ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΟΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Status
Not open for further replies.
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ! ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ.

Τόσα χρήματα μόνο και μόνο από την παραγωγή κόκα... -κόλα???

Και εδώ γιατί έκλεισε τη Βέλκα η 3Ε??:BDGBGDB55:

Στα "σπαρτά", έλεγαν και παραδοσιακά τραγούδια...

Έντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ,
άλα πι και φικ εξηγιέται
αλελεπτίκ.

Σταρ ντε μπουζουκέν
ντε καμπαρέν,
άλα ντε δικό μας ο καρέν.

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.

Έστε μάγκας, έστε μπελαλίκ,
λα ντε Βοτανικό ο πιό νταήκ
κι έντρεμεν
ντρε κάργα ντε μαγκέ
γιατί φτιαξάρε
στο μινούτο ντε δουλειέν.

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.

Απάντηση: Re: ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΟΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Στα "σπαρτά", έλεγαν και παραδοσιακά τραγούδια...

Έντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ,
άλα πι και φικ εξηγιέται
αλελεπτίκ.

Σταρ ντε μπουζουκέν
ντε καμπαρέν,
άλα ντε δικό μας ο καρέν.

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.

Έστε μάγκας, έστε μπελαλίκ,
λα ντε Βοτανικό ο πιό νταήκ
κι έντρεμεν
ντρε κάργα ντε μαγκέ
γιατί φτιαξάρε
στο μινούτο ντε δουλειέν.

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ

Άντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ.

http://www.youtube.com/watch?v=b_eb5tXW_OY&feature=related

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Όσο και να σας φαίνεται μεγάλος ο όγκος των χρημάτων, ο συγκεκριμένος είναι ψιλικατζής μπροστά στα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα μας.

Η χρηματιστηριακή Acropolis έφαγε 5,5 ΔΙΣ ευρώ (και της παραγράφηκε).

Ο τελευταίος που είχαμε μείνει με την ASPIS έδωσε ακάλυπτη 550 εκατομμύρια ευρώ...

Μιλάμε για ολόκληρα container με λεφτά, αν ήταν από χαρτί.

Οι τράπεζες ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να είχαν τόσα ευρώ σε μετρητά...

Όσο και να σας φαίνεται μεγάλος ο όγκος των χρημάτων, ο συγκεκριμένος είναι ψιλικατζής μπροστά στα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα μας.

Η χρηματιστηριακή Acropolis έφαγε 5,5 ΔΙΣ ευρώ (και της παραγράφηκε).

Ο τελευταίος που είχαμε μείνει με την ASPIS έδωσε ακάλυπτη 550 εκατομμύρια ευρώ...

Μιλάμε για ολόκληρα container με λεφτά, αν ήταν από χαρτί.

Οι τράπεζες ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να είχαν τόσα ευρώ σε μετρητά...

θα σε παρακαλούσα να μας φέρεις μια απόδειξη για όσα ισχυρίζεσαι. Διότι εγώ γνωρίζω ότι τα 5,5 δις ήταν πρόστιμα από την Εφορία. Και για την Ασπίδα γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα των 550 εκ. ήταν αποτέλεσμα της αλόγιστης επεκτατικής πολιτικής του Ομίλου με εξαγορά εταιριών κάθε χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί το νόμο που πρόβλεπε ότι δεν κατατίθεται πλήρης απολογισμός όταν γίνεται εξαγορά ή συγχώνευση εταιριών, τη χρονιά της εξαγοράς.

Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;

Show us!!!

...Διότι εγώ γνωρίζω ότι τα 5,5 δις ήταν πρόστιμα από την Εφορία. Και για την Ασπίδα γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα των 550 εκ. ήταν αποτέλεσμα της αλόγιστης επεκτατικής πολιτικής του Ομίλου με εξαγορά εταιριών κάθε χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί το νόμο που πρόβλεπε ότι δεν κατατίθεται πλήρης απολογισμός όταν γίνεται εξαγορά ή συγχώνευση εταιριών, τη χρονιά της εξαγοράς.

