Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απόψεις. Του τα έχω μεταφέρει όλα και κατά 99% κλείνει στην 46W. H αγορά θα γίνει τις 1-2 επόμενες μέρες. Θα σας πω και εντυπώσεις όταν την δω από κοντά.

Επίσης θα γίνει αγορά και μιας μικρής οικονομικής lcd για υπνοδωμάτιο μάλλον 26" ή το πολύ 32" Εϊδα ότι ο g10rg0s πρότεινε κάπου αλλού την Samsung 26R86 και μου φαίνεται πολύ καλή αγορά. Άλλη αξιόλογη επιλογή?

H 46W4000 στα 1700 αποτελει κορυφαια αγορα γι'αυτα που προσφερει.-bye-

Μαλιστα ειναι τοσο καλη που ειναι σαν να κλεβουμε την Sony που την πουλαει στην τιμη αυτη. Και 200-300 ευρω ακομη να ειχα παλι θα τα αξιζε με το παραπανω.

το αντιθετο θα λεγα τα lcd πανελς για την ποιοτητα εικονας που προσφερουν επρεπε να ειχανε τιμες κατω απο τις πλασμα οπως ειναι λογικο αφου δεν τις φτανουν σε ποιοτητα δηλαδη η συγκεκριμενη τηλεοραση το πολυ να εκανε 1000 ευρω αν δουμε μια κουρο που εχει 1900 στις 42 και ειναι κορυφη η μια πανασονικ στις 42 στα 940 που ειναι επισης καλλιτερη αλλα λογω της trendo manias που επικρατει απο τους καταναλωτες να αγοραζουνε lcd και φυσικα πρεπει να βγουν τα και εξοδα των διαφημησεων οποτε βαρατε βιολιτσιδες υπερκοστοληγηση προιοντων και τεχνολογιας που δεν το αξιζουν:firstprize:

Last edited:
Ναι σιγουρα ετσι ειναι τα πραγματα.

Πηγαινε τωρα να ελεγξεις μην εβγαλε και η Panasonic σου καμια πρασινη γραμμη σαν τις αλλες...:flipout:

το αντιθετο θα λεγα τα lcd πανελς για την ποιοτητα εικονας που προσφερουν επρεπε να ειχανε τιμες κατω απο τις πλασμα οπως ειναι λογικο αφου δεν τις φτανουν σε ποιοτητα δηλαδη η συγκεκριμενη τηλεοραση το πολυ να εκανε 1000 ευρω αν δουμε μια κουρο που εχει 1900 στις 42 και ειναι κορυφη η μια πανασονικ στις 42 στα 940 που ειναι επισης καλλιτερη αλλα λογω της trendo manias που επικρατει απο τους καταναλωτες να αγοραζουνε lcd και φυσικα πρεπει να βγουν τα και εξοδα των διαφημησεων οποτε βαρατε βιολιτσιδες υπερκοστοληγηση προιοντων και τεχνολογιας που δεν το αξιζουν:firstprize:

Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Κι εγώ Plasma Panasonic έχω στις 42" (PX70).
Στην συγκεκριμένη αγορά η απόσταση θέασης είναι 4-4.5 μέτρα. Οι 42 ίνστες ήταν λίγες. Αν ανέβεις σε μεγαλύτερο μέγεθος, η πιο φτηνή Panasonic είναι η 50xp8 η οποία κάνει 1500€ και είναι hd ready, και δεν έχει πολλά από τα καλούδια. Για να πάς σε κάτι αντίστοιχο με την W4000 δηλαδή full hd και καλό εξοπλισμό πρέπει να ανέβεις σε χρήματα. Η πιο κοντινή στην w4000 σε χαρακτηριστικά είναι η 46PZ80 η οποία είναι ακριβότερη από την W.

Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Κι εγώ Plasma Panasonic έχω στις 42" (PX70).
Στην συγκεκριμένη αγορά η απόσταση θέασης είναι 4-4.5 μέτρα. Οι 42 ίνστες ήταν λίγες. Αν ανέβεις σε μεγαλύτερο μέγεθος, η πιο φτηνή Panasonic είναι η 50xp8 η οποία κάνει 1500€ και είναι hd ready, και δεν έχει πολλά από τα καλούδια. Για να πάς σε κάτι αντίστοιχο με την W4000 δηλαδή full hd και καλό εξοπλισμό πρέπει να ανέβεις σε χρήματα. Η πιο κοντινή στην w4000 σε χαρακτηριστικά είναι η 46PZ80 η οποία είναι ακριβότερη από την W.

τι εννοεις καλουδια και καλο εξοπλισμο? ολες οι τηλεορασεις εχουνε τις καταλληλες θυρες για συνδεση ειτε ειναι τηλεορασεις του 500αρικου μεχρι το πιο ακριβο μοντελο
Καλο μοντελο με βαση τα λεφτα του και επισης καλλιτερο απο την w4000
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1141074
Φουλ χου ντου ειναι ασχρηστο τα εχουμε χιλιοπει σε τοσα Threads .
Σε αποσταση θεασης 4,5 μετρα αγαπητε οχι 1080π δεν ξεχωριζεις αλλα και 576 σε dvd αν το συνδεσεις με Hdmi δεν το ξεχωριζεις απο το 720π πολυ δυσκολα

Απάντηση: Re: Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

Ναι σιγουρα ετσι ειναι τα πραγματα.

Πηγαινε τωρα να ελεγξεις μην εβγαλε και η Panasonic σου καμια πρασινη γραμμη σαν τις αλλες...:flipout:

Χαλάρωσε ρε rivers και μην τρολλάρεις συνεχώς...

Re: Απάντηση: Re: Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

Χαλάρωσε ρε rivers και μην τρολλάρεις συνεχώς...

Τα σχολια μου ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτα που γραφει ο Τρισαλον.

Δηλαδη επιπεδο συζητησης Εκτης Δημοτικου...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

την Lg την εχω δει απο κοντα εχει καλη εικονα η καλυτερη επιλογη στα 50 σε σχεση με την τιμη της παντα τωρα ποιος ριχνει το επιπεδο φαινεται απο τα ποστς του

τι εννοεις καλουδια και καλο εξοπλισμο? ολες οι τηλεορασεις εχουνε τις καταλληλες θυρες για συνδεση ειτε ειναι τηλεορασεις του 500αρικου μεχρι το πιο ακριβο μοντελο
Καλο μοντελο με βαση τα λεφτα του και επισης καλλιτερο απο την w4000
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1141074
Φουλ χου ντου ειναι ασχρηστο τα εχουμε χιλιοπει σε τοσα Threads .
Σε αποσταση θεασης 4,5 μετρα αγαπητε οχι 1080π δεν ξεχωριζεις αλλα και 576 σε dvd αν το συνδεσεις με Hdmi δεν το ξεχωριζεις απο το 720π πολυ δυσκολα

Εννοώ αυτά που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα Post για έλλειψη vga εισόδου, λιγότερα hdmi, κλπ. Στις 42" η px8 έχει φοβερή τιμή στα 750€. Στις 50" όμως ανεβαίνει στα 1500€ και δεν νομίζω ότι είναι καμιά super ευκαιρία. Ισως και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι το hd μπορεί να είναι περιττό, αλλά όταν λέμε ότι μια τηλεόραση είναι ακριβή σε σχέση με μια άλλη πρέπει να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα. Και η W4000 νομίζω ότι πρέπει να συγκρηθεί με την 46pz. Με αυτήν μοιάζει περισσότερο σαν μοντέλο και όχι με την px. Kαι εκει η panasonic είναι ακριβότερη.

Εννοώ αυτά που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα Post για έλλειψη vga εισόδου, λιγότερα hdmi, κλπ. Στις 42" η px8 έχει φοβερή τιμή στα 750 . Στις 50" όμως ανεβαίνει στα 1500 και δεν νομίζω ότι είναι καμιά super ευκαιρία. Ισως και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι το hd μπορεί να είναι περιττό, αλλά όταν λέμε ότι μια τηλεόραση είναι ακριβή σε σχέση με μια άλλη πρέπει να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα. Και η W4000 νομίζω ότι πρέπει να συγκρηθεί με την 46pz. Με αυτήν μοιάζει περισσότερο σαν μοντέλο και όχι με την px. Kαι εκει η panasonic είναι ακριβότερη.

Oλες οι τηλεορασεις εχουν ολων των ειδων τις θυρες για συνδεση (hdmi,vga ,scart) και η συγκεκριμενη lg που ποσταρα
Ενα hdmi χρειαζεται αντε 2 το πολυ για μια εχτρα συνδεση τα υπολοιπα τι υλοποιηση να εχουνε? 3 Hdmi εχουν ολες οι τηλεορασεις ποσα θες δηλαδη?
Η τιμη δεν παιζει ρολο πολλες φορες διαμορφωνεται απο την διαφημιση και οχι απο την πραγματικη αξια ενος προιοντος
Παρομοια πραγματα συγκρινουμε δεν συγκρινουμε μηλα με αχλαδια:2thumb22sup:
Στις 50 ιντσες η πχ8 εχει 4 ιντσες παραπανω απο την 4000 εχει και καλυτερη εικονα και ομως ειναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ κατα 200 ευρω.
Μην πεφτεις στην παγιδα των τιμων διαμορφωνται απο την πρσοφορα και ζητηση , οι πλασμα αν κλασεις καλλιτερες απο τις lcd ειναι φτηνοτερες λογω μειωμενης ζητησης οποτε αναγκαζονται να τις σκοτωσουν προκειμενου να μην τους μεινουνε .
Οτι εχει μεγαλη ζητηση εχει και αυξημενη τιμη ασχετως αν δεν αξιζει ουτε τη μιση τιμη :a0210:

... οι πλασμα αν κλασεις καλλιτερες απο τις lcd ειναι φτηνοτερες λογω μειωμενης ζητησης οποτε αναγκαζονται να τις σκοτωσουν προκειμενου να μην τους μεινουνε .

Δηλαδη ειναι τοσο καλες που δεν τις αγοραζει κανενας?

Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε...:grinning-smiley-043

......... , οι πλασμα αν κλασεις καλλιτερες απο τις lcd ειναι φτηνοτερες λογω μειωμενης ζητησης οποτε αναγκαζονται να τις σκοτωσουν προκειμενου να μην τους μεινουνε .
Οτι εχει μεγαλη ζητηση εχει και αυξημενη τιμη ασχετως αν δεν αξιζει ουτε τη μιση τιμη :a0210:

Δεν πιστευω οτι αν καποιος κλασει μια plasma γινεται καλυτερη απο μια lcd, αφαινως, και αφεταιρου, με "πορδες αυγα δεν βαφονται".

αφεταίρου = αφετέρου
αφαινως = αφενός

Όταν δεν ξέρουμε ορθογραφία, ας μην το παίζουμε διορθωτές.

Τέλος το εντός νήματος...

Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

αφεταίρου = αφετέρου
αφαινως = αφενός

Όταν δεν ξέρουμε ορθογραφία, ας μην το παίζουμε διορθωτές.

Τέλος το εντός νήματος...

Και εσυ ποιος εισαι που θα μου μαθεις ορθογραφια ?
Σου το ζητησε κανεις, ή απλα ηθελες να κανεις την παρατηρηση σου ?

Αμα καμια φορα κολλησω στο πως γραφεται καμια λεξη θα σε συμβουλευτω.
Εως τοτε, συνεχισε τα ειρηνικα σου εργα και ασε εμας τους αμορφωτους να γραφουμε οπως μπορουμε.
Ok?

Kαι καλυτερα κανα ορθογραφικο λαθος παρα αλλα αντι αλλων
(το ποστ σου εκτος και οχι εντος νηματος

Όταν σχολιάζεις το προηγούμενο μήνυμα με τις "κλάσεις" με ειρωνικό τρόπο (όταν είναι προφανές ότι έχει γίνει συντακτικό λάθος), να είσαι προετοιμασμένος να έχεις αντίστοιχα σχόλια και για τα δικά σου ορθογραφικά λάθη...

Θελετε να το παμε λοιπον αλλου το θεμα.

Λοιπον, εκανα ενα σχολιο οχι σε ενα ορθογραφικο λαθος, αλλα στο αστειο του νοηματος (που με λιγη φαντασια) εβγαινε.

Δεν καταλαβαινω προς τι οι επιθεσεις σας.

Σχολιασα με χιουμορ, απαντατε σαν καθηγητες / δικηγοροι.

Εαν παραξηγηθηκε ο φιλος, μου το λεει, του ζηταω συγνωμη, end of story.

Εχετε αναρωτηθει μερικοι οτι πληρωνετε υπηρεσιες η προιοντα που θα επρεπε να ειχανε το 1/4 σε σχεση με κατι αλλα , ομως ειναι ακριβοτερα λογω της αυξημενης ζητησης
Λχ παραλιες
Το νικοπολις ειναι απο τα καλλιτερα beach bar-club - restaurant συγκροτημα 2 μαγαζιων με εισοδο 2,5 ευρω πισινα ξαπλωστρα + 50 λεπτα ο καφες δηλαδη με 3 ευρω εχεις προσβαση σε μια απο της καλλιτερες παραλιες της χωρας Full οργανωμενη με καλο κοσμο οχι πηχτρα και κυριως με πρασινο και θαλλασσα ηρεμη ουτε στα κυκλαδονησια δεν εχεις τετοιες παραλιες , οποτε με την λογικη ορισμενων η βουλα που εχει 6 ευρω εισοδο πηχτρα αλβανο πολωνο :ADFADF1: ειναι 2 φορες καλλιτερη :smash:

Η μηπως στην παργα που το club εχει 5 ευρω να το φας στο beach bar με πισινα, τεραστια μεριδα θεα εκπληκτη σε κολπο και πρασινο οσο σχεδον κανει στο goodies των πατησιων με θεα τον αλβανο απεναντι

Αυτα κανει η ζητηση :Banane0:παραδειγματα απειρα

http://img159.imageshack.us/img159/177/nicopolisqs7.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/5194/nicopolis3oj8.jpg
http://img399.imageshack.us/img399/9117/nicopolis11lz0.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/989/valtostm0.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/9867/nicopolis4dq2.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/3547/parga1fo0.jpg

μεχρι στιγμης ευτηχως αυτες οι παραλιες ειναι αγνωστες στον πολυ κοσμο που μενει αθηνα ουτε ειναι τιγκα στο κοσμο με εξαιρεση παργα που επικρατει το ξενο στοιχειο η τιμολογιακη πολιτικη των περιοχων αυτων εδω και 3 χρονια ειναι σταθερη

Καταλαβατε μερικοι τι πληρωνετε ετσι ειναι και πλασμα με τις Lcd

Last edited:
Απάντηση: Re: Συμβουλές για αγορά νέας τηλεόρασης plasma ή lcd (please help!!!)

Θελετε να το παμε λοιπον αλλου το θεμα.

Λοιπον, εκανα ενα σχολιο οχι σε ενα ορθογραφικο λαθος, αλλα στο αστειο του νοηματος (που με λιγη φαντασια) εβγαινε.

Δεν καταλαβαινω προς τι οι επιθεσεις σας.

Σχολιασα με χιουμορ, απαντατε σαν καθηγητες / δικηγοροι.

Εαν παραξηγηθηκε ο φιλος, μου το λεει, του ζηταω συγνωμη, end of story.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με το χιούμορ, κάθε άλλο:a0210:.
Απλά πιστεύω ότι οι αναφορές σε "πορδές" και "κλασίματα" ήταν κάπως τραβηγμένες για να θεωρηθεί ως χιούμορ από τους περισσότερους...