Συγνώμη στο μέλος TUXX

Status
Not open for further replies.
Ισχύει το 6 μήνες τιμωρία? ενώ ζήτησε και δημόσια συγνώμη? τι έκανε ρε παιδιά το παλικάρι? έλεος δλδ....

Απάντηση: Re: Συγνώμη στο μέλος TUXX

Για καποιον που βριζει "ιδιωτικά", σε pm δεν ενδιαφερει, δεν αφορα η δεν συμβαινει τιποτα ;

Παντως βρισιδι για ενα dac πρωτη φορα βλεπω σε φορουμ.

Τα πμ ειναι μια ιδιωτική συζήτηση. Το περιεχόμενο τους δεν μας αφορά. Μας αφορά όμως η δημοσιοποίηση τους, ειδικά αν δεν υπαρχει κοινή συνεναιση και των δυο μελών. Αν πάντως έπρεπε να τιμωρηθούν με βάση τα πμ να είσαι σίγουρος οτι ο Πετρος θα έτρωγε μόνιμο αποκλεισμό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ισχύει το 6 μήνες τιμωρία? ενώ ζήτησε και δημόσια συγνώμη? τι έκανε ρε παιδιά το παλικάρι? έλεος δλδ....

Και βέβαια ισχύει κανονικά. Και ήταν η μικρότερη δυνατή που θα μπορούσε να εχει δεχθεί.

Αγαπητοί φίλοι,αφήστε στην ΔΟ το δικαίωμα να κρίνει (όπως έχει και το δικαίωμα) έχοντας πολύ πιο ολοκληρωμένη εικόνα από αυτή που φαίνεται.
Με το δίκιο τους κάποιοι φίλοι λένε κάποια πράγματα.Υπάρχουν όμως και αρκετά που δεν φαίνονται/δεν θυμόμαστε/δεν συνυπολογίζουμε.
Και φυσικά σε κάθε περίπτωση εξετάζεται η υποτροπή και συνολική συμπεριφορά.

Να είσαστε σίγουροι πως δεν κάνουμε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από ότι η πλειοψηφία των fora του πλανήτη.
Επιπλέον,το δημοσιευμένο πμ κάθε μέλους είναι απλώς σαν να μην υπάρχει στο ανοιχτό φόρουμ κι αυτό το λέμε επιεικώς μιας και θα μπορούσε να έχει προεκτάσεις που απευχόμαστε.
Ας ξαναπώ πως πολλές φορές υπήρξαν διενέξεις κι όλες πέρασαν ανώδυνα.
Δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά τόσα άτομα ώστε να καταλήξουμε σε κάτι τέτοιο.

Να διευκρινίσω επίσης πως καμιά σύσταση δεν έγινε για τις απόψεις,αν έγινε σύσταση ήταν για την αέναη επανάληψη όπως και σε κάθε άλλο νήμα,απλώς για την οικονομία.
Ευχαριστούμε πάντως όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή στο νήμα.
Μακάρι να είχατε και την εικόνα που έχουμε κι εμείς στην διάθεση μας (η οποία φυσικά και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί ).

Για καποιον που βριζει "ιδιωτικά", σε pm δεν ενδιαφερει, δεν αφορα η δεν συμβαινει τιποτα ;

Παντως βρισιδι για ενα dac πρωτη φορα βλεπω σε φορουμ.

όντας από τα πιό παλιά μέλη εδώ μέσα, και έχοντας περάσει από όλες τις "διοικητικές" βαθμίδες του χώρου για χρόνια και σεβόμενος απόλυτα τον ρόλο της διαχείρισης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι όλα τα μέλη μπαίνουμε εδώ καθημερινά για να ξεχάσουμε τα καθημερινά μας.
Το τελευταίο που επιθυμούμε είναι να βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν συνομιλητή που θα μας υβρίζει ανοιχτά και δημόσια.
Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται από την εκάστοτε διαχείριση.
Ακόμα χειρότερο είναι να σου συμβεί να προσπαθείς να συνομιλήσεις ανοιχτά με κάποιον με τον οποίον έχεις, βρε αδερφέ, κάποια διαφωνία, να καταθέτεις απόψεις, να προσπαθείς, να βλέπεις ότι ίσως απέναντί σου έχεις έναν τοίχο, να καταφέρνεις έστω να γλυτώσεις τις ανοιχτές ύβρεις και ξαφνικά να σου έρχεται ένα ωραιότατο προσωπικό μήνυμα και να σε λούζει πατόκορφα, εκ του ασφαλούς (βεβαίως βεβαίως και με την εξασφάλιση ότι τα π.μ. δεν δημοσιοποιούνται και θεωρούνται "άνωθεν" ως μη γενόμενα).
Μου έχει συμβεί επανειλημμένα να εισπράξω στο χώρο αυτό ύβρεις.
Και ανοιχτά σε δημόσια θέα
Και σε προσωπικά μηνύματα.
Όπως επίσης έχει τύχει να στείλουν προσωπικά μηνύματα σε άλλα μέλη και αυτά τα μέλη να έρχονται και να ζητούν (με το δίκιο τους) το δίκιο τους από εμένα, επειδή είχα κάποια θέση ευθύνης.
Το χειρότερο είναι, ειλικρινά, τέτοια άτομα να συνεχίζουν να βρίσκονται ανάμεσά μας.
Θα μου πείτε, αυτό είναι αναπόφευκτο, διότι είμαστε σε μια μικρογραφία της κοινωνίας.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δυό μέλη.
Υπήρξε μια συζήτηση για ένα dac που είχε διατυπωμένες απόψεις και από δω και απο εκεί.
Το σίγουρο είναι ότι υπήρξαν "ιδιωτικές" ανταλλαγές ύβρεων και από τις δυό πλευρές.
Πιθανόν κάποια από τις δυό πλευρές να ξεπέρασε την άλλη και φυσικά αυτό δεν θα το μάθουμε.

Το ότι δημοσιοποιήθηκε όμως ένα υβριστικότατο πμ (διότι αυτό και μόνο είδα και μπορώ να γνωρίζω) άσχετα αν δεν ήταν δημοσιοποιήσιμο δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο.
Και προσωπικά δεν είμαι δικαστήριο, έτσι ώστε να πω ότι "αυτό δεν έπρεπε να το ξέρουμε και συνεπώς δεν λαμβάνεται υπόψη στην ετυμηγορία μας".
Το διάβασα - είναι ακόμα ανηρτημένο
και άσχετα αν ο Πέτρος είχε άλλη γνωμη για το dac, άσχετα αν διαφώνησε, άσχετα αν ίσως απαξίωσε συνομιλητές, για κάποιο λόγο προκάλεσε αυτή την αντίδραση από την άλλη πλευρά. Την αντίδραση της οποίας την θεωρώ εσφαλμένη, δειλή και εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων πονηρή διότι πιθανόν υπολόγιζε στο ότι ως πμ δεν θα μπορούσε να επισείρει ποινές.

Πλέον δεν γνωρίζω τι ποινές έχουν επιβληθεί.
Όμως άσχετα με το αν είχε άδικο ο Πέτρος, ζήτησε και συγνώμη διότι μέσα σε όλα έμπλεξε και τρίτο, ενώ μου έμεινε μια στυφή γεύση καθώς το άλλο μέλος είναι εδώ, που για μένα δεν τίθεται λόγος, έχει μπεί σε λίστα γενικής απαξίωσης, αλλά ίσως και να μην είναι αρκετό.

Στα πλαίσια της απόλυτης και έμπρακτης στήριξης στα νέα θεσμικά όργανα του ιστοτόπου δέχομαι ότι γνωρίζουν καλύτερα τα γεγονότα και θεωρώ ότι έπραξαν το σωστό και δεν εξετάζω την απόφαση.
Όλα τα άλλα είναι δικές μου σκέψεις που θεώρησα καλό να τις καταθέσω.

Σίγουρα οι παραβάσεις όσον αφορά τον κανονισμό είναι ξεκάθαρες και δεν μου πέφτει λόγος ως προς τις αποφάσεις της ΔΟ. Όμως:

. Ο Πέτρος μιλούσε συνεχώς απαξιωτικά για το σχεδιασμό ενός DAC που δεν άκουσε ποτέ του. Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των συντονιστών συνέχισε να το κάνει, γεμίζοντας το σχετικό νήμα με ποστ άνευ ουσιαστικού περιεχομένου

Συμφωνώ στο ότι ήταν πέραν του δέοντος επιφυλακτικός με τη συσκευη. Σε άλλα θέματα όμως υπάρχουν και πέραν του δέοντος ενθουσιώδεις με συσκευές , δεν βλέπω καπου να ενοχλεί αυτό. Έτσι είναι τα φόρουμ παγκόσμια παντα υπάρχουν διχογνωμίες ακόμα και επίμονες. Φιλικά.