Για περίμενε λίγο βρε Βλάση !

Τα πρόστιμα των 5,5 δις Ευρώ τα απέδωσε στην Εφορία ? Αν δεν τα απέδωσε, τότε τα "έφαγε"... Και δεν εννοώ οτι αυτά πήγαν σε τσέπες, αλλιώς το "έφαγε" δεν θα ήταν σε εισαγωγικά και θα είχε και όνομα απο δίπλα.

Οσο για την Ασπίς, έχει σημασία το γιατί δημιουργήθηκε η τρύπα ? Δηλαδή αν κάποιον τον σκοτώσεις με πιστόλι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο νεκρός απο ότι αν τον έσφαζες με μαχαίρι ?

Δεν είναι λογική αυτή, ούτε είναι ελαφρυντικό το ότι ο νόμος ήταν (είναι) διάτρητος !

Η ουσία είναι αυτή που μετράει. Και η ουσία είναι οτι 5,5 δίς της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ δεν αποδώθηκαν στο κράτος (στη μια περίπτωση) και οτι η ΑΣΠΙΣ "έστρεψε τα κοίλα προς τα κάτω" λόγω κακοχρησίας, ζημιώνοντας ουτε και γώ ξέρω πόσους απλούς πολίτες....

Φιλικά,

Φίλιππος

Κι εμένα προσωπικά η υπόθεση της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ και της ΑΣΠΙΔΟΣ με έχει φρενιάσει. Είμαι θυμωμένος πολύ. Πάρα πολύ. Κι όχι μόνο με αυτούς που έκαναν τις συγκεκριμένες υποθέσεις, αλλά και με μερικούς υπερασπιστές της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του νόμου της προσφοράς και της ζήτησης.

Όμως άλλο αυτό (της κατάρρευσης της ΑΣΠΙΔΟΣ) και της χρήσης της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (έμαθα ότι δεν κλίνεται όπως η ΑΣΠΙΔΑ) για μαύρα κόλπα, κι άλλο τα τελικά ποσά που έχουν γραφεί.

Ειδικότερα στην περίπτωση της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ το πρόστιμο που επεβλήθη ήταν τόσο μεγάλο που δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να εισπραχθεί, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, ακόμα και από εταιρεία που κυριαρχεί στο παγκόσμιο στερέωμα.

Να θυμίσω ότι πολύ μεγάλα θεωρήθηκαν τα πρόστιμα (και σε επίπεδο διεθνές κι όχι μόνο για τα μέτρα της Ελλάδος) των 80 εκ. προς τη Vodafone για κατασκοπία σε βάρος του ελληνικού κράτους και της ελληνικής κυβέρνησης, τα 16 εκ. ευρώ προς τις γαλακτοβιομηχανίες. Επίσης το ύψος του πρόστιμου της ΕΕ εναντίον της Μικρής Κυρίας για παραβίαση της μονοπωλιακής νομοθεσίας ήταν κάτω από 1 δις από όσο θυμάμαι.

Άρα τα 5 δις (που αντιστοιχούν στο 2% του συνολικού Ακαθάριστου Εθνικού Προιόντος για να καταλάβετε το ύψος του προστίμου) είναι ως πρόστιμο ένα γελοίο ποσό και φυσικά όσο γελοίο ήταν ότι ορίστηκε εκεί ψηλά, άλλο τόσο γελοίο ήταν ότι διαγράφηκε με κρυφές και συνοπτικές διαδικασίες.

Είναι κάτι που εμφανίστηκε κάποια στιγμή στα χαρτιά και δεν είχε καμιά φυσική υπόσταση.

