Συμβατότητα δεκτών με aljazeera sports card

εγω έχω τον topfield 5000ci και παιζει κανονικα η μοντουλα viaccess με την καρτα μεσα. τωρα οπως εγραψα αναζητω εναν φτηνο για να μην καθομαι και ξεσυνδεω συνεχεια τον topfield. προχθες παρηγγειλα και μια irdeto aljazeera για τον πεθερο μου, οταν θα ερθει θα την δοκιμασω στον δικο μου με μοντουλα irdeto που εχω και θα δωσω αναφορα.

παντως οποιος ξερει κανεναν φτηνο αποκωδικοποιητη που να δεχεται μοντουλες με την aljazeera καρτα να με ενημερωσει παρακαλω

Ρε παιδιά καλησπέρα ! Εδώ και κανα 2μηνο έχω πρόβλημα με τα κανάλια :/ Είμαι συνδρομητής πάνω από 3 χρόνια και τώρα σχεδόν δεν μπορώ να δω τα κανάλια...Λαγκάρουν στο φουλ και ουσιαστικά πρέπει να κάνω μπρός πίσω με το τηλεκοντρόλ ώστε να ''ξεκολλήσει'' κάπως η εικόνα...(άσχετο π μετά από 5 δεύτερα πάλι κολλάει και δεν βλέπω τπτ...)

1)Δεν γίνεται πάντα...είναι φάσεις...
2)Έχω παρατηρήσει πως όταν φυσάει το πρόβλημα ενισχύεται...

Τί να κάνω? Εγώ ευθύνομαι ή οι... Άραβες ? ^^

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Last edited by a moderator:
Αν εννοείς το κουτί (είμαι και λίγο άσχετος σόρρυ) είναι digitalbox (τον είχα πάρει πριν καμια 5ρια χρόνια που τότε είχα το digitalb το αλβανικό συνδρομητικό πακέτο)

Last edited by a moderator:
Λογικά είναι standard definition ο δέκτης γιατί έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με κάρτες al jazeera σε πολλούς τέτοιους δέκτες.

Πρώτα θα δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις το δέκτη σου με το πιο πρόσφατο λογισμικό που υπάρχει για αυτόν και, αν δε δεις βελτίωση, πας για νέο δέκτη.

Βρίσκεις ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις, αρχείο αναβάθμισης, αν υπάρχει, και μετά κάνεις αναβάθμιση.

Εννοώ το πηγαίνω κάπου σε κάποιο service ? Ή χειροκίνητα εγώ ? (αναβάθμιση από αέρα που λέει ? )