Μερικά προσωπικά σχόλια και διευκρινήσεις.

Κατ' αρχήν ως προς τον ισχύοντα κανονισμό.
Διαγραφή μελών, όπως την αντιλαμβάνονται ίσως κάποιοι, τεχνικά δε γίνεται. Μόνο αποκλεισμός από το φόρουμ για χρονικό διάστημα, άλλοτε μικρότερο και άλλοτε μεγαλύτερο. (=ban). Μόνιμος αποκλεισμός μόνο με ειδική απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου (=συλλόγου) στο οποίο ανήκει το φόρουμ και από όπου εποπτεύεται. Ο ισχύων κανονισμός μας δεσμεύει όλους. Και τον έχουμε αποδεχτεί όλοι κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ. Με την εγγραφή μας προσχωρούμε στον Κανονισμό και υπαγόμαστε σ' αυτόν. Όλοι. Όλοι υποχρεούμαστε να τον σεβόμαστε και να τον εφαρμόζουμε. Και τα απλά μέλη και η Δ.Ο.

Η δημοσιοποίηση π.μ. δεν επιτρέπεται. Ακριβώς για να μη συμβαίνουν θλιβερά περιστατικά, όπως αυτά που συνέβησαν.
Τα π.μ. όμως -ότι και αν περιέχουν- ανήκουν αυστηρά στο χώρο της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ επικοινωνίας μεταξύ των μελών. Για την οποία η Δ.Ο. δεν έχει καμμία αρμοδιότητα και δεν φέρει καμμία ευθύνη. Η Δ.Ο. δε λαμβάνει γνώση και πολύ περισσότερο ΔΕΝ επιβλέπει την ιδιωτική επικοινωνία των μελών. Σε περιπτώσεις καταχρήσεων (π.χ. υβριστικά ή απειλητικά π.μ.) το προσβαλλόμενο μέλος δικαιούται να αναφέρει την επιβλαβή συμπεριφορά μέσω της λειτουργίας Report. Η Δ.Ο. τότε μπορεί να εξετάσει τα αναφερόμενα περιστατικά, αλλά μόνον τότε.

Από την άλλη η Δ.Ο. είναι υποχρεωμένη και έχει ευθύνη να επιβλέπει το ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο, το ανοιχτό φόρουμ. Και αν υποχρεωθεί εκ του κανονισμού να επιβάλει ποινές (παρατηρήσεις, επιπλήξεις, ban) οι ποινές επιβάλλονται για όσα συμβαίνουν στο δημόσιο χώρο, όχι στον ιδιωτικό.
Αυτά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Η επιβολή ποινών και ειδικά αποκλεισμού μελών είναι βεβαίως θλιβερή υπόθεση. Θλιβερή για όσους εμπλέκονται, θλιβερή για τη Δ.Ο., που τις επιβάλλει, θλιβερή για όλα τα μέλη. Σε κανένα δεν προξενεί ευχαρίστηση. Είναι οδυνηρή, διότι πίσω από το πληκτρολόγιο βρίσκονται αληθινοί άνθρωποι με αισθήματα, όχι απλά διαδικτυακές σχέσεις.
Και γίνεται ακόμα πιο θλιβερή, όταν αφορά εξέχοντα, προβεβλημένα μέλη του φόρουμ, όπως στην παρούσα περίσταση.

Ο Πέτρος (=totsipaki) ανήκει χωρίς αμφιβολία στην κατηγορία των προβεβλημένων μελών του φόρουμ. Αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Τον τίτλο αυτό τον κατακτά κανείς με τη μακρά και συνεχή συμμετοχή, με τη σοβαρότητα της γνώμης. Ο τίτλος αυτός συνεπάγεται ευρύτερη επιρροή μεταξύ των μελών του φόρουμ.

Αλλά πάλι τι; Η ιδιότητα του προβεβλημένου μέλους απαλλάσσει από την υποχρέωση σεβασμού προς τους κανονισμούς και προς το φόρουμ συνολικά; Η οποία υποχρέωση αφορά όλα τα μέλη ΧΩΡΙΣ εξαιρέσεις.
Μήπως όμως ισχύει και το ανάποδο; Μήπως το προβεβλημένο μέλος, ακριβώς γι' αυτό, φέρει και αυξημένη ευθύνη; Να επιδεικνύει το σεβασμό αυτό πρώτα απ' όλα με προσωπικό παράδειγμα που θα εμπνέει και τα απλά, τα "αρχάρια" μέλη;

Οι ποινές όταν επιβάλλονται, επιτελούν μία λειτουργία στη ζωή του φόρουμ. Αλλά μέχρις εκεί. Και τίποτα παραπέρα. Ούτε προσωποληψία, ούτε προκαταλήψεις. Διότι ο σκοπός και η επιθυμία όλων είναι άλλος:
Να είναι και να κάνουμε το φόρουμ τόπο χαράς και συμμετοχής. Όπου έχουν χώρο όλοι. Παλιοί και καινούργιοι, γνώστες και αρχάριοι, τιμωρημένοι και μη, όλοι.
Αυτός είναι ο σκοπός.

Και μία τελευταία παρατήρηση. Κανονικά στο ανοιχτό φόρουμ ισχύει μία παλιά αρχή: Να μη συζητιούνται στο ανοιχτό φόρουμ θέματα που αφορούν ποινές. Διότι πάνω απ' όλα, αφορούν ανθρώπους που δεν μπορούν να απαντήσουν. Το φόρουμ δεν είναι, ούτε μπορεί να γίνει δικαστήριο.

Και η συζήτηση σ' αυτό το νήμα δείχνει απλά τη διάθεση της Δ.Ο. να γνωρίζει τις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ απόψεις των μελών πάνω σε τέτοια θέματα.

Προσωπικά παντως νιωθω οτι δημιουργήθηκε προηγούμενο αναφορικά μς το bullying. Δηλαδη αν πχ.δεν μου αρesουν το dac η τα ηχεια του συγκεκριμένου ατομου, θα πρεπει να περιμενω υβριστικα μηνύματα;

Ωστόσο το θετικό ειναι οτι μενει η εικονα του καθενος μεσα απο τα γραφόμενα που δεν ηταν φανερα στις έντυπες κριτικες του συγκεκριμένου. Τώρα ξερουμε κι αυτο ειναι το σημαντικό.

Προσωπικά παντως νιωθω οτι δημιουργήθηκε προηγούμενο αναφορικά μς το bullying. Δηλαδη αν πχ.δεν μου αρesουν το dac η τα ηχεια του συγκεκριμένου ατομου, θα πρεπει να περιμενω υβριστικα μηνύματα;

Ωστόσο το θετικό ειναι οτι μενει η εικονα του καθενος μεσα απο τα γραφόμενα που δεν ηταν φανερα στις έντυπες κριτικες του συγκεκριμένου. Τώρα ξερουμε κι αυτο ειναι το σημαντικό.

Ίσως να μην διάβασες τα παραπάνω,αλλα ξαναλέω πως εδώ δεν κρίνονται αποφάσεις,αυτό δεν επιτρέπεται και στους δυο μας.
Εδώ απλώς εξηγούμε μια διαδικασία η οποία έχει πιο πολλές πλευρές απο όσες φαίνονται.
Μιλάμε άλλωστε για την φόρουμική αλφαβήτα παγκοσμίως,οι πιο πολλοί φίλοι εδώ είμαστε και σε φόρουμ του εξωτερικού και όλοι ξέρουμε καλα τι ισχύει.
Αυτή που αλλάζει είναι πως η δικη μας πραγματικότητα είναι πιο μικρή,πιο ανθρώπινη και ως εκ τούτου έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πιο χαλαροί ως διαχειριση αλλα και πιο πολιτισμένοι ως μέλη.

Παρακαλώμην επανέλθουμε σε κάτι που εκ των πραγμάτων ο ένας τουλάχιστον εκ των ενδιαφερομένων δεν μπορει να πάρει μέρος.Ειδικα απο την στιγμή που η συνολική εικόνα δεν ειναι ορατή.

