ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Απάντηση: Re: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Εγω Χρηστο οτι χρειαστει ο Μανωλης ειμαι διαθεσιμος να τον βοηθησω και τα 2 απογευματα.

Φτιάχνεις καλό καφέ Νίκο;
icon10.gif

Εγω Χρηστο οτι χρειαστει ο Μανωλης ειμαι διαθεσιμος να τον βοηθησω και τα 2 απογευματα.

Θα μιλησουμε ουτως η αλλως Νικολα :a0210:

Θα συμφωνησω και εγω με τον Babis K. και post 41-46.Ειμαι κατοχος ενος απο τους προβολης του συγκριτικου και ετσι μπορω να παραχωρησω και εγω την θεση μου.Παντως θα ηθελα να πω οτι θα πρεπει να παρευρεθειτε οι πιο παλιοι γιατι πρεπει να γραφτουν και σχολια συμφωνα και με τις εμπειριες και γνωσεις,του καθενος επανω στους προβολης.Να σχολιαστουν τα τεχνικα κ.τ.λ Αλλα βεβαια... πηρατε χαμπαρι το σουβλατζιδικο στην γωνια εεεε....και λετε δεν μαζευόμαστε για ενα...συγκριτικο...πίτας..-bye- :flipout::flipout::flipout:
+1

Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Μένω που μένω πλέον επαρχία.....καλή αφορμή γιά να πάρει την θέση μου κάποιο νέο μέλος,αν και πολύ θα ήθελα να είμαι μαζί σας.

Αφου δεν εχεις δηλωσει μεχρι τωρα ρε συ !!!:FSGSFGS4:

Τι θεση παραχωρεις??:flipout::flipout:

Αντε κατσε εκει και ετοιμαζε το σινεμα σου αλλιως ελα με τους παλιουρες για μπυρες.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 'τιτάνων' LOW profil, για ΟΛΟΥΣ!!!

Αφου δεν εχεις δηλωσει μεχρι τωρα ρε συ !!!:FSGSFGS4:

Τι θεση παραχωρεις??:flipout::flipout:

Αντε κατσε εκει και ετοιμαζε το σινεμα σου αλλιως ελα με τους παλιουρες για μπυρες.:ernaehrung004:

Μα δεν δηλώνω γιά να την παραχωρήσω...:grinning-smiley-043

Εδώ δηλαδή δηλώνουμε παρουσία?
Μπορώ να φέρω και τη γυναίκα μου να πειστεί για την απόλυτη ανάγκη αναβάθμισης??

Πιστεψε με δεν θες να το κανεις :Banane0:. Μια φορα το εκανα περσι στην παρουσιαση του Dila και το μετανιωσα:twoguns:. Μου βγηκε ξυνο. Στο 10λεπτο ηθελε να φυγουμε.:smash:
:ernaehrung004:

εχει και αλλους οροφους για χαζεμα
και το μετρο ειναι κανα 3λεπτο
οποτε οποιος-α θελει την κανει

Δεν έχω δει κάπου να αναφέρονται ποια απογεύματα θα γίνει το στήσιμο.
Μας λέει κάποιος?

Αν με βολεύουν οι μέρες και ώρες, είμαι και εγώ πρόθυμος να βοηθήσω τον Μανώλη.

Μετά τις 18:30 περίπου τις καθημερινές μπορώ να βοηθήσω.

Και γι αυτους που δεν θα μπορεσουν να ερθουν λογω περιορισμενων θεσεων, τα συγκεκριμενα μοντελα θα υπαρχουν και στο μελλον στημενα και ρυθμισμενα για θεαση ?

Δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα, αλλά το δικό μου προτίθεμαι να το πάρω πίσω μετά την παρουσίαση. :smile:

Αλλά μην αγχώνεστε (από τώρα) για τις θέσεις.

Δηλώστε συμμετοχή και θα δούμε πως θα το κάνουμε.

Μετά από ένα σχετικά μεγάλο, μπορώ να πω, χρονικό διάστημα ‛απραξίας’ καταφέραμε να συγκεντρώσουμε για να σας παρουσιάσουμε μια πλειάδα πρωταγωνιστών που απευθύνονται στο μεγαλύτερο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς.

