Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης 65"

Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης 65"

Γιατι λέτε ντε και καλα από κωτσοβολο? Με πηραν σήμερα από τα media που έχουν την ίδια προσφορά. (η προσφορά είναι της σονυ). Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που με πήραν επειδή τους είχα ρωτήσει πριν δύο εβδομάδες για αυτή τη tv.

Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης 65"

Το εγραψα στην τελευταία πρόταση.
"Κρεμιεται δηλαδη, αλλα δεν ειναι ωραιο το αποτελεσμα"

Καθαρά προσωπική γνώμη, μ αρεσει η tv στον τοιχο να ειναι σαν καδρο, όσο πιο κολλητά γίνεται.
Η συγκεκριμενη tv δεν μου καθεται τοσο καλα οπτικα, με τους αποστατες
Το κάτω μέρος θα ειναι χοντροκομμενο για να κρεμαστει και το πανω θα εξεχει για να ερθει στα ισια η tv.
Γουστα ειναι αυτα.

Η σχεδίαση είναι έτσι για καλύτερο ήχο για τα δεδομένα των λεπτών τηλεοράσεων.Δημιουργία χώρου για ηχεία με μεγαλύτερη καμπίνα.
feature1-image.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης 65"

Γιατι λέτε ντε και καλα από κωτσοβολο? Με πηραν σήμερα από τα media που έχουν την ίδια προσφορά. (η προσφορά είναι της σονυ). Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που με πήραν επειδή τους είχα ρωτήσει πριν δύο εβδομάδες για αυτή τη tv.
Γιατί έχει 40 άτοκες στα 1349 .
Τελικά παραλαμβάνω αύριο από Πλαίσιο με 36 άτοκες στην ίδια τιμή.
Φίλε xkos1975 μέχρι το απόγευμα είχαν 11 κομμάτια ακόμα στις αποθήκες τους,πέρνα από ένα Πλαίσιο αύριο και πίεσε λίγο αν χρειαστεί για τις δόσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης 65"

Ο κωτσοβολος κάνει δικό του διακανονισμό η είναι κλασικά με κάρτα? Φαντάζομαι όλοι με κάρτα εννοούν αλλά ο κωτσοβολος κάνει παραπάνω δόσεις?