Ας μείνουμε σε αυτα που μπορεί να κάνει ο καθένας μας ώστε να διαφυλάξει κάποιον ελάχιστο πολιτισμό ( τον σκοπό του χόμπι μας άλλωστε) και να βοηθήσει όπως μπορει τους φίλους συμφορουμίτες.

Απάντηση: Re: Συγνώμη στο μέλος TUXX

'Εχει απαντηθει αυτο ηδη στο μολις προηγουμενο ποστ του sonus naturalis. Υπαρχει παντα η επιλογη του ρηπορτ.
Επισης απο οσο εχω καταλαβει ο ανθρωπος που συμμετειχε στην ανταλλαγη πμ δεν εχει καμμια σχεση με το ντακ του θεματος, οποτε κακως αφηνεται να εννοηθει κατι τετοιο.

Αναρωτιεμαι επισης πως θα αισθανοσουν αν καποιος δημοσιοποιουσε για παραδειγμα την ιδιωτικη αλληλογραφια που ειχες μαζι του.

Προσωπικα δε θεωρω καθολου θετικο να μενει αναρτημενο ενα προσωπικο μηνυμα, επειδη ετσι αποφασισε να πραξει αυτος που το ελαβε. Οπως λεει και η λεξη αυτο ειναι αυστηρα προσωπικο και ετσι θα επρεπε να μενει. Ειδικα απο τη στιγμη που δε γνωριζουμε τι εχει προηγηθει και τι εχει ακολουθησει αυτου, θεωρω οτι πληττεται το κυρος αυτου που το εχει γραψει.
Τονιζω ξανα οτι αυτο που ειδαμε ειναι ενα μονο, απομονωμενο μηνυμα, απο τον οποιο "διαλογο" υπηρξε. Οποτε κατ'εμε κακως το ειδαμε και κακως συνεχιζουμε να το βλεπουμε.
Και γιατι ειναι προσωπικο και γιατι η μιση αληθεια ειναι μερικες φορες χειροτερη απο το ψεμα.

Re: Απάντηση: Re: Συγνώμη στο μέλος TUXX

Προσωπικα δε θεωρω καθολου θετικο να μενει αναρτημενο ενα προσωπικο μηνυμα, επειδη ετσι αποφασισε να πραξει αυτος που το ελαβε. Οπως λεει και η λεξη αυτο ειναι αυστηρα προσωπικο και ετσι θα επρεπε να μενει. Ειδικα απο τη στιγμη που δε γνωριζουμε τι εχει προηγηθει και τι εχει ακολουθησει αυτου, θεωρω οτι πληττεται το κυρος αυτου που το εχει γραψει.
Τονιζω ξανα οτι αυτο που ειδαμε ειναι ενα μονο, απομονωμενο μηνυμα, απο τον οποιο "διαλογο" υπηρξε. Οποτε κατ'εμε κακως το ειδαμε και κακως συνεχιζουμε να το βλεπουμε.
Και γιατι ειναι προσωπικο και γιατι η μιση αληθεια ειναι μερικες φορες χειροτερη απο το ψεμα.
Γιατι κοκκινα αγαπητε;

Να διευκρινίσω πως το επίμαχο πμ εχει αφαιρεθεί απο το δημόσιο φόρουμ. Είπαμε πως κάποια πράγματα ξεπερνούν τα δικά μας στενά όρια και δεν επιθυμούμε να είμαστε φορείς μιας τέτοιας ανάρτησης για πολλούς λόγους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συγνώμη στο μέλος TUXX

Γιατι κοκκινα αγαπητε;

Γιατι η απαντηση μου βρισκεται (κατα το ημισυ) και μεσα στο quotαρισμενο κομματι του ποστ σου και ηθελα να ξεχωριζει.
Γενικα απ'οσο ξερω ειναι συνηθης πρακτικη στα φορα, οταν θελει κανεις να φαινεται σε ποιο κομματι του ποστ που απαντα παει το καθε τι που γραφει και ετσι αναγκαζεται να γραψει και μεσα στο ποστ του συνομιλητη του.
Παντως θελω να με πιστεψετε, δεν ειμαι Ολυμπιακος...;)

Να διευκρινίσω πως το επίμαχο πμ εχει αφαιρεθεί απο το δημόσιο φόρουμ. Είπαμε πως κάποια πράγματα ξεπερνούν τα δικά μας στενά όρια και δεν επιθυμούμε να είμαστε φορείς μιας τέτοιας ανάρτησης για πολλούς λόγους.