Φυσικά αναφερόμαστε σε προβολείς FULL HD 1080 x 1920 και κατηγορίας τιμής 2000 – 2600 ευρώ.

1) EPSON EMP TW-2000

2) SANYO PLV-Ζ2000

3) PANASONIC PT-AE2000

4) BENQ W-5000

Η πηγή θα είναι ένα Blueray player που θα σας ανακοινώσουμε σύντομα και το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι κλιπ από γνωστές μας ταινίες σε HD και εφόσον το επιτρέπει ο χρόνος θα κάνουμε και ένα ‛zapping’ σε υλικό SD.

Φυσικά τη ρύθμιση των μηχανημάτων θα επιμεληθεί ο φίλτατος κύριος Καστρουνής και επειδή έχει να αναλάβει ένα δύσκολο και χρονοβόρο έργο, τον ευχαριστούμε εκ των πρότερω.

Η παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του καταστήματος ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, Ηλία Ηλιού & Φραντζή γωνία, 1ος Όροφος, το οποίο μας διαθέτει και τους 3 εκ των τεσσάρων προβολέων του γκρούπ.

Τον BENQ W-5000 θα ‛αναγκαστεί’ να τον αποχωριστεί για λίγο ο συνδιαχειριστής μου Δημήτρης.:bigcry:

Ημερομηνία συγκέντρωσης : 12-4-08 και ώρα 13:30.

Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να είναι ένα ευχάριστο γεγονός για όλους μας.:grinning-smiley-043

Ο χώρος ενδεικνύεται για ταυτόχρονη θέαση μέχρι και είκοσι ατόμων.

Εμείς θα περιοριστούμε σε γκρουπ των 15.:D

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας…:SFGSFGSF:

Οποτε καλο ειναι οποιος θελει να το δηλωνει , για να κανονίσουν τα παιδια τα γκρουπ και τις ωρες.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να παραχωρουνται οι θεσεις. Τα παιδια μπορουν να κανονησουν τα γκρουπ ετσι ωστε να τηρηθουν οι αρμοζουσες προτεραιότητες.

Οποτε καλο ειναι να δηλωνετε αν θελετε και μπορειτε να συμμετεχετε. :award:

Οπότε, η κατάσταση μέχρι τώρα διαμορφώνεται ως εξής:

1) Μπαβιόλης
2) Argi
3) Τάκης
4) Dimitris
5) Larry
6) Kosh
7) Messenger
8) DimA
9) Ultra-One
10) KARDASIS
11) mr_Rebelos
12) Καπετανάκης
13) a_sxizas
14) gkag
15) geodengr
16) Giannis Amar
17) Babis K
18) Oικονόμου
19) Eki_65
20) zazou8
21) GABX9
22) anastasios-d
23) emperor ( x 2 ? )
24) Γιαννης Σπυρου (?)
25) gregory.a

Σε περίπτωση ανάγκης θα δούμε τι θα κάνουμε.. Υπάρχουν και σουβλατζίδικα στην περιοχή.. :grinning-smiley-043

Kι εγώ μέσα για την παρέα...

βαρέθηκα να περιμένω...

Υ.γ.Κώστα (Παπαγεωργίου) μόλις έμαθα οτι περιμένουμε το ίδιο πράγμα...να τα πούμε το Σάββατο (τον πόνο μας η τη χαρά μας)-bye-

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν τουλάχιστον 2 γκρουπ των 15 ατόμων.

Το ωράριο θα το διαμορφώσουμε αρχές της εβδομάδας, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα ακριβής προσέλευσης του 2ου γκρουπ, διότι υπάρχει άφθονος χώρος και άλλοι 2 όροφοι με 'ποικίλο' υλικό.:flipout:

Επίσης την άλλη εβδομάδα θα σας ανακοινώσω και την προσφορά που θα ισχύει για τα μέλη μας και μόνο για την ημέρα της παρουσίασης.
:award:

Last edited: