Συμβουλές για αγορά δορυφορικού πακέτου

το εκοψα το νοβα και εχω το κονεξ tv!!να βαλω παλι νοβα τους εχω σιχαθει τοσο ακριβοι για το τιποτα!τι αλλη επιλογη εχω;

Last edited by a moderator:
Νομιζω οτι δεν υπαρχει πια εξαμηνη Αλ Τζαζιρα. Ο,τι πακετα πουλαει ο ιορδανος τελειωνουν στις 31/5/2014. Εξακολουθει, παντως, να παραμενει βαλιου. Το θεμα ειναι αλλο: απο Ζακυνθο πιανει ο φιλος καποιον δορυφορο με ολα τα καναλια του Αλ Τζαζιρα; Ειδαλλως, καλυτερα η αγορα του πακετου 1-8 με 83 ευρω ως το τελος του Μαϊου, αφου ουτως ή άλλως μονο την πρωτη τετραδα καναλιων θα βλεπει. Εννοειται οτι ξεχναει φυσικα σε αυτη την περιπτωση το αγγλικο πρωταθλημα...

Οφ τοπικ ερωτηση: Επιασε τοπο η επενδυση σου αυτη τη διετια; Εφερε αποτελεσμα στην τσεπη σου;

φιλε jonkyr μιλας για καναλια αλ τζαζιρα αν καταλαβα καλα;;8 καναλια 83 ευρω;;την πουλανε κ ονλαιν αν ξερεις την καρτα;;
οσο για την επενδυση μου αν εννοεις το μπαρ οχι φιλε δεν αξιζει μη εχοντας γνωσεις επαγγελματια απατεωνα καθως μονο ετσι ζεισ δυστηχως στη χωρα μας, με ποτα γνησια κ με ακριβα πραγματα στο μαγαζι μου αστα καλυτερα !!πακι καλα που φετος ειχα εταιρεια στα δωματια ειδαλλως θα με βλεπατε στις αγγελιες πουλωντας τον εξοπλισμο κ ολοκληρο το κτιριο μαζι!!πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη,πολυ πικρα!!

φιλε αυτη την aljazera 1..8 την βρισκω 120 εγω σε καποια μαγαζια online που την βρηκες τοσο φθηνα;;εχει το τσαμπιονς λιγκ ετσι;;;

* Ναι, για Αλ Τζαζιρα 1-8 μιλαω, ονλαιν στο www.jsc-cards.com και ναι, εχει το ΤΣ.Λ. Ριξε μια ματια εδω ομως (ειναι σημαντικο να διαβασεις ΟΛΑ τα πόστ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απο τον προηγουμενο Ιουνιο-Ιουλιο ως σημερα, για να αποφασισεις μονος σου), διοτι ολα εξαρτωνται απο τη ληψη του πιατου σου και αν σου κανει το πακετο. Να θυμασαι οτι σε τετοιες περιπτωσεις, ο παροχος μπορει ανα πασα στιγμη να σε "κρεμασει" (αλλαγη πακετου, δορυφορου, πλανητη) και δεν εχεις να διεκδικησεις τιποτα. Ειναι το ρισκο που παιρνουμε για τη χαμηλη τιμη του πακετου.

* Εχω κανει "μαγαζατορας" (μπαρ) στο παρελθον και αυτα που γραφεις ειναι ακριβως αυτα που εζησα. Θελεις να κανεις σοβαρη δουλεια και ή γινεσαι ενα με το βοθρο της νυχτας ή εξαφανιζεσαι διοτι σε διαλυουν τα εξοδα (και το κυκλωμα). Προτιμησα να εξαφανιστω.

Last edited by a moderator:
ωχχ δηλ εχει το ρισκο του το αλ τζαζιρα ε;;μωρε ενα μηνα το θελω εγω!!!παντως εχεις αποκυτο δικιο για το μπαρ!!αν δεν ειχα το δωματια να με υποστηριζουν κιγο απ τις ελλειψεις(οικονομικες εννοω) του μαγαζιου τωρα θα χα τρελλαθει!!
γενικοτερα αν κ περηφανος που μαι ελληνας ζουμε σε μια χωρα που τωρα τουλαχιστον ειναι εντελως γελοια!!καθημερινοι φοροι προστιθενται κ συνεχως νεα χαρατσια!!δεν βλεπω να το αντεχω για πολυ ακομη το μαγσζι!!
εχοντας προβλεπομενα ποτα aurcondition κ γενικοτερα ενα κυριλλε μπαρ απολαυστικο με τιμες 6 τα 2 κοκτεηλ(ειμαι κ ακριβος στην περιοχη) κ αλλα που ντρεπομαι καν να αναφερω τις τιμες δεν γινεται τιποτα!!!
τελοσπαντων να μην κουραζω ειναι μεγααααλη κουβεντα αυτη!!ας κλεισω σιγα σιγα να συνελθω απο αυτα που περασα κ πληρωσα φετοσνν
ενδεικτικα κατι τελευταιο τις 120 μερες που το ανοιξα 450 αδεια μουσικης και 150 συναδελφος μου τοπογραφος δημοσιου για να υπογραψει την μελετη!!ποτε θα βγαλω εγω 600 κερδος;;αγνωστο...

Τα παντα εχουν ρισκο σε αυτη τη ζωη, αλλα λιγο-αλλα πολυ. Αλλα σοβαρο-αλλα χαζο. Κι εσυ ρισκο πηρες με την επιχειρηση σου, αλλα το εκανες ;) Για ενα μηνα δε νομιζω να γινει καμια αλλαγη, ουτε καν το φανταζομαι. Πιανεις ομως τουλαχιστον τα τεσσερα καναλια (χοτμπερντ) απο εκει που εισαι; Ξεκινα απο εκει.

Κατα τ' αλλα, συμπασχω με τις περιπετειες σου. Καλο κουραγιο, πρεπει να ειμαστε μαχητες.

λογικα πρεπει να τα πιανω καθως περυσι ειχα αλ τζαζιρα!!!με τα καναλια που καθενα ειχε ενα συν μπροστα!!!που το βρηκες ομως 83 ευρω αυτη την καρτουλα;

λογικα πρεπει να τα πιανω καθως περυσι ειχα αλ τζαζιρα!!!με τα καναλια που καθενα ειχε ενα συν μπροστα!!!που το βρηκες ομως 83 ευρω αυτη την καρτουλα;

* Ναι, για Αλ Τζαζιρα 1-8 μιλαω, ονλαιν στο www.jsc-cards.com και ναι, εχει το ΤΣ.Λ.

...