Προφανως παρερμηνευσα τα γραφομενα σε αλλα ποστς και βιαστηκα να μιλησω.
Ζητω συγγνωμη... ειναι προφανες υποθετω απο τα λεγομενα μου οτι συμφωνω με τη συγκεκριμενη αφαιρεση!:2thumb22sup:

δεν κρύβω οτι με τον Πέτρο μας συνδέει μια φιλία αρκετά χρόνια. Ομως θεωρώ οτι με την στάση μου στο forum τόσα χρόνια έχω κερδίσει το προνόμοιο να θεωρούμε φίλος όλων χωρίς ποτέ να έχω εμπλακεί σε διενέξεις, παρεξηγήσεις, κολητηλίκια κλπ κλπ.
Θα ήθελα να μοιραστώ τις άποψεις μου για το θέμα ξεκαθαρίζοντας πρωτίστως ότι:
  • δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Πέτρο, οπότε αυτά τα οποία θα γράψω παρακάτω στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στα όσα έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες.
  • Εκτιμώ τα μέγιστα το ότι το forum μου δίνει βήμα να σχολιάσω μέχρι και τις αποφάσεις του ΔΣ, και αντιλαμβάνομαι σαφώς οτι πίσω από την διαχειριστική ομάδα/μέλη του ΔΣ βρίσκονται άνθρωποι με τις δουλειές τους και με τις σκοτούρες τους που δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντάνε στον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε. Από την άλλη όμως ούτε εγώ έχω ώρα για σκότωμα αλλά θα ήθελα να καταθέσω την αποψη μου ελπίζοντας ότι όσα έχω να πω ειναι άξια της προσοχή σας.

Πάμε λοιπόν:

Περί δημοσίευσης PM κλπ:
α. Ενας φίλος μου στέλνει σε PM στοιχεία για ένα νέο δίσκο που κυκλοφόρησε. Τον άκουσα, μου άρεσε, γούσταρα τρελα, πήρα copy paste το PM του φίλου και το πόσταρα στο thread "δίσκους της χρονίας" λέγοντας ότι μου το έστειλε σε PM ο φιλος μου. Θα μπαναριστώ; Μάλλον όχι.
Προφανώς ο Πέτρος δεν τιμωρήθηκε μόνο γιατί δημοσίευσε ένα pm. Τιμωρήθηκε για τον σκοπό που το έκανε.
Προσωπικά αν λάμβανα PM με υβριστικό περιεχόμενο από διαχειριστή (ή αν νόμιζα οτι μου το έστειλε ενας διαχειριστής) το κουμπάκι "report abuse" στα PMs δεν θα με κάλυπτε ως αντίδραση και θα το δημοσίευα και εγώ για να μάθουν όλοι με τι διαχειριστές έχουμε να κάνουμε.
Ο Πέτρος μπερδέυτηκε, έκανε σαφέστατα λάθος, το αναγνώρισε και ζήτησε δημόσια συγνώμη. Θα έπρεπε να του αναγνωριστεί αυτό όσον αφορά την τιμωρία του.

β. Ψαρεύω με PM ανηλικά κοριτσάκια για ραντεβού. Ενα από αυτα παίρνει χαμπάρι τι ανωμαλιάρης είμαι, δημοσιεύει το pm μου και με κάνει ρόμπα. Σβύνουμε το post της δημοσίευσης και μπανάρουμε το κοριτσάκι γιατί δημοσιευσε pm; Προφανώς οχι.
Το τι γράφτηκε στο PM σαφώς και είναι σχετικό και δεν μπορούμε να πούμε "αφορά προσωπική επικοινωνία μεταξύ δύο μελών και δεν μας πέφτει λόγος".
Το μπινελικι το έφαγε μέσω PM και η διαχείρηση του forum το έμαθε με τον ένδεδειγμένο ή όχι τρόπο. Τι έκανε για αυτο το σκέλος της υπόθεσης η διαχείριση του forum;

Περί άλλων πραγμάτων που παίζουν από πίσω και δεν μπορούμε να μιλήσουμε:
εδώ υπάρχει το οξύμορο οτι αφενός λέμε οτι δεν είναι σωστό να γράφουμε πράγματα και να μιλούμε για κάποιον που δεν μπορεί να απαντήσει, από την άλλη αφήνουμε μια εικόνα να αιωρείται ότι κάτι άλλο παίζει από πίσω αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε. Ετσι αφήνουμε τον αναγνώστη να βάλει ότι θέλει στο μυαλό του (είναι ο Πέτρος παπαγαλάκι αντιπροσώπου, θέλει να υπονομεύσει την διαχειριστική ομάδα για να γίνει αυτός διαχειριστής, παίρνει ψυχοφάρμακα, έχει ανεκπλήρωτο έρωτα με τον κατασκευαστή του DAC και ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω κλπ κλπ).

