Συμβουλές για αγορά 65"

Ευχαριστώ πολύ όμως αυτή είναι η 855...είναι ίδιας κλασης;

Επίσης είδα την Samsung UE65KS7500
στα 2284 ....ξεφεύγω λίγο όμως αν είναι καλύτερη ...αξίζει τα 300 +

Στο κατάστημα ειχε την 55"...και δεν είχε θέματα bluring...το θέμα είναι η 65αρα θα είναι το ίδιο;

Ανάμεσα στην 855 και την 859 υπάρχουν αλλαγές/διαφορές στο φινίρισμα.

Δεν διαβάζω κάτι για motion blur στα reviews εκτός από κάποια σχόλια ξένων και Ελλήνων χρηστών.....γνωρίζεις κάτι;;

Επίσης παιδιά σας παρακαλώ αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε Sony KDL W8509C και Samsung UE KS7500 πoια θα παίρνατε;

Τελικά κατέληξα στην KS7500....όμως διαβάστε το καλύτερο....
Μαζί δίνει η Samsung μια 32" δώρο.
Αυτό ισχύει για καταχωρήσεις μέχρι 31/07.

Μου ζητάνε να πληρώσω την τηλεόραση όμως επειδή θα έρθει από Αθήνα την άλλη εβδομάδα χάνω το δώρο γιατί δεν θα έχω το SN για καταχώρηση μέχρι 31/07.....😠

erwinor τη σημασια εχει δεν θα δουν το τιμολογιο αγορας γιατι να χασεις το δωρο ..εστω και ετσι να ειναι ετσι εκβιαστικα δεν θα
αγοραζα το συγκεκριμενο μοντελο ..εχουν πολλους αγοραστες αυτη την εποχη να δεινουν τα συγκεκριμενα χρημματα ....

απαραδεκτο για την εταιρια εποικοινωνησε με τη σαμσουγκ πρωτου κανεις αγορα ....γνωμη μου φυσικα

Τελικά αγόρασα την Samsung UEKS7500.
Είδα μια ταινία στα 720p και μπορώ να πω πως η τηλεόραση δεν παίζεται!!Σε σχέση και με μια ακριβότερη Sony ήταν πολύ καλύτερη.....σαν να ήταν μπροστά σου οι ηθοποιοι!!!!
Φαντάζομαι σε μεγαλύτερη ανάλυση τι θα γίνεται.....:guitarist:

Η Sony αν και απο τα ακριβά της μοντέλα είχε και αυτή θέματα σε γρήγορες σκηνές...ψιλοκολλούσε.

Όσον αφορά το δώρο...πήρα τηλέφωνο στην εταιρία που έχει αναλάβει αυτήν την ενέργεια και μου είπαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού ισχύει για αγορές μέχρι 30/8 και αιτήσεις μέχρι 31/9.
Αναμένω λοιπόν να έρθει η τηλεόραση από έξω αφού δεν υπάρχει stock στην Ελλάδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις και φωτογραφίες όταν παραλάβεις... :proud:

Ευχαριστώ πολύ........μόλις έχω νέα θα επανέλθω,να είσατε όλοι καλά!!

Να ρωτήσω κάτι εδω για να μην ανοίγω άλλο θέμα...
Σε γνωστά μαγαζιά ηλεκτρονικών έχω δει τηλεοράσεις 65 ιντσών με τιμή 1400 ευρώ (εισαγωγικό μοντέλο samsung) Αξίζει η αγορά ή με τα λεφτά αυτά καλύτερα μια πολύ καλή 49 ιντσων ;
Σίγουρα δεν θα είναι και η άριστη εικόνα αλλά αυτή η αίσθηση 65 ίντσες σαν να είσαι στο σινεμά δε συγκρίνεται ... Επίσης με πηγή τα HD κανάλια της nova νομίζω η εικόνα θα είναι αρκετά καλή. Τι λέτε;

Από τηλεοράσεις των 49" με IPS πάνελ δύσκολο να βρεις κάτι χειρότερο, αλλά γιατί δεν μας λες ποιό συγκεκριμένο μοντέλο σου γυάλισε, να μπορούμε να απαντήσουμε πιο εμπεριστατωμένα...

Re: Συμβουλές για αγορά 65"
Τελικά αγόρασα την Samsung UEKS7500.
Είδα μια ταινία στα 720p και μπορώ να πω πως η τηλεόραση δεν παίζεται!!Σε σχέση και με μια ακριβότερη Sony ήταν πολύ καλύτερη.....σαν να ήταν μπροστά σου οι ηθοποιοι!!!!
Φαντάζομαι σε μεγαλύτερη ανάλυση τι θα γίνεται....

Σε μεγαλυτερη αναλυση μη δεις ερωτικες ταινιες...

Από τηλεοράσεις των 49" με IPS πάνελ δύσκολο να βρεις κάτι χειρότερο, αλλά γιατί δεν μας λες ποιό συγκεκριμένο μοντέλο σου γυάλισε, να μπορούμε να απαντήσουμε πιο εμπεριστατωμένα...

