιον αλλο για να μην παει χαμενη.Λυπαμαι που δεν θα δω τα παιδια απο δω ,καλα να περασετε.

Λοιπόν, τα δυο γκρουπ ορίζονται ως εξής:

Group 1

1) Μπαβιόλης ok
2) Kosh ok
3) ΑΛΕΞΗΣ ok
4) Ultra-One ok
5) ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ok
6) Γιάννης Σπύρου ok
7) gkag ok
8) GABX9 ok
9) Babis K
10) Oικονόμου ok
11) Eki_65 ok
12) a_sxizas ok
13) ΜΗΤΣ ok
14) DimA ok

Group 2

1) geodengr ok
2) anastasios-d ok
3) emperor ( x 2 ) ok
4) gregory.a ok
5) Messenger ok
6) mr_Rebelos ok
7) Browser ok
8) KARDASIS ok
9) Atreidis ok
10) ΚΤΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ ok
11) Dimitris ok
12) n_olympios ok
13) Καπετανάκης ok
14) Larry ok
15) gregory.a. ok

Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα για αλλαγές, χωρίς πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ώρες προσέλευσης είναι 13:30 για το πρώτο group και 15:00 για το δεύτερο.

Τέλος έχουμε και τους παρακάτω φίλους, οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους:

2) Argi
29) nkourouk
31) dinf

Επειδή ούτε εγώ ούτε ο Κώστας θα έχουμε πρόσβαση στο φόρουμ το απόγευμα, λόγω προετοιμασίας, ότι καινούργιο γραφτεί θα το δούμε αργά το βράδυ.

T-minus 21 ώρες λοιπόν!!

Θα ηθελα να παρακαλεσω επειδη με τον anastasios-d θα ρθουμε πακετο με το ιδιο μεταφορικο να μας βαλετε σε ιδιο γκρουπ

Παιδιά, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ λόγω επαγγελματικού ταξιδιού στα Χανιά$#%!@^@!$*)*%^
Λυπάμαι ειλικρινά κυρίως γιατί θα χάσουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, και να απολαύσουμε τα μικρά τερατάκια.
Ελπίζω κάποιοι να πάρουν μερικές φωτογραφίες και να δημοσιεύσουν και τα παρελκόμενα της παρουσίασης στο φόρουμ.
Καλά να περάσετε όλοι.
//Γιάννης

Όπως είχα ενημερώσει και τον Κώστα, τελικά θα
φέρω μαζί και ένα φίλο.

Τα λέμε από κοντά αυριο.

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Θα ηθελα να παρακαλεσω επειδη με τον anastasios-d θα ρθουμε πακετο με το ιδιο μεταφορικο να μας βαλετε σε ιδιο γκρουπ

Μπορείτε να έρθετε σε όποιο από τα group σας εξυπηρετεί καλύτερα. Κατά προτίμηση στο δεύτερο.

OK ευχαριστω,να ρωτησω το υπολοιπο set up εκτος των προβολικων?