Στα "σπαρτά", έλεγαν και παραδοσιακά τραγούδια...
Έντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ,
άλα πι και φικ εξηγιέται
αλελεπτίκ.
Σταρ ντε μπουζουκέν
ντε καμπαρέν,
άλα ντε δικό μας ο καρέν.
Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.
Έστε μάγκας, έστε μπελαλίκ,
λα ντε Βοτανικό ο πιό νταήκ
κι έντρεμεν
ντρε κάργα ντε μαγκέ
γιατί φτιαξάρε
στο μινούτο ντε δουλειέν.
Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ
Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.
Όσο και να σας φαίνεται μεγάλος ο όγκος των χρημάτων, ο συγκεκριμένος είναι ψιλικατζής μπροστά στα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα μας.
Η χρηματιστηριακή Acropolis έφαγε 5,5 ΔΙΣ ευρώ (και της παραγράφηκε).
Ο τελευταίος που είχαμε μείνει με την ASPIS έδωσε ακάλυπτη 550 εκατομμύρια ευρώ...
Μιλάμε για ολόκληρα container με λεφτά, αν ήταν από χαρτί.
Οι τράπεζες ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να είχαν τόσα ευρώ σε μετρητά...
...Διότι εγώ γνωρίζω ότι τα 5,5 δις ήταν πρόστιμα από την Εφορία. Και για την Ασπίδα γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα των 550 εκ. ήταν αποτέλεσμα της αλόγιστης επεκτατικής πολιτικής του Ομίλου με εξαγορά εταιριών κάθε χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί το νόμο που πρόβλεπε ότι δεν κατατίθεται πλήρης απολογισμός όταν γίνεται εξαγορά ή συγχώνευση εταιριών, τη χρονιά της εξαγοράς.
θα σε παρακαλούσα να μας φέρεις μια απόδειξη για όσα ισχυρίζεσαι. Διότι εγώ γνωρίζω ότι τα 5,5 δις ήταν πρόστιμα από την Εφορία. Και για την Ασπίδα γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα των 550 εκ. ήταν αποτέλεσμα της αλόγιστης επεκτατικής πολιτικής του Ομίλου με εξαγορά εταιριών κάθε χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί το νόμο που πρόβλεπε ότι δεν κατατίθεται πλήρης απολογισμός όταν γίνεται εξαγορά ή συγχώνευση εταιριών, τη χρονιά της εξαγοράς.
Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;
Show us!!!
Για μένα καλά εκανε ο τύπος..!!! στη τελική (για μένα πάντα) ποτέ δε φταίει αυτός που πουλάει.... φταίει αυτός που αγοράζει... και εδώ δεν παίζει θέμα πωλητή ("γιατί να πάρεις onkyo?? δεν έχει καλά ρεύματα... πάρε yamaha (που τον έχω και στην αποθήκη)")![]()
δεν φταίει όποιος πουλάει παράνομες ουσίες και σκοτώνει παιδιά ???!!
τι άλλο θα ακούσουμε ??
Δηλαδή σόρυ κάποιος που έχει κάβα ευθύνεται για τους αλκοολικούς??????
Πες μου ναι να δω "τι άλλο θα ακούσουμε"
το αλκοόλ είναι παράνομη ουσία????
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.