συγνωμη δηλαδης αυτο ειναι hi end

Όπα! Είχα την εντύπωση ότι περιλαμβάνει και DAC! Αν είναι όντως έτσι, είναι απλά πανάκριβο!

350$ για απλό passthrough είναι κλοπή.

Γνωρίζοντας την Apple βέβαια, δεν με εκπλήσσει..
Tώρα μένει να γνωρίσεις και την Hi End πλευρά της...:HTEHETH63:

Bρε Γιώργη γιατί γελάς?

Σκέψου το ipod σαν αποθηκευτικό μέσο και όχι ως πηγή. Κάτι σαν αντικατάσταση τον CD-R που αντιγράφεις. Κάτι σαν μεγάλο memory stick, αν σε καλύπτει καλύτερα.
Ακριβό μου ακούγετε για την συγκεκριμένη χρήση. :frown:

Όπα! Είχα την εντύπωση ότι περιλαμβάνει και DAC! Αν είναι όντως έτσι, είναι απλά πανάκριβο!

350$ για απλό passthrough είναι κλοπή.

Γνωρίζοντας την Apple βέβαια, δεν με εκπλήσσει..

Μα έχει DAC, το λέει ξεκάθαρα...

Wadia's $349 iTransport can take the digital signal out of an iPod before the DAC, outputting 16-bit/44.1khz resolution for uncompressed files—it doesn't upconvert lower-rez files like MP3s, but it does reformat them to 16/44.1, according to Wadia's John Schaffer.

Μα έχει DAC, το λέει ξεκάθαρα...

Κι εγώ έτσι την πάτησα στο πρώτο διάβασμα..

Αν το ψάξεις λίγο περισσότερο θα δεις ότι δίνει μόνο digital out.

Εξ ου και το όνομα: iTransport

Last edited:
Μαλιστα...όπως τα λές Δημήτρη.

Και όλο αυτό το κουτί για να έχω απλά μια ψηφιακή έξοδο για το dac?

χμμμμμ....λίγο άκυρο ακούγεται..

Λειτουργικά, ναι.

Το πρόβλημα είναι ότι το iPod δεν βγάζει ακριβώς έξοδο s/pdif. Πρέπει να "ξεγελαστεί", και να γίνουν και κάποιες προσαρμογές. Οπότε, πρέπει να πληρωθεί άδεια στην Apple (?!) και φυσικά να υλοποιηθούν τα σχετικά κυκλώματα.

Δεν πρέπει να είναι απλό στην υλοποίηση. Αλλά και 380$.......?!

Οταν δεν υπαρχει αλλη λυση προς το παρον , απ'οτι καταλαβαινω, το μονο που δεν μπορει να χαρακτηριστει ειναι ως ακριβο.

Επισης οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος, δεν μπορει επισης να χαρακτηριστει ως high end.

IMHO