Συμβατότητα PS3 με PAL

gmirtzakis

AVClub Enthusiast
29 March 2007
1,056
Κομοτηνή
Καλησπέρα. Το ερώτημα είναι το εξής:
Ένας φίλος που πάει Αμερική έχει τη δυνατότητα να μου φέρει το αμερικάνικο PS3.
1ον: Είναι συμβατό με το ευρωπαϊκό σύστημα PAL;
2ον: Είναι συμβατό με DVD ίτλους που υπάρχουν στην Ελλάδα;
3ον: Είναι συμβατό με παιχνίδια PS3 που θα βγούν για Ελλάδα;
4ον: Θα είναι συμβατό με ταινίες Blue Ray που θα βγούν στην Ελλάδα;(Αν και απ'όσο ξέρω δεν υπάρχουν ακόμη ελληνικοί υπότιτλοι!)
-Να αναφέρω πως η σύνδεση με TV θα είναι με HDMI 1.3 , πως η TV θα υποστηρίζει : Σύστημα τηλεόρασης : DVB COFDM 2 K/8 K Αναπαραγωγή βίντεο : NTSC, SECAM, PAL -και πως δεν υπάρχει χρόνος να ανατρέξω σε όλες τις σελίδες που υπάρχουν για το PS3 στο φόρουμ ! Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω σε μια γρήγορη απάντηση!!!:grinning-smiley-043

Γεια σου φίλε...

1ον: Είναι απόλυτα συμβατό με το ευρωπαϊκό σύστημα,
2ον: Δεν είναι συμβατό με τα PΑL DVD και ούτε PAL PS2 games,
3ον: Μέχρι στιγμής είναι συμβατό με όλα τα games του PS3,
4ον: Είναι συμβατό με τις περισσότερες Blue Ray ταινίες όπου κυκλοφορούν και στην Ελλάδα με Ελληνικούς υπότιτλους.
(Με την TV δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα)

Το αμερικάνικο PS3 στο προτείνω ανεπιφύλακτα διότι το εχω και είμαι full ικανοποιημένος...

-bye-

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή τα DVD που έχω ήδη και αυτά που υπάρχουν στα Video Club δεν τα βλέπουμε έτσι;

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή τα DVD που έχω ήδη και αυτά που υπάρχουν στα Video Club δεν τα βλέπουμε έτσι;

Όχι τα DVD που έχεις να τα ξεχάσεις με το αμερικανικό PS3.

Βασικά μπορείς μόνο αυτά που έχεις γράψει σε μορφή avi να τα βλέπεις μέσω του Yellow Dog Linux στο PS3.

Last edited:
Οπότε για να συνοψίσουμε ότι κυκλοφορεί από τίτλους DVD στη Ελλάδα το ξεχνάμε!
Βλέπουμε άνετα BR και παίζουμε παιχνίδια PS3!(Μάλλον δε θα ασχοληθώ με LINUX ακόμη):grandpa:

Οπότε για να συνοψίσουμε ότι κυκλοφορεί από τίτλους DVD στη Ελλάδα το ξεχνάμε!
Βλέπουμε άνετα BR και παίζουμε παιχνίδια PS3!(Μάλλον δε θα ασχοληθώ με LINUX ακόμη):grandpa:

Ακριβώς και όταν ασχοληθείς με το Linux υπάρχουν εδώ οδηγοί για ότι χρειαστείς...

-bye-