Περί εκνευριστικής επανάληψης της τοποθέτησης του:
Συμφωνώ είχε καταντήσει κουραστικός ο όποιος διάλογος και σιγουρα δεν οδηγούσε πουθενά. Ομως δεν είναι η 1η φορά που συμβαίνει αυτό, είναι όμως η 1η φορά που κάποιος τιμωρείται τόσο βαριά για αυτό.

Περί υποτροπής και συνολικής εν γένει συμπεριφοράς. Συμφωνώ ότι είναι ισχυρογνώμων και νομίζει ότι έχει κάνει τις καλύτερες αγορές που θα μπορούσε για τα λεφτά που έχει δώσει, και το σύστημα του βάζει κάτω άλλα πολλαπλάσια αξίας και νομίζει ότι έχει πιει από το άγιο δισκοπότηρο της γνώσης και έχει και έμμονές και φετίχ και από όλα τα στραβά. Είναι ο μόνος εδώ μέσα με φετιχ και εμμονές; Και αν οχι, πόσοι άλλοι τιμωρήθηκαν τόσο αυστηρά για εν γένει συμπεριφορά;

Εδω και μέρες θέλω να γράψω κ εγώ την άποψή μου αλλά λόγω τρελού τρεξίματος πάντα το αναβάλω....
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την τοποθέτηση του Κώστα ...
Ο Πέτρος είναι ο Πέτρος με τα κουσούρια του (τον γνωρίζω προσωπικά), ο ΤΤκουατρο είναι ο ΤΤκουατρο με τα δικά του (δεν τον γνωρίζω προσωπικά)!

Όμως αυτό που μου μένει στο τέλος είναι το εξης:

Ρε παιδιά για ένα ντακ μιλάμε ... για ένα ντακ ... για τα γούστα μας... για αυτό που μας κάνει να περνάμε καλά (υποτίθεται).... εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και κάθε μέρα σκοτώνονται αθώα παιδάκια και εμείς καθόμαστε και μαλώνουμε και βριζόμασδτε και τιμωρουμε και απαξιώνουμε ο ένας τον άλλον και χαλάμε τις καρδιές μας και .. και .. και ...για ένα ντακ;;; Δε μπα να είναι η ουκα ή το εσωτερικντισιεσροκνα
Είναι δυνατόν;;;;;

Ειναι Μιχαλη. Μια μικρογραφια του εξω κοσμου δεν ειναι κι' εδω;
Anyway, το δικο μου σχολιο επι του θεματος ειναι το εξης απλο: μακαρι αυτα να ειναι τα προβληματα μας.

Για αναλογικό πικάπ έχει πολύ καιρό να μπαναριστεί μέλος, κι αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη πηγή, όσο και να προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να το επαναφέρουν στο προσκήνιο, δεν έχει τελικά εμπορικό ενδιαφέρον.
Κρίμα και για τον εξάμηνο αποκλεισμό του μέλους Totsipaki, εμείς εδώ στα Νότια Προάστια δεν σας κρύβω ότι θορυβηθήκαμε, αλλά πιστεύουμε ότι θυσιάστηκε για να μπορούν οι νέοι αύριο να εκφράζονται ελεύθερα για τα dac. :builder:

Re: Απάντηση: Συγνώμη στο μέλος TUXX

Δεν παίζεσαι!

Πολύς θόρυβος για ένα DAC... Τελικά δεν ήταν ayazi. Τυφώνας ήταν.

Δεν είμαι σίγουρος αν ο τυφώνας έχει τόσο καλά ελεγχόμενο χαμηλό όπως έχει το ayazi , έχει όμως καλύτερο αέρα και πολύ περισσότερη υγρασία από το ayazi

Status
Not open for further replies.