Συλλογή υπογραφών

Savvas X

Senior Member
22 March 2008
376
Δεν είμαι απ' αυτούς που περιμένουν να αλλάξει ο κόσμος μέσω διαδικτύου
αλλά σ' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει δράση και το διαδίκτυο παίζει
βοηθητικό ρόλο

Η καμπάνια με το όνομα 'Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη
του Αγίου Όρους' αφορά τα μεταλλεία Χαλκιδικής
Ψηφίστε εδώ

Η δεύτερη αφορά την Κίνηση 136 ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού
της Θεσσαλονίκης.
Ψηφίστε εδώ

Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κάποιος και προσωπικά από τους
βορειοελλαδίτες θα περίμενα πιο έμπρακτη συμπαράσταση.

Γιατί δεν αφήνεις τους κατοίκους της πατρίδας του Αριστοτέλη να αποφασίσουν και πρέπει να αποφασίσουν όλοι οι άσχετοι;
Αλλά μάλλον δεν συμφέρει στα 'κινήματα από τα κάτω και από τα παρακάτω'.

Προφανώς δεν θεωρώ τους όλους τους έλληνες πολίτες 'άσχετους'.
Τι ακριβώς δεν συμφέρει τα κινήματα απλών πολιτών φίλε ;

Η συγκεκριμενη περιοχη εχει ενα <διαμαντι> της ελληνικης πολιτικης σκηνης για δημαρχο.Αν υπαρχουν εγγυησεις για το περιβαλλον φυσικα και να λειτουργησουν τα ορυχεια.Ειναι και μια απο τις<φιλασθενες> περιοχες,γυρω στα ενα φορτηγακι φαρμακα ημερησιως για πληθυσμο ουτε 30.000

Re: Απάντηση: Συλλογή υπογραφών

Πέτρο, γράφεις λες και είσαι από αλλού. Τι εγγυήσεις για το περιβάλλον εδώ μιλάμε
για επιφανειακή εξόρυξη, καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και τόσες άλλες
επιπτώσεις που ακόμη και αδαής πλέον καταλαβαίνει

Τι σχέση έχει ο δήμαρχος ; Εννοείς ότι οι κάτοικοι, που ξέρουν τις επιπτώσεις
στην υγεία τους, το κάνουν για το χατίρι του όποιου κόμματος ;
Αυτό για τους 'φιλάσθενους' κατοίκους που κολάει ; Που ;

Μας έχουν χωρίσει μια χαρά βλέπω και συζητάμε ακόμη και ένα petition.

για να υπογραψεις σε κατι τετοιο,θα πρεπει πρωτα να εχεις καλη γνωση του θεματος και να ειναι σφαιρικη.
Το να σπευδεις να υπογραψεις γιατι στο ειπε καποιος,εξιστορωντας σου καποια επιχειρηματα,τα οποια μπορει να ειναι αληθινα ή και ψευτικα ή να λενε τη μιση αληθεια,δεν ειναι και το πιο συνετο.
Εγω για παραδειγμα δε ξερω τι συμβαινει εκει πανω και πως θα μπορουσα αλλωστε να ξερω;
Οποτε τι να υπογραψω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συλλογή υπογραφών

Πέτρο, γράφεις λες και είσαι από αλλού. Τι εγγυήσεις για το περιβάλλον εδώ μιλάμε
για επιφανειακή εξόρυξη, καταστροφή του υδροφόρου ορίζοντα και τόσες άλλες
επιπτώσεις που ακόμη και αδαής πλέον καταλαβαίνει

Τι σχέση έχει ο δήμαρχος ; Εννοείς ότι οι κάτοικοι, που ξέρουν τις επιπτώσεις
στην υγεία τους, το κάνουν για το χατίρι του όποιου κόμματος ;
Αυτό για τους 'φιλάσθενους' κατοίκους που κολάει ; Που ;

Μας έχουν χωρίσει μια χαρά βλέπω και συζητάμε ακόμη και ένα petition.

Στα ορυχεια δουλευαν εκαντοταδες ανθρωποι της περιοχης και επροκειτο να δουλεψουν και εκαντοταδες ακομη,γιαυτο υπηρξε και η σχετικη ανοικοδομηση στο Στρατωνι.Τα μεταλλεια υπολειτουργουν εδω και χρόνια και οι κατοικοι της Στρατονικης υψωνουν μαυρες σημαιες ,και η ανεργια στη περιοχη ειναι εξαιρετικα μεγαλη.
Δεν ειμαι ειδικος για να σου απαντησω για συγκεκριμενο υδροφορο οριζοντα,παντως η περιοχη εχει παρα παρα πολυ νερο και γι αυτο ειναι και καταφυτη.Αν οι περιβαντολογικες εκθεσεις 5 ελληνικων πανεπιστημιων[σχετικα με το εργο] ειναι αχρηστες δεν ειμαι σε θεση να κρινω τους πανεπιστημιακους,και προφανως και τις εκθεσεις τους..
Οσον αφορα τον δημαρχο ειναι εκεινος ο εκλεκτος κυριος Παχτας ,που ειχε σχεση με το Πορτο Καρρας αν θυμαμαι καλα και τον πεταξε εξω ο G.A.P σχεδον μολις ανελαβε.
Το ουσιαστικο ερωτημα ειναι τι κρυβεται πισω τοσο απο την αρνηση του εργου,οσο και πισω απο τη θετικη εξελιξη,και το ερωτημα υπαρχει στη περιοχη εδω και πολλα-πολλα χρονια.
Οσο για το <φιλασθενοι> ,ειναι κατι σαν τους τυφλους καποιου νησιου,σε ηπιοτερη κλιμακα

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συλλογή υπογραφών

Πραγματικά, αν συνεχίσω είναι σαν να κάνω μάθημα σε μικρά παιδάκια
Έχω όμως την εντύπωση πως οι περισσότεροι περάσαν την εφηβία
προ πολλού.

Ο κόσμος έχει βουίξει σχετικά με τις ποσότητες του νερού που
χρειάζονται για την παραγωγή έστω και μερικών γραμμαρίων χρυσού.
όπως και για τις ποσότητες του κυανίου που χρειάζονται στην επεξεργασία.

Δεν μου πολυαρέσουν οι συζητήσεις, έχει πίξει ο τόπος από άρθρα με
αναλύσεις και μηδέν δράση. Ούτε και με trolling ασχολούμαι οπότε...

Εφόσον το είπανε στις ειδήσεις κοιμήσου ήσυχα Πέτρο και ασχολήσου
με τον τάδε δήμαρχο. Αν δεν ρίξουν τους τόνους κυάνιο έξω από την
πόρτα σου είσαι ελεύθερος να το βλέπεις φιλοσοφικά το θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συλλογή υπογραφών

...
Αν δεν ρίξουν τους τόνους κυάνιο έξω από την
πόρτα σου είσαι ελεύθερος να το βλέπεις φιλοσοφικά το θέμα.

Bored.jpg

obey consum believe
vs
open focus & creativity

:ernaehrung004:​

Η περιοχη ειναι εκπληκτικης φυσικης ομορφιας και η αγαπημενη μου <αποδραση>, και οσες φορες και αν παω [και εχω παει στη κυριολεξια εκαντοταδες] ειναι σαν να ανακαλυπτω κατι καινουργιο.Η αγαπη -λατρεια μου για την φυσικη ομορφια της περιοχης ειναι δεδομενη και την ζω απο κοντα -οχι απο αρθρα και διηγησεις, και τυχαινε να ειμαι ο μοναδικος που κυκλοφορουσε[μεσα στα χιονια] στη περιοχη εκτος απο τα Nissan Patrol των συνοριοφυλακων.
Τωρα στα περι της κατεργασιας των κοιτασματων ,προφανως καποια συμφεροντα συγκρουονται,και μαλλον δεν υπαρχουν <αγιοι> ουτε στη μια ,ουτε στη αλλη πλευρα

Η περιοχη ειναι εκπληκτικης φυσικης ομορφιας και η αγαπημενη μου <αποδραση>, και οσες φορες και αν παω [και εχω παει στη κυριολεξια εκαντοταδες] ειναι σαν να ανακαλυπτω κατι καινουργιο.Η αγαπη -λατρεια μου για την φυσικη ομορφια της περιοχης ειναι δεδομενη και την ζω απο κοντα -οχι απο αρθρα και διηγησεις, και τυχαινε να ειμαι ο μοναδικος που κυκλοφορουσε[μεσα στα χιονια] στη περιοχη εκτος απο τα Nissan Patrol των συνοριοφυλακων.
Τωρα στα περι της κατεργασιας των κοιτασματων ,προφανως καποια συμφεροντα συγκρουονται,και μαλλον δεν υπαρχουν <αγιοι> ουτε στη μια ,ουτε στη αλλη πλευρα

ένας λόγος παραπάνω να το σκεφτείς καλύτερα.
Η εξόρυξη χρυσού είναι ιδιαίτερα βλαπτική και η προιστορία της Ελλάδας στην εφαρμογή νόμων προστασίας περιβάλλοντος δυστυχώς αρνητική.

Οταν καταλαβω γιατι μαλλωνουν οι <ανιδιοτελεις> αμφοτερων των πλευρων θα το σκεφθω.Λυπαμαι αλλα δεν θελω να πιστευω οτι οι πανεπιστημιακοι που εκαναν τις μελετες ειναι <αλμπανηδες> η οτι τα πηραν χοντρα,και μαλιστα οχι ενος ,αλλα πεντε πανεπιστημιων.
Την κατεργασια του χρυσου και το ποσο βλαπτικη για την υγεια ειναι ,την ξερω παρα πολυ καλα.
Αν η ολη ιστορια προκειται να αποφερει μερικες δεκαδες εκατομμυρια δεν το συζητω καν για να γινει το εργο,-αυτα μπορουν καλλιστα να εξοικονομηθουν απο τις υπερσυνταγογραφησεις της περιοχης
Απλα προσωπικα εχω μαθει να μην εμπιστευομαι ουτε αυτους που λενε οτι δεν θα υπαρξει προβλημα με το περιβαλον,ουτε αυτους που ισχυριζονται οτι θα γινει βιβλικη καταστροφη,γιατι απλουστατα συγκρουονται τα συμφεροντα τους και τιποτε παραπανω-ελαχιστοι νοιαζονται πραγματικα για το περιβαλον

Γιατί να διαδηλώσω ; Γιατί καν να υπογράψω ;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: