Συλλογες - Ρολογια

Και η συνεχεια :

Τα ρολογια απο το πρωτο post μεχρι το δευτερο :

1. Fortis Pilot Professional GMT (automatic)
2. Fortis B-42 Pilot Professional Chronograph (automatic)
3. Calvin Clein Sport (quartz)
4. Longines Conquest (quartz)
5. Tag Heuer Link
6. TX (Timex) Fly Back Chronograph - compass - Second Time zone
7. Hamilton Khaki x-wind Professional (automatic)

Κανεις αλλος που να κανει συλλογη?

Βασίλη εύγε για την συλλογή . Αλήθεια από τα Hamilton είσαι ευχαριστημένος ? Εγώ αγόρασα πρίν από δύο μήνες το KHAKI NAVY REGGATA AUTOMATIC αφού εμπιστεύτηκα την γνώμη του πωλητή ότι για τα λεφτά τους είναι κορυφή. Μου είπε ότι φοράνε τον ίδιο μηχανισμό με τα ΩMEGA. Πάντως όσο και αν έψαξα στην κατηγορία των 1000€ δεν βρήκα άλλη στιβαρότερη κατασκευή και κυρίως αυτόματο μηχανισμό. Αυτά πάντως που με εντυπωσίασαν ήταν τα BREITLING και τα IWC ,ήταν όμως πανάκριβα.

Ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος...

Θα ηθελα πολυ το Breitling for Bentley
Οπως και τα IWC...

Απο το Hamilton ειμαι ευχαριστημενος, πολυ βαρυ στο χερι ρολοι, πολυ στιβαρο, καταλληλο για γροθιες στο στομαχι..
(διαπιστωμενο αυτο, οταν παραπατησα και.. στην προσπαθεια μου να ισορροπησω.. κατα λαθος χτυπησα καποιον που ερχοταν στιν αντιθετη κατευθυνση απο μενα σε ενα σοκακι στη Σαντορινη!!!)

Θα προτιμουσα λιγο πιο φωσφορουχα γραμματα. Παντως δεν ηξερα αυτο με τον μηχανισμο..Λογικο ειναι , αφου ολα αυτα ανηκουν στο ιδιο Group..
www.swatchgroup.com

Αυτό που έχω τα τελευταία 3 χρόνια είναι το SECTOR 650.Το πρώτο μου "καλό" ρολόι ήταν ένα SEIKO KINETIC το οποίο και έχω ακόμη.Μετά από 10 χρόνια μία χαρά δουλεύει.To όνειρό μου σε σχέση με τα ρολόγια είναι να αποκτήσω ένα με μηχανισμό tourbillon.

Attachments

• sector650.jpg
    sector650.jpg
    15.5 KB · Views: 9
  • seiko kinetik.JPG
    seiko kinetik.JPG
    24.5 KB · Views: 10
Last edited:
Re: Απάντηση: Συλλογες - Ρολογια

κοιτα...... ειναι μοντελο του στρατου και της δεκαετιας του 70 !!!!!!

αν το δεις απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο η φωτο το αδικει πολυ .....

αν και τα SS 20 STURMANSKY ειναι πανεμορφα και ας ειναι και στρατιωτικα !!

Κοιτα.. και το Hummer στρατιωτικο οχημα ειναι.. αλλα τη γοητεια του την εχει... οπως και το ρολογακι αυτο! :music-smiley-005:

Εγω φοραω απο το 95 ενα ΣΕΙΚΟ αυτοματο τυπου καταδυσεων !! απλο ρολοι μονο ημερομηνια ..
200 μετρα βαθος !!

το λουρι το αλλαξα 2 φορες αλλα το ρολοι ειναι ΑΥΘΡΑΥΣΤΟ !!! δουλευει αψογα και το μονο ελατωμα ειναι οτι αν το βγαλεις απο το χερι κραταει περιπου 6 ωρες η λειτουργια του .....

έχω ένα citizen, ένα adidas, ένα seiko, ένα festina, ένα claude bernard κι ένα alain vere. ουδέποτε θεώρησα όμως ότι κάνω συλλογή, to be sincere. απλώς, επειδή βαριέμαι σχετικά σύντομα τα πράγματα, προτίμησα να έχω μερικά για να τ'αλλάζω κατά περίπτωση (το citizen με το βυθόμετρο στην παραλία, adidas & festina για καθημερινή χρήση, seiko με ... κουστούμι:grinning-smiley-043 , τα δυο τελευταία για καλές sport εμφανίσεις). παραπονεμένο έχει μείνει το seiko, καθώς εγώ και τα κουστούμια είμαστε μάλλον τσακωμένοι (με τη δε γραβάτα, έχουμε κηρύξει πόλεμο ο οποίος έχει ξεπεράσει τον ... τεσσαρακονταετή!)-bye-

Aν έχει τρέλα κανείς και ασχοληθεί με την υψηλή ωρολογοποιία θα πάθει πλάκα! Ένα πράγμα θα πώ και όποιος ξέρει θα καταλάβει... TOURBILLION!!!

Τρομερά μηχανήματα όλα τους...

και να μην πώ τη σειρά στο κοστολόγιο διότι θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Attachments

• iwc_tourbillon.jpg
    iwc_tourbillon.jpg
    32.3 KB · Views: 27
  • transrotor_tourbillon.jpg
    transrotor_tourbillon.jpg
    16.7 KB · Views: 36
  • brequet_tourbillon.jpg
    brequet_tourbillon.jpg
    72.1 KB · Views: 28
Last edited:
Απάντηση: Re: Συλλογες - Ρολογια

Aν έχει τρέλα κανείς και ασχοληθεί με την υψηλή ωρολογοποιία θα πάθει πλάκα! Ένα πράγμα θα πώ και όποιος ξέρει θα καταλάβει... TOURBILLION!!!

οντως κορυφαια φαινονται.........