Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Αφου μου ανοιξαν τα ματια καποιοι απο το Forum θα προδωσω τις τηλεορασεις και θα παρω Projector.
Οποτε αρχιζουν οι ερωτησεις μου. Ερωτησεις που δεν βρηκα πουθενα οποτε... Συγχωρεστε την αμαθεια μου...
Απ'οτι καταλαβα οι Benq ειναι απο τις καλυτερες επιλογες και εκει κλεινω η αληθεια ειναι.. Μπαινοντας στο Skroutz βλεπω τον τροπο προβολης που το καλυτερο ειναι το DLP και αλλα δυο στοιχεια αντιθεση και φωτεινοτητα.
Τι διαφορα εχει λοιπον ο MS506 που ειναι και ο φθηνοτερος με 313ε απο τον W1100 που ξηνομαι να παρω και εχει 800+?
Αν κρινω απο τα στοιχεια που βλεπω και καταλαβαινω, ο φθηνος εχει καλυτερη αντιθεση και καλυτερη φωτεινοτητα...
Που βρισκεται η διαφορα των 500ε αναμεσα τους περαν της ποιοτητας κατασκευης που φανταζομαι ειναι το πρωτο?
Επισης υπαρχουν 104 μοντελα Benq μονο στο Skroutz... Τι εχουν οι W1070, W1070+ και W1100 που τους κανουν τοσο συναρπαστικους σε σχεση με ολα τα υπολοιπα μοντελα και ολοι ασχολουνται με αυτους του 3?
Εχω κι'αλλες ερωτησεις, αλλα λιγο λιγο για να βγαζω ακρη.. Ειναι ολα καινουργια για'μενα
Ευχαριστω προκαταβολικα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.