ναι εχω σταμπαρει LG 65UH600V
και samsung UE65KU6000
γυρω στα 1300 ευρώ εχουν.

Και για να μην ανοίγω νέο thread, μετά την επιστροφή της LG 65UH600V πρέπει να αποφασίσω με τι θα την αντικαταστήσω. Ενδεχομένως να ανέβαινα x2 στα χρήματα για την Samsung 65KS8000 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει πραγματικά (και αν θέλω να δώσω και τόσα). Από την άλλη σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και λόγω απόστασης θέασης δεν μπορώ να πέσω σε ίντσες.

Σήμερα πάλι είδα ότι υπάρχει (θα υπάρχει για την ακρίβεια) η πιο οικονομική και μεγαλύτερη 70KU6000. Σαφώς χαμηλότερων δυνατοτήτων αλλά μήπως αξίζει τον κόπο; Στα 2100 ευρώ παίζει αυτή. Δεν έχω απαιτήσεις για την τέλεια εικόνα. Το βασικότερο μου άγχος είναι το banding που με την LG ήταν πολύ έντονο. Και δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτα σε reviews κτλ για την συγκεκριμένη σειρά.

Θα κοιτούσα φυσικά και την 65άρα της σειράς (65KU6000) που αναφέρει ο φίλος παραπάνω που είναι κοντά στα 1300.

Οποιαδήποτε άποψη θα βοηθούσε... :ears:

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ! Βλέπω τώρα και την 65" KU6400 που είναι στα χρήματα της 70άρας KU6000. Tα αξίζει άραγε;

Συνοψιζοντας επιλογές αποκλειστικά από Πλαίσιο αφού εκεί έχω το πιστωτικο από την επιστροφή της LG:

65ΚU6400 στα 2099

65KU6000 στα 1349

70KU6000 στα 2099

65KS8000 στα 2769

Η τελευταία προφανώς ξεφεύγει οικονομικά...

Καλησπέρα κ απο μένα,

Χθες παρέλαβα την Samsung 65ku6000 στα 1280 .
Επειδη προερχομουν απο αποτυχημενο πειραμα με προτζεκτορα προτεραιοτητα ηταν το μέγεθος σε συνδυασμο με αξιοπρεπη εικόνα. Απόσταση θέασης 3μ.

Νομίζω δεδομένου κ του ποσο ξεφεύγουν ακομα οι τιμές σε τηλεοράσεις όταν πας σε τέτοια μεγέθη μιλάμε για value for money αγορά.
Αξιοπρεπέστατο μαύρο, δν εχω παρατηρήσει θεμα με την κίνηση (Auto motion plus απενεργοποιημένο σε ταινίες γιατι δν το αντέχω καθόλου),
κανένα πρόβλημα στο gaming τοσο με ps4 oso και με pc, smart τπτ το ιδιαιτερο αλλα δν με ενδιαφερει γιατι υπαρχει μονιμα συνδεδεμενο pc, τηλεοπτικο μετριοτατο - μονο σε ert hd λες οτι αυτο που βλεπεις δν ειναι κακο.
Τελος, το 4κ ειναι εντυπωσιακο σε Youtube video, αλλα δν ξερω ποσο απεχει απο το true 4k με HDR.

Oσο για εναλλακτικές, υπήρχε στο κατάστημα κ η LG 65H600v που ήταν πανω κάτω στα ίδια με λιγο χειρότερο μαυρο στα 1250 .
Η 65ku6400 στα 2100 δν ειναι καλη εναλλακτικη κατα τη γνωμη μου. Γιατι να μη δώσεις 200 ακομα κ να πας στην KS7000/7500 κ να ανεβεις επίπεδο σε εικόνα + 4Κ με HDR?

H σειρά ΚU στο site της samsung λεει οτι εχει HDR. Η σειρές 7,8,9 έχουν και αυτές HDR αλλά η samsung το λεει HDR 1000 χωρίς να ξέρω και τι ακριβώς σημαίνει αυτό.
Καλορίζικη φίλε μου και πες μου αν θέλεις αν το ότι αλλάζει λίγο η φωτεινότητα και τα χρώματα αν την κοιτάς απο γωνία αν είναι ενοχλητικό, επειδή μιλάμε και για 65 ίντσες μήπως είναι πιο ενοχλητικό. Δηλαδή σε 3 θέσιο καναπέ από τα 3.5 μέτρα που λέω να την έχω εγώ όσοι κάθονται στις άκρες θα έχουν θέμα;
Για μένα δεν αξίζει να δίνει κανείς πάρα πολά λεφτά για τηλεόραση την βρίσκω καλή επιλογή.

Οχι για τις γωνιες θεασης μη σε ανησυχει το φοβομουν κ γω αλλα δν εχει προβλημα. Εγω εχω καναπε γωνια κ πολυθρονα κ ειναι μια χαρα απο παντου. To HDR απαιτει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα για να δουλεψει οπως πρεπει. Τα οποια τα βρισκεις μονο απο τη σειρα 7 κ πανω.