Συλλεκτικές Εκδόσεις Blu-Ray και DVD

Sorry για το double post. Παρέλαβα λοιπόν την Τριλογία του Νονού στα 24.90.

Απο τα review του boxset που έχω δει στο ιντερνετ η συσκευασία απέχει έτη φωτός απ αυτή των ξένων site. Μιλάμε για ένα κωλόχαρτο εκτυπωμένο και τυλιγμένο όπως να ναι. Τα 4 blu-ray χωράνε μέσα ίσα ίσα και για να τα βγάλεις θέλει αρκετή προσπάθεια. Imo δεν δικαιλογούνται οι ελληνικοί υ/τ. Αν το ήξερα θα έπαιρνα το boxset απ το play.com κι ας ήταν και λίγο πιο ακριβό και χωρίς ελληνικούς υ/τ.

Βάζω και κανα δυο φώτο για να πάρετε μια ιδέα...

DSC05989.jpg

DSC05995.jpg

DSC05990-1.jpg

Sorry για το double post. Παρέλαβα λοιπόν την Τριλογία του Νονού στα 24.90.

Απο τα review του boxset που έχω δει στο ιντερνετ η συσκευασία απέχει έτη φωτός απ αυτή των ξένων site. Μιλάμε για ένα κωλόχαρτο εκτυπωμένο και τυλιγμένο όπως να ναι. Τα 4 blu-ray χωράνε μέσα ίσα ίσα και για να τα βγάλεις θέλει αρκετή προσπάθεια. Imo δεν δικαιλογούνται οι ελληνικοί υ/τ. Αν το ήξερα θα έπαιρνα το boxset απ το play.com κι ας ήταν και λίγο πιο ακριβό και χωρίς ελληνικούς υ/τ.

Βάζω και κανα δυο φώτο για να πάρετε μια ιδέα...

Φίλε nmasters13,

Το παράγγειλα κι εγώ τελικά από το videorama,αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη!
Λέτε από άλλα ελληνικά site που έχουν τη συγκεκριμένη συλλογή με 55-60 ευρώ
να έχουν "το καλό" box set ? Έχετε καμμιά ιδέα?
Φαντάζομαι όμως πως τα Blu-ray δισκάκια θα είναι τα ίδια.Υπάρχει περίπτωση να είναι άλλη
διανομή?

Επίσης φίλε nmasters13 επιβεβαιώνεις για την ύπαρξη ελληνικών υποτίτλων ??

Σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη ενημέρωση!Μόλις παραλάβω κι εγώ θα αναφέρω σχετικά!

Στο Videorama όμως η φωτογραφία ειναι απο την αγγλική/αμερικανική έκδοση, όχι το "μεταφρασμένο" κουτί. Αν έβλεπα το πραγματικό κουτί δεν θα το άγγιζα, την πάτησα μια φορά με την extended του Άρχοντα σε DVD.

Αν το ήξερα ίσως να μην την πάταγα ούτε κι εγώ, όταν το φέρανε σπίτι μου ήταν δυστυχώς αργά για να αρνηθώ.. Τώρα για τους υ/τ το κάθε δισκάκι γράφει πάνω οτι έχει και ελληνικά αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα σε player για να δω τι και πως, γιατί έχω δώσει το ps3 και δεν έχω άλλο player προς το παρών..
Δε ξέρω για τα άλλα boxset με τιμή 50-60, αν το πλήρωνα τόσο θα το είχα στήλει ήδη πίσω. Πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά καλύτερα να πάρεις το ξένο boxset.

Απάντηση: Re: Συλλεκτικές Εκδόσεις Blu-Ray και DVD

Λέτε από άλλα ελληνικά site που έχουν τη συγκεκριμένη συλλογή με 55-60 ευρώ
να έχουν "το καλό" box set ? Έχετε καμμιά ιδέα?
Φαντάζομαι όμως πως τα Blu-ray δισκάκια θα είναι τα ίδια.Υπάρχει περίπτωση να είναι άλλη
διανομή?
Εδω δεν κυκλοφορουν καλα ΜΙΑ εκδοση για τις ταινιες (πχ Matrix), θα βγαλουν και δευτερη για το ιδιο εργο ? :flipout:

Ναι εχει κανονικα υποτιτλους η εκδοση. Την εχω κι εγω.

Transformers: Dark of the Moon

SteelBook Combo [BluRay–DvD]

Η κασετίνα του περιλαμβάνει την ταινία σε Blu-Ray και DvD!

Πληροφορίες Ταινίας

Εικόνα: 2.40:1

Ήχος BluRay disk: Αγγλικά 7.1 Dolby TrueHD

Ήχος DvD disk: Αγγλικά Dolby Digital 5.1

Διάρκεια ταινίας BluRay: 155' λεπτά

Διάρκεια ταινίας DvD: 149' λεπτά

Ελληνικοί υπότιτλοι: Ναι

Αριθμός Δίσκων: 2

Διανομή: Odeon

Τιμή Aγοράς: 37 ευρώ (από Public)

airb1.jpg

airb2.jpg

airb3.jpg

airb4.jpg

airb5.jpg

airb6.jpg

airb7.jpg

Κάνα 2μηνο πριν από το γερμανικό amazon
η τριλογία Back to the future , 40Ε χωρίς ελληνικά
91tpiBpMTIL._AA1500_.jpg

Και περιμένω επίσης από το γερμανικό
τον Tin Tin limited steelbook με polystone statue του Μιλου από την Weta Collectibles

815%2BPy7pzZL._AA1500_.jpg

TintinSnowydlrg.jpg

και ένα video στο τέλος για όσους θέλουν να δουν το μέγεθος του statue

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και αυτό στα 40Ε χωρίς ελληνικά

και κοψοχρονιά στα 13Ε (μάλλον δεν θα έχει ελληνικά , αν και αναφέρει ότι θα έχει)

fDVDCOMHELLBY2_1.jpg

uni_sets_web.jpg

Παλιές ταινίες όπως το Back to the future μπορεί να έχουν διαφορά σε ποιότητα εικόνας από DVD σε Blu ray ?
Στα γυρίσματα κάμερες Standard Definition δεν χρησιμοποιούσαν ?

Το φιλμ δεν έχει καμιά σχέση με SD, μπορείς να πάρεις πολύ υψηλότερες αναλύσεις. Δεν σημαίνει οτι επειδή η ταινία γυρίστηκε πριν τόσα χρόνια έχει γίνει upscale για το BD.
Η ποιότητα εικόνας είναι άλλη ιστορία.

To film, κινηματογραφικό ή φωτογραφικό, δεν έχει ανάλυση με την ψηφιακή έννοια του όρου. Οι ψηφιακές αναλύσεις που μπορούν να βγουν ξεπερνούν τις δυνατότητες των σημερινών προβολικών μέσων. Πρέπει να πάμε σε οθόνες 4Κ για να πλησιάσουμε. Όλα εξαρτώνται απο τον τρόπο που παίρνουν τα στουντιο ψηφιακή εικόνα απο αναλογικό film

Εδω έβγαλαν σε HD τον Ανδαλουσιανό Σκύλο (1929) του Μπουνιουέλ και το Μετροπολις (1927) του Λανγκ, στο BttF θα κολλήσουν; :smile:

Re: Απάντηση: DVD ή BluRay που αξίζουν στις συλλεκτικές τους εκδόσεις

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ

Re: Απάντηση: DVD ή BluRay που αξίζουν στις συλλεκτικές τους εκδόσεις

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα
SteelBook Combo

Πληροφορίες Ταινίας

Κάδρο ταινίας: 2.40:1

Ήχος BluRay disk: Αγγλικά 7.1 Dolby TrueHD

Ήχος DvD disk: Αγγλικά Dolby Digital 5.1

Διάρκεια ταινίας BluRay: 133' λεπτά

Διάρκεια ταινίας DvD: 128' λεπτά

Ελληνικοί υπότιτλοι: Ναι

Αριθμός Δίσκων: 2

Διανομή: Odeon

Τιμή Aγοράς: 29,90 ευρώ (από MediaMarkt)

akisk1.jpg

akisk2.jpg

akisk3.jpg

akisk4.jpg

akisk5.jpg

akisk6.jpg

akisk7.jpg

Εξακολουθεί βλέπω η Paramount να παραμένει ο μεγαλύτερος τσιγκούνης στην εκτύπωση ροζέτας... :laugh:

Re: Απάντηση: Συλλεκτικές Εκδόσεις Blu-Ray και DVD

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.Το DVD τί το δίνουν αφού υπάρχει ο "μπλέ" δίσκος ? :slapface: Ποιό χρήσιμο θα ήταν να έδιναν σουβέρ (για ποτήρι μπύρας) :flipout: