Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Εχω εναν παλιο ψηφιακο αποκωδικοποιητη της Telemax.Τον χρησιμοποιουσα παλια για να βλεπω στην αρχη τα ψηφιακα της ερτ. εκανα σημερα αυτοματη σαρωση αλλα μου βρισκει τα καναλια μονο ως ραδιο..αρα λογικα δεν τα υποστηριζει? δεν ξερω τι δυνατοτητες εχει γιατι δεν εχω καποιο βιβλιαρακι κτλ για να δω προδιαγραφες :D

Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Εχω εναν παλιο ψηφιακο αποκωδικοποιητη της Telemax.Τον χρησιμοποιουσα παλια για να βλεπω στην αρχη τα ψηφιακα της ερτ. εκανα σημερα αυτοματη σαρωση αλλα μου βρισκει τα καναλια μονο ως ραδιο..αρα λογικα δεν τα υποστηριζει?
Προφανώς υποστηρίζει μόνο mpeg-2.

Τι γνώμη έχετε γι' αυτό?
Crypto ReDi 200 78.80

http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W002083
http://www.crypto.gr/gr/pdf/ReDi_200_GR_V1.0.pdf

HDMI
PVR
TimeShift
Διπλό Tuner
Εξωτερική αποθήκευση
Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι έως 2TB σε Format FAT32 ή NTFS.
Ελληνικό Μενού και EPG

Δεν προκύπτει από πουθενά πως είναι twin tuner.

Re: Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Φοβερά χαρακτηριστικά και απίστευτη τιμή! Με την πρώτη ματιά η μόνη έλλειψη που βλέπω είναι της θύρας οπτικής ίνας.

Όταν έγραφα εγώ "μη βιάζεστε, όταν έρθει η ώρα θα έχουμε δέκτες pvr με hdmi στα 50 ευρώ" μερικοί δε το πίστευαν.

Πολύ ενδιαφέρον ο δέκτης. Για να δούμε ...

Γεια...
Είμαι κάτοχος μιας LG 26LH2000. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο να κατέβουν και να αναγνωριστούν τα μπουκέτα της Digea από τον ενσωματωμένο ψηφιακό της δέκτη. Το μόνο πρόβλημα είναι το EPG, στο full EPG μου τα εμφανίζει ελληνικά και όταν ζητάω λεπτομέρειες (info) μου τις εμφανίζει στα αγγλικά. Είχα την 3.24 έκδοση firmware "μανίσια", αναβάθμισα σε 3.40 και κατόπιν σε 3.55 αλλά τίποτα. Ενώ ταυτόχρονα έχω επικοινωνήσει με LG & Digea, αναμένοντας απάντηση. Έχει κανένας καμιά ιδέα?

Re: Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Οπότε να καταλάβω οτι πάμε για εξωτερικό δέκτη. Αυτός φένεται καλός αλλα το ερώτημα είναι αν κάνει upscale και αν έχει καλύτερη εικόνα απο τον Gemini-4HD που τον έχουν δοκιμάσει κάποιοι. Μάλλον οταν κυκλοφορήσει θα μάθουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Μήπως κάνει η τηλεόραση όμως? Με ενδιαφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέχρι να γίνουν τα κανάλια hd. Καμιά πρόταση?
Ολες οι τηλεοράσεις κάνουν το σήμα upscaling στην φυσική ανάλυση του πάνελ τους.
Οπως καταλαβαίνεις το upscaling δεν είναι απαραίτητο κριτήριο αγοράς για κάποιον δέκτη. Κάθε γνήσιο κινέζικο no name προιόν θα τολμήσω να πω ότι κάνει χειρότερη δουλειά από όλες τις επώνυμες τηλεοράσεις.
Συνεπώς μην παρασύρεστε από τις upscaling δυνατότητες των κυριολεκτικά τυχαίων δεκτών που κατακλύζουν την αγορά..

Απάντηση: Re: Συμβατότητες Digea με εξοπλισμό που κυκλοφορεί

Καλησπερα,σε Azbox Premium γινεται να βαλεις tuner για ληψη Digea?
Και στον Premium και στον Elite, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω ακούσει ακόμα τίποτα για το πως συμπεριφέρεται.

Δεν προκύπτει από πουθενά πως είναι twin tuner.

Προφανώς άλλαξαν την περιγραφή στην Crypto.
Γιατί εδώ
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...58714BEA4&pa=9118E7D2FDCE1D48BDAF9B4D1F9BA3C6

εξακολουθεί να το περιγράφει με διπλό tuner!

Με την λειτουργία PVR και το ενσωματωμένο διπλό Tuner, μπορείτε να κάνετε εγγραφή ενός προγράμματος την ίδια ώρα που παρακολουθείτε κάποιο άλλο. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάποια αγαπημένη σας Ταινία ή Αθλητικά γεγονότα.

Παιδιά καλώς σας βρήκα.
Όσο για τον Redi 200 δεν νομίζω να λέγεται διπλό tuner η δυνατότητα να γράφεις ένα κανάλι και να μπορείς να παρακολουθείς κάποιο άλλο της ίδιας όμως συχνότητας. Γιατί εάν προσπαθήσεις να αλλάξεις κανάλι που βρίσκεται σε διαφορετική συχνότητα πολύ απλά δεν αλλάζει.

Παιδιά καλώς σας βρήκα.
Όσο για τον Redi 200 δεν νομίζω να λέγεται διπλό tuner η δυνατότητα να γράφεις ένα κανάλι και να μπορείς να παρακολουθείς κάποιο άλλο της ίδιας όμως συχνότητας. Γιατί εάν προσπαθήσεις να αλλάξεις κανάλι που βρίσκεται σε διαφορετική συχνότητα πολύ απλά δεν αλλάζει.

Το έχεις δοκιμάσει?

Το έχεις δοκιμάσει?

Το δοκίμασα μιας και τον αγόρασα εχθές. Μόλις ανακάλυψα πως δεν έχει διπλό tuner πήρα τηλέφωνο στην Crypto όπου και το επιβεβαίωσα.

Τα posts μετακινούνται στις σωστές κατηγορίες..
Οπως θα έχεις καταλάβει πολλοί από εσάς ποστάρετε όπου νάναι.

Διαγράφονται μόνο όσα περιέχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις..

Το δοκίμασα μιας και τον αγόρασα εχθές. Μόλις ανακάλυψα πως δεν έχει διπλό tuner πήρα τηλέφωνο στην Crypto όπου και το επιβεβαίωσα.

Τι λέει από εικόνα/upscaling?

Τι λέει από εικόνα/upscaling?

Σε γενικές γραμμές καλή μου φαίνεται η εικόνα. Αυτό που του δίνουν αυτό δείχνει. Σε σύγκριση με usb dvb-t από pc συνδεμένο με την tv μου έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης καλή είναι και η εγγραφή του.