Συμβατότητα PicoPSU

trampakoulas

New member
27 June 2010
45
Καλησπέρα!

Πριν περίπου ένα μήνα παρήγγειλα από ebay ένα picoPSU 150ΧΤ (της Mini-Box) μαζί με ένα τροφοδοτικό (εξωτερικό adapter) της FSP στα 150W. Το πρόβλημα είναι ότι το 150ΧΤ εξ'αρχής δεν δούλευε σε κανένα από τους δύο υπολογιστές μου (και οι δύο είναι με Gigabyte μητρικές), οπότε κατόπιν επικοινωνίας μου με τον πωλητή, αποφασίσαμε να του επιστρέψω μόνο το picopsu, καθώς το FSP δοκιμάστηκε από ηλεκτρονικό και δούλευε.

Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο πωλητής και μου είπε πως το δοκίμασε σε δύο υπολογιστές του. Στον έναν δούλευε και στον άλλον όχι. Έτσι αποφάσισε να στείλει mail στην Mini-Box, η οποία του απάντησε πως το τροφοδοτικό δεν είναι συμβατό με τις Gigabyte μητρικές!!
Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Έχει κάποιος από εδώ μέσα παρόμοιο συνδυασμό GB μητρικής και minibox τροφοδοτικού;

ναι το έχω ξανακούσει, ο cptbill είχε ένα με gigabyte και δεν έπαιξε ποτέ... το έδωσε σε εμένα, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα (με τις δύο asrock μου). Οχι όμως το 150άρι, αλλά ένα 120άρι αν θυμάμαι καλά. (δεν είχα ποτέ πρόβλημα επίσης και με το 90άρι που επίσης έχω, αλλά ποτέ δεν το συνδύασα με gigabyte Μ/Β)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Καλά είναι επιεικώς απαράδεκτοι.... Όχι τόσο για την ασυμβατότητα, όσο για το ότι ενώ γνωρίζουν τι συμβαίνει, όχι μόνο δεν ενημερώνουν τον καταναλωτή, άλλα έχουν και το θράσος στο site τους να πουλάν GB μητρικές, και στα προτεινόμενα προϊόντα να είναι τα τροφοδοτικά τους.
Δεν επαιξε ποτε με τη Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 mini ITX που εχω οποτε το πουλησα.
Αν επιτρέπεται, τί τροφοδοτικό πήρες;

Απάντηση: Re: Συμβατότητα PicoPSU

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Καλά είναι επιεικώς απαράδεκτοι.... Όχι τόσο για την ασυμβατότητα, όσο για το ότι ενώ γνωρίζουν τι συμβαίνει, όχι μόνο δεν ενημερώνουν τον καταναλωτή, άλλα έχουν και το θράσος στο site τους να πουλάν GB μητρικές, και στα προτεινόμενα προϊόντα να είναι τα τροφοδοτικά τους.

Αν επιτρέπεται, τί τροφοδοτικό πήρες;

από ότι θυμάμαι, ATX κανονικό, εξάλλου tower κουτί έχει... (αν δεν απαντήσει ο ίδιος)

Thanks lykman!
Σήμερα δρομολογήθηκε η αλλαγή του τροφοδοτικού και πλέον περιμένω να μου έρθει απ'ευθείας νέο από τη mini-box. Θα ενημερώσω όταν με το καλό παραλάβω, για το αν τελικά το νέο θα είναι συμβατό.

Ήρθε πριν λίγες μερούλες το καινούργιο τροφοδοτικό.
Για την ακρίβεια, ο πωλητής (αφού ενημέρωσε επ' ακριβώς τί συμβαίνει) το έστειλε για RMA στην Mini-Box και η δεύτερη μου έστειλε καινούργιο, το οποίο είναι και απολύτως συμβατό με τη GB μητρική μου.