Για μένα καλά εκανε ο τύπος..!!! στη τελική (για μένα πάντα) ποτέ δε φταίει αυτός που πουλάει.... φταίει αυτός που αγοράζει... και εδώ δεν παίζει θέμα πωλητή ("γιατί να πάρεις onkyo?? δεν έχει καλά ρεύματα... πάρε yamaha (που τον έχω και στην αποθήκη)") ;)

θα σε παρακαλούσα να μας φέρεις μια απόδειξη για όσα ισχυρίζεσαι. Διότι εγώ γνωρίζω ότι τα 5,5 δις ήταν πρόστιμα από την Εφορία. Και για την Ασπίδα γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα των 550 εκ. ήταν αποτέλεσμα της αλόγιστης επεκτατικής πολιτικής του Ομίλου με εξαγορά εταιριών κάθε χρόνο, ώστε να εκμεταλλευτεί το νόμο που πρόβλεπε ότι δεν κατατίθεται πλήρης απολογισμός όταν γίνεται εξαγορά ή συγχώνευση εταιριών, τη χρονιά της εξαγοράς.

Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;

Show us!!!

ΟΚ, δεν ήμουν μπροστά την ώρα που κόβαν τα εικονικά τιμολόγια και "τιμωρήθηκαν" με 2,5 δισ. (τα υπόλοιπα μέχρι τα 5,5 είναι πρόστιμα). Ούτε είμαι στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος.

Και γω διαβάζω, ακούω, φιλτράρω και κρατάω αυτά που κρίνω αλήθεια.

Οι άνθρωποι που την πατήσαν με την "ΑΣΠΙΣ" είναι όμως πραγματικότητα.

Για μένα καλά εκανε ο τύπος..!!! στη τελική (για μένα πάντα) ποτέ δε φταίει αυτός που πουλάει.... φταίει αυτός που αγοράζει... και εδώ δεν παίζει θέμα πωλητή ("γιατί να πάρεις onkyo?? δεν έχει καλά ρεύματα... πάρε yamaha (που τον έχω και στην αποθήκη)") ;)

δεν φταίει όποιος πουλάει παράνομες ουσίες και σκοτώνει παιδιά ???!!

τι άλλο θα ακούσουμε ??

Εγώ πάντως βλέποντάς ξανά τις φωτογραφίες, αναρωτιέμαι. Ρε μήπως η έξοδος από την κρίση είναι το legalization? Και να συνδυαστεί με τον τουρισμό. Κάτι σαν τον αγροτουρισμό, αλλά πιο πολύ σε "φουντοτουρισμό". Θα έρχεσαι στην Ελλάδα, θα καλλιεργείς το χορταράκι σου, θα το καπνιζεις και θα αφήνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια. Στην τελική κάπως έτσι έγινε must προορισμός και το Amsterdam στους κόλπους της νεολαίας...

δεν φταίει όποιος πουλάει παράνομες ουσίες και σκοτώνει παιδιά ???!!

τι άλλο θα ακούσουμε ??

Δηλαδή σόρυ κάποιος που έχει κάβα ευθύνεται για τους αλκοολικούς??????

Πες μου ναι να δω "τι άλλο θα ακούσουμε"

βασικά κακώς σου απάντησα

όταν λες οτι δεν φταίει ο έμπορος ναρκωτικών (!!!!!!) και φταίει ο χρήστης ........ δεν νομίζω να υπάρχει βάση για διάλογο .....

το αλκοόλ είναι παράνομη ουσία????

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Eσύ μπορεί να γελάς, αλλά δεν είναι ακριβώς τόσο αστείο το θέμα. Το αλκόολ είναι δυνάμει το ίδιο επικίνδυνο και θανατηφόρο με την κόκα. Το ότι δεν είναι απαγορευμένη ουσία οφείλεται μάλλον σε εμπορικά συμφέροντα, όπως και στο ότι λογική χρήση του είναι φυσικά ακίνδυνη...

Με τη λογική αυτή, θα έπρεπε να επιτρέπεται και η φούντα, αφού δεν είναι θανατηφόρα, και με μια φούντα που και που κανείς δεν έπαθε τίποτα. Όμως η κατάχρηση και στα δύο γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη.

Status
Not